mian.

Alla inlägg den 8 augusti 2008

Av Maria - 8 augusti 2008 20:28

nu är vi alltså då i norrland på riktigt! mygg, älvar, massa STORA vilda djur, skum dialekt och midnattssol - ja det är verkligen som en norrlands guld reklam. helt sjukt! kom in på en liten restaurang det första vi gjorde. Tro fan att pojkarna sitter där och käkar pommes i flanellskjorta och keps tillsammans med deras flickvänner som dagen till ära är iförda joggingdress OCH finväska! Skulle köpa cigg - dom hade OLIKA 5 paket hemma. Men BARA 5 paket så numera innehar inte kiosken några marlbouro menthols och antalet ciggpaket i den lilla kiosken har krympt till 4 stycken. Galet. Kan man leva såhär? Jo det kan man fan för här är verkligen överdrivet vackert. Men det är lite mer öststat på nått sätt... Ja fan, Finland har en jävla inverkan. Men finland är också najs. Har vatt där en sväng idag. Fattade att Torneå låg nära men detta är ju löjligt! Det är ju VERKLIGEN tvärs över gatan!


Imorgon är det gig som gäller. Jag är förkyld så in i helvete så det känns sådär. Men va fan.. Man har vatt med om värre! Ska kurrera min hals med att käka chips o godis hela kvällen och bara slappa framför tvn. Najs.


Måste rikta en speciell tanke till min underbara pojkvän som gick upp 04.30 för att köra mig till flygplatsen. Han är fan helt otrolig! Hur fan kunde jag ha sånn tur att jag kammade hem honom?? Han är guld. Och han är baaara min. Lucky me :)


Nu ska jag ut och ta en cigg. Johanna påminde mig precis om ungen som satt bakom osså planet hit. Tro fan inte ungen kräktes två ggr under loppet av en timme. Det är gött 07.00 på morgonen. Precis vad man önskar sig hahaha!!! Jag och Johanna kunde inget annat än att titta på varandra och konstatera att " det fattades väl fan bara det vid denna tiden hahahaha". Och självklart fick kräkungens syrra totalt spel och börjar gallskrika att hon "oooooooocksååååååååå måååååååste spyyyyyyyyyyyy". O herre min gud. Som tur va infriades inte det löftet.


Jag är så galet trött. Har vatt vaken så jävla många timmar nu. Men jag har fan ett väldigt trevligt liv. Får resa bort och se nya trevliga platser med mitt jobb. Dom senste månaderna har jag hunnit med att besöka spanien, stockholm, diverse skånska städer, haparanda och finland. Haha ja och danmark typ 70 ggr...:P


Nää... cigg nu.... verkligen!

Puss

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards