mian.

Alla inlägg under augusti 2008

Av Maria - 14 augusti 2008 10:46

som vanligt sen men men... :)

ska luncha med helle nu! fick precis reda på att jag jobbar på fritidset hela nästa vecka. kalas.. lite cash och umgås med treeeevliga pedagoger! I LIKE!


Nu måste jag duscha!

Puss

Mius


P.S Älskar dig också gubben ;)

Av Maria - 13 augusti 2008 21:57

Jahapp.. årets semester blev Kolmården två dagar. Sjukt mysigt. Delade den med två av dom absolut viktigaste personerna i mitt liv nämligen Rasmus och Noomi.


Satt och funderade innan på hur livet har ändrats efter att jag träffade Rasmus. För 4 månader sen kunde jag aldrig trott att livet skulle bli som det blev. Inte att jag ångrar något men det tål ändå att funderas på.


Mitt liv i Lund såg ut ungefär såhär:

- Jag spenderade alla mina pengar på mig själv.

- Så fort jag skulle festa så åkte jag alltid hem till HBG.

- Jag jobbade inte så mycket.


Nu ser det ut såhär:

- Jag bränner absolut sjukt mycket pengar på mig själv, men intresset för att lägga pengar på syskonbarn/styvbarn har ju definitivt ökat.

- Jag kan festa lika bra i Malmö med Rasmus kompisar som med mina egna i HBG och ofta kan det hela kombineras!

- Jag känner mig jättepeppad att jobba väldigt mycket och är superinspirerad mest hela tiden.


Den här styvmamma-biten då? Jo, det är inte helt lätt men värd allt! Jag har inga egna barn så jag kan omöjligt veta hur stor kärleken till et litet barn kan vara men det är verkligen sjukt hur mycket man kan känna för dom. När man får Noomi att skratta eller hon kommer och lägger sig hos enför att bli kramad - då känner man sig så saaaatans stolt och lycklig!!! Även om hon inte är min så känner man ju ändå ett ansvar för henne när hon är med mig och Rasmus och instinkter som att kolla så att hon inte springer rätt ut i gatan eller ramlar eller nått kommer vare sig man vill eller inte. Sen är det ju självklart skummt det här med var man ska sätta sina gränser. Det är Rasmus jobb att uppfostra Noomi, inte mitt, men samtidigt måste man hitta en del gränser själv så att livet ihop fungerar utan att det ska vara enmansstyre från något håll. Det är en balansgång och ibland känner man sig rätt hjälplös när hon blir tjurig eller ledsen men då är det bara att försöka hitta ett sätt att lösa det hela på. Rasmus blir ibland orolig över att jag ska ta illa upp om Noomi säger något som kan tas fel av mig men jag försöker hela tiden hålla mig lugn. Så länge jag och Rasmus gör ett bra jobb när vi har henne så kommer hon må bra och vara nöjd i slutändan. En 5-åring måste få fundera, trotsa, skrika och gråta ibland. När hon skrattar så kompenserar hon allt det där! Fina lilla Noomi...:)


Imorgon ska jag hämta en annan stjärna! Ebbe bebisen kommer till mig och sen ska vi hänga ihop ända tills på måndag. Min älskling! Blir nog bra!


Dock ska jag börja dagen imorgon med lunch med helle och shopping av födelsedagspresent till min lilla kusin som hunnit bli hela 16 år! Galet.. hon va ju 7 igår...


Älskar mitt liv. Jag har det jävligt bra!

Puss

Mius


Av Maria - 10 augusti 2008 10:28

jaha.. sista dagen i haparanda! är trött och förkyld men jeekligt nöjd med vår lilla resa!! vackert landskap, bra gig, trevliga människor... ja allt har vatt bra! men här är verkligen sjukt mycket kallare än hemma.. kanske typ 12 grader? Buuurrr....


Ikväll ska jag få snoosa upp mig hos Rasmus och Noomi. Kan fan inte bli bättre. Mina darlings! Hoppas Rasmus blir glad för sin present också,.. ja, det får han bli! Hahahaha...


Nu ska vi åka och kolla på någon slags fors. Kukkolaforsen hette den typ. Stavningen kan säkert disskuteras men men... :)


Hoppas alla hade kul på sina fester igår! Nästa helg hänger jag med ;) Saknar er alla mina vackra vänner men snart så är jag hemma. Ska bara dra en repa om Kolmården först ju :) Wiiihooo :)


Puss alles

Mius

Av Maria - 9 augusti 2008 18:12

min lille frej e sjuk igen. blir så orolig för honom... vill bara att han ska va helt frisk och ligga o va söt mest hela tiden. tänker på jonas o maria o hoppas att dom har det bra.


puss till min lille sööööt

mius

Av Maria - 9 augusti 2008 14:14

hade verkligen behövt sova typ 7 timmar till nu... fattar inte hur jag kanva såhär trött men jag antar att det är förkylningen som spökar... ligger på min säng och slappar.. en halvtimme till kan jag kosta på mig att bara finnas och inte göra någonting alls. gött.


sen är det dags att sjunga i kyrkan. den SJUKT fina kyrkan by the way. kunde inte den ligga i skåne så kunde jag också gifta mig där en vacker dag? nää.. det får väl bli sireköpinge kyrka istället.. eller kanske i babys hemtrakter.. vackra österlen :) men inte nu.. en vacker dag :)


nä.. nanna några minuter nu! pusss

Mius

Av Maria - 9 augusti 2008 10:09

första natten i haparanda är över. den har gått sådär hahaha!!! först ringde rasmus och tydligen sov jag så hårt så detta glömde jag ganska snabbt. sen började några galna finnar bråka utanör vårt fönster. "jaaag schka schlååå diig duuu diin jaaavuuul" skreks det utanför vårt fönster hahaha!!! detta är verkligen som in en "jägarna"-film! hur som helst, när jag vaknade av detta slagsmål så kom jag på "fan jävla tasmus! varför har han inte ringt mig??!!!" (jag hade ju förträngt att han hade gjort det) så jag skickade iväg ett mycket kort sms med texten "var e du?" typ. Hahaha så sackars rasmus fick förklara sig och jag fick mig ett got skratt när jag insåg vilken idiot jag är hahahaha!!! det är inte lätt att ha mig som flickvän...


nu har precis vaknat.. seg, förkyld men anars glad! saknar sabina (för hon skrev att hon saknade mig hehe) så då blev jag påmind om det.


Nu är vi lediga fram till halv 4 typ.. ska spendera dagen med att kolla omgivningarna lite och plugga text. ska nog gå fint. ska dock spara den lilla röst jag har kvar. har kommit fram till att jag måste börja träna. annars ommer jag bli sjukt tjock snart hahah!


shiiit va trött man är! den norrländska luften tar kål på mig hahaha!!


saknar min baby. Gillar inte att inte ha honom nära mig när jag vaknar Det känns liksom inte rätt. När man ser brudparets vars fest vi ska sjunga på här uppe så inser man att man är så jävla lyckligt lottad som har en person hemma som man känner just så för. en person som verkligen är så jävla speciell. som man bara vill ha runt sig precs hela dagarna och dela allt med. att man har nån som man vill berätta allt för. älskar min rasmus galet. trodde inte att jag skulle få må såhär bra nånsin. sjukt häftigt. hoppas alla får vara med om det.


saknar min flickvänner (hahaha) också! så söta e mina vänner. vi lever ett sånt härligt jävla liv tillsammans som består utav fikor, fester, middagar, shopping och oändliga telefonsamtal där vi vänder och vrider på precis allt. vilken lyx att ha så bra vänner som jag har.


jag är nog ganska lyxig.

puss

mius

Av Maria - 8 augusti 2008 20:28

nu är vi alltså då i norrland på riktigt! mygg, älvar, massa STORA vilda djur, skum dialekt och midnattssol - ja det är verkligen som en norrlands guld reklam. helt sjukt! kom in på en liten restaurang det första vi gjorde. Tro fan att pojkarna sitter där och käkar pommes i flanellskjorta och keps tillsammans med deras flickvänner som dagen till ära är iförda joggingdress OCH finväska! Skulle köpa cigg - dom hade OLIKA 5 paket hemma. Men BARA 5 paket så numera innehar inte kiosken några marlbouro menthols och antalet ciggpaket i den lilla kiosken har krympt till 4 stycken. Galet. Kan man leva såhär? Jo det kan man fan för här är verkligen överdrivet vackert. Men det är lite mer öststat på nått sätt... Ja fan, Finland har en jävla inverkan. Men finland är också najs. Har vatt där en sväng idag. Fattade att Torneå låg nära men detta är ju löjligt! Det är ju VERKLIGEN tvärs över gatan!


Imorgon är det gig som gäller. Jag är förkyld så in i helvete så det känns sådär. Men va fan.. Man har vatt med om värre! Ska kurrera min hals med att käka chips o godis hela kvällen och bara slappa framför tvn. Najs.


Måste rikta en speciell tanke till min underbara pojkvän som gick upp 04.30 för att köra mig till flygplatsen. Han är fan helt otrolig! Hur fan kunde jag ha sånn tur att jag kammade hem honom?? Han är guld. Och han är baaara min. Lucky me :)


Nu ska jag ut och ta en cigg. Johanna påminde mig precis om ungen som satt bakom osså planet hit. Tro fan inte ungen kräktes två ggr under loppet av en timme. Det är gött 07.00 på morgonen. Precis vad man önskar sig hahaha!!! Jag och Johanna kunde inget annat än att titta på varandra och konstatera att " det fattades väl fan bara det vid denna tiden hahahaha". Och självklart fick kräkungens syrra totalt spel och börjar gallskrika att hon "oooooooocksååååååååå måååååååste spyyyyyyyyyyyy". O herre min gud. Som tur va infriades inte det löftet.


Jag är så galet trött. Har vatt vaken så jävla många timmar nu. Men jag har fan ett väldigt trevligt liv. Får resa bort och se nya trevliga platser med mitt jobb. Dom senste månaderna har jag hunnit med att besöka spanien, stockholm, diverse skånska städer, haparanda och finland. Haha ja och danmark typ 70 ggr...:P


Nää... cigg nu.... verkligen!

Puss

Mius

Av Maria - 7 augusti 2008 23:02

Japp nu drar jag strax. Närmare bestämt om 6 timmar så rullar bilen från Malmö till flygplatsen. Haparanda e destinationen denna helgen. Finland en sväng också :) Ska bli najs.. jag och damerna lär nog mest spendera all ledig tid med att flamsa och snacka skit och sånt är ju alltid trevligt. Har börjat vänja mig vid att resa rundor med johanna - ett mycket bra resesällskap måste jag säga!


Alla ni som ska på sebbes poolfest, hoppas ni får kul :) Ska tänka på er :) Alla ni andra, hoppas ni också får en trevlig helg :)


Sen kommer jag bara hem om och vänder typ för sen är det kolmården time :) Har laddat bilen med "Emil i lönneberga", "Disney klassiker", "Tarzan" och "Smurfhits" på CD. Kan man ha det bättre?? Rulla 50 mil upp i landet med "Smurrfboll e livet, smurfboll e bäst.." ringandes i öronen?? Nä, tror fan inte det.


Har hört att det ska bli riktigt skitväder inatt. Mmm.. tror det stämmer för det blåser som attan ute nu. Åska och bajs ska komma :( Usscchh....


Var fresten hos doktorn idag också sen min hals hade svullnat igen typ totalt. Men allt var tydligen som det ska (?) så jag friskförklarades snabbt. Fick bara några halstabletter och nått att skölja halsen med i en liten påse med mig hem. Minsann. Är man hypokondriker tro? 


Försöker uppdatera då och då under min norrlandsvisit. Ska försöka få en bild på något litet mumintroll också hahaha :)


Puss alles

Och alla flickor fresten, håll tassarna borta från min baby while I'm gone - HAN ÄR MIN!!!!!

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards