mian.

Alla inlägg den 21 januari 2009

Av Maria - 21 januari 2009 23:52

.. på min ena chef nu. återkommer med mer om detta när jag vet mer. gggrrr....

Av Maria - 21 januari 2009 23:20

min tidsplanering är för ofta alldeles för dålig. idag har varit en sånn dag. hämtade christian, stack hem till mig eftersom jag kände ett starkt behov av att se om jag hade fått några räkningar (haha, nörd?). Pluggade några timmar innan jag susade iväg mot malmö igen. SJUK dimma på motorväggen så man fick köra som en pensionär, tog ett halvt liv typ vilket fick följden att jag var tvungen att skita i det där som kallas lunch för att hinna till mitt jobb. Kom in i malmö, tro fan inte vägen jag skulle in på var avstängd. Suck! Fick parkera sjukt långt ifrån studion och springa resten av vägen. Var dessutom nära att dö då en polis tvunget skulle ha blåljusen på och därav tvingade ut mig när det var rött i en korsning. tack. Tror fan ibland att dom sätter på blåljusen när det är lite trist trafikläge för att komma förbi, det hade iaf jag gjort om jag var polis haha!

Kom sen till mitt jobb. Det tog lite längre tid än jag trodde vilket resluterade i att jag fick mat i mig först 21.00 typ. Hade då inte ätit mer än en macka på hela dagen, 09.30 Noo good... Var så hungrig vid detta laget så jag kunde knappt äta, fan också.


MEN! Dagen har ändå vatt najs och jag är glad :) Imorgon ska jag nog simma med min fina vän helen. det var fan inte igår jag simmade men jag hade verkligen behövt det nu så hennes förslag kom som en skänk från ovan :) i övrigt ska jag försöka ta det ganska lugnt dom kommande dagarna och vila upp mig inför nästa vecka då jag drar till Danmark några dagar :) Blir nog bara att hänga med min lilla familj, och sen är det ju så klart Chris Brown på söndag :D Ska bli sjukt kul att hitta på nått sånt med mina underbara vänner. saknar verkligen dom nu när jag jobbar extremt intensivt.


Nä.. nu ska jag göra lite anteckningar till mitt frukostmöte imorgon :)

Puss


Ni får en bild på en nollställd Maria :)


Av Maria - 21 januari 2009 14:51

efter att ha suttit och gått igenom åsikter på vår uppsats måste jag erkänna en sak. Jag stör mig på ett visst mumintroll. Kritik är okej så länge den är genomtänkt och framställd på ett relativt trevligt sätt. Men meningar som "Varför sökte ni inte upp källan? Varför gjorde ni såhär?" (skrivet efter varandra om en och samma punkt) känns bara som ett jävla påhopp. Jag är nu så trött på att läsa "!" och "?" och även ibland "!!" så jag kräks. Måste jag påpeka att denna kritik även ofta är felstavad och att meningsuppbyggnaden .... går att diskutera ;)


Ähh.. skämms! Ska bli ganska skönt att inte träffa en så kritisk person fler gånger nu när jag slutar plugga. (OBS! Vår andra opponent går vi inte lika hårt åt för... ja va fan gör vi inte det för???!!! Mohahaha tvi dig också :P)


Har hört förslaget att man ska bojkotta Israel.. men vi har ett annat :

Bojkotta Åland och alla som är döpta efter en viss Mumintroll-författarinna!


Blö!


Ja.. nu är jag arg ^^

Av Maria - 21 januari 2009 10:08

jaha.. så trodde man att det var en lgn period... FEL!

schemat denna veckan:

- idag upp till hbg och träffa christian, sen ner till malmö till arash

- imorgon, morgonmöte på lillatorg,  vill hem till hbg sen men får se hur det blir med det

- fredag, ser ganska lugn ut :)

- lördag, möte med christian 10.00 i landskrona, tar väl typ hela dagen

- söndag, möte 12.30 på MAF, sen drar jag till Köpenhamn för att se CHRIS BROWN!!!!! Wiiihooo :)


Jaha.. fan, det ser inte sååå jävligt ut ändå :)

Puss alles

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards