mian.

Alla inlägg under januari 2010

Av Maria - 18 januari 2010 17:24

Caroline påpekade för mig igår när vi sågs att jag blivit för-jävla-dålig på att blogga! Hon har så rätt den kloka caroline! jag är verkligen kass på att blogga just nu! Har funderat lite på varför idag.. Det är nog för att jag har ett så skummt schema! Vissa veckor är det bara så lugnt så att jag nästan får panik och kräks på alltihop och andra veckor så har jag så galet mycket att göra så då kräks jag nästan för det... det är jeekligt ojämnt helt enkelt! Tyvärr resulterar det i att bloggen blir lite lidande när jag har mycket att göra... alltså kan ni förstå att jag har haft mycket att göra den senaste veckan och så helt plötsligt sitter jag här och är ledig och har tid att skriva...typ.


Ikväll ska jag njuta av att skapa känner jag. Va flummigt!!!, tänker ni. Ja.. det är det kanske men jag älskar att skapa!! När jag pratar om att skapa kan det innebära en massa saker... skriva, rita, måla, skriva musik, spela, inreda.. Ikväll blir det lite inredning, lite musik skrivande och lite spelande. Har huvudet fullt av idéer som jag måste göra något av! Känns verkligen så sjukt bra sen när man gjort något sådant!


Måste förresten berätta om ett kap jag gjorde idag! Var på jakt efter ett minneskort till rasmus playstation när jag sprang på fiiiiinaste och mest perfekta stövlarna!! (ska fota...sen) 1250 spänn hade dom kostat... men nu var det 70(!!!!)% Helt övervackra och helt perfekta för mig att jobba i då mina gamla jobbestövlar är heeeelt sönder vid detta laget. Så hade dom inte min storlek i den butiken men på Nova Lund hittade jag min storlek. 375 spänn senare var dom miiiina!!! I am so happy!! Toppen toppen toppen!!


Puss

Mius

  Skål för skorna!! (ååååå vad jag saknar att vara solbränd förresten....)

Av Maria - 13 januari 2010 20:22

Rasmus är jävligt bra måste jag säga! Igår va han ute med halvamusiker-malmö och sjöng karaoke (gay..). Lite sur va jag allt att jag inte kunde vara med men men.. skulle jobba och hade en feeling att det var grabb-kväll vilket det också visade sig att det var. Hur som helst, rasmus, vår fine anderz, denniz jamm, tingsek, timbuktu och en massa andra har boys night out och imorse när jag gick upp (06.30) hittade ag min stjärna storsnarkande på soffan. Som han sa sen "ville inte gå in och väcka dig och lukta massa öl". Lille hjärtat mitt.. sen när jag kom hem idag bjöd han på middag som tröst för att jag missat partykvällen. Min ängel.. Nu är han i studion och pillar med sitt ljudkort men han kom hem en sväng nyss bara för att pussa på mig. Me like.


Själv spenderar jag kvällen med min secret love - joel kinnaman. Tre  fina filmer med honom är hyrda och jag har dessutom glass hemma. Loooovely!


Imorgon ska jag jobba och sen blir det fin främmat från hbg. mami kommer ner och hälsar på så vi ska kika på rean. Dessutom har vi Noomi imorgon och jag har längtat sönder mig efter henne så jag siktar på en lysande dag imorgon! Rasmus blir dock den som ansvarar för hämtning och lämning i skolan då jag ska jobba. Lite synd för det är faktiskt lite mysigt att pinna iväg till skolan och hämta henne, snacka lite skit med min kompis max som jobbar där och få den där "ååå vad jag är glad och se dig"-kramen som noomi alltid är snabb att dela ut när man kommer och hämtar. Men men, rasmus är värd den kramen så det blir toppen ändå.


Sen måste jag passa på att välkomna fina Sara till min blogg! Läs och njut eller.. nått :)


Puss

Mius

Av Maria - 12 januari 2010 19:29

..men ändå är det precis vad jag ska förgylla min kväll med.. blöö.. uuusscchh så trist!! Menmen.. sen när det väl är gjort så är det uuuuuunderbart!!! Och jag som har astma måste ha det relativt rent runt mig för annars mår jag bajs.. som att vara lite så småförkyld hela tiden... nä, dammsugning it is!


I övrigt har det varit en ganska soft dag.. vi gick en sväng på stan och mös på vårt favorit thai-hak. Sen stack rasmus till studion och jag stack hem :) snackade med min syrra ett tag.. som vanligt. vi pratar i telefon i snitt en timme om dagen. looovely!


Kollar på biggest looser.. shit, vissa av deltagarna där (kvinnorna) väger dubbelt så mycket som jag! Hur  i helvete orkar dom bära runt allt?? Och dom är liksom inte långa. Jag är ju lång för att vara tjej så jag väger definitivt inte typ 45 kilo men alltså vissa av tjejerna där väger ju 120-130 kilo! Hur pallar deras knän undrar jag? Men men, dom som är med i programmet är hur som helst superduktiga :)


Nu.. dammsugning :(

Pusss

Mius

Av Maria - 12 januari 2010 13:58

detta är en jävligt bra dag.. för bra.. så nu väntar jag på att något dåligt ska hända! humm...


det snöar förresten i malmö idag? det är lite dåligt.. kanske är det snön som är det dåliga idag? nu ska vi aif gå ut och fika och sen är det jobbigt dammsugning som gäller.. blööö.. men men, ibland är det så :)


men detta är ändå en jättebra dag....


puss

mius

Av Maria - 6 januari 2010 23:17

har suttit här hela dagen.. kul kul... ää är fan jävligt seg idag. har faktiskt sovit på soffan en sväng här också. imorgon blir det iaf action. hbg here I come!


   

sömnig maria..


puss mius

Av Maria - 5 januari 2010 16:09

jahapp.. så har snart ännu en dag passerat utan för mycket action.. uäck! haaatar ju att sitta stilla.. samtidigt är det som min syrra sa - NJUT! Jo, det är sant.. man borde kunna bara ligga här och dega och tycka "fan, ändå rätt soft att inte behöva göra något" Men......nä. Jag gillar action. Så är det bara.


Hade i alla fall en fin dag igår! Satt i möten på jobb som iofs var föga stimulerande men iaf.. sånt man måste göra ibland. Efter jobb bar det av till supergod middag hos min darlin sabina. Jag och Helen tryckte med glädje i oss potatisgratäng, fläskfilé med vitlöksost, sallad och choklad-pannacotta till efterrätt. Sen gott skitsnack fram till klockan var nästan två i natt och jag kasade hem till Malmö. Fan va underbart det är att ha så fina vänner som liksom finns där i ur och skur. Me love u all!!


Har kommit på en sak jag ska göra idag iaf. Ska nog ta och städa (läs; plocka undan och eventuellt diska) i hela lägenheten. Det behövs verkligen och det är sånt som kan ge en känslan av att man verkligen har uträttat något!


Men först ska jag läsa lite bloggar och ringa ett jobb-samtal.

Puss

Mius

Av Maria - 4 januari 2010 01:13


Hittade denna lilla darlingen på nätet... hon har gjort en dans till vår första låt med Opposite Turn! Blev superglad... trodde ingen alls hade hört den! Tack du söta lilla barn! Du lyste upp min dag :)

Av Maria - 4 januari 2010 00:32

har luskat lite på nätets modesidor samt i div tidningar och funderat lite på vad man ska införskaffa/vilja ha/återanvända i vår.. Dett är vad jag tror, men frågan för dagen är - vad tror ni?


Jag tror:

- Antingen jättelite eller jättemycket. Alltså inga tröjor med en liten nit eller smyg-puffärm utan ska det va så ska det. Och ska det inte va så ska det inte vara alls. Då kör man istället på superenkelt. Tror detta gäller allt typ. Anting grymt flippade jeans eller helt otvättade enkla. Antingen sjuka mönster eller helt enfärgat. Antingen extrema former eller väldigt rak siluett. Antingen enkelt smink eller massa svart/knalligt läppstift/starkt färgade naglar osv...


- Paljetter. Jag tror att alla människor skulle må bra av att inför paljetter i vardagsstassen. Fan va kul att titta på om inget annat! Tycker dessutom att även pojkarna gott kunde glittra lite ibland. Det behöver inte vara mycket men lite mer än nu hade varit najs! Överhuvudtaget ska vi nog sluta se paljetter som något vi enbart få ha på oss på fest. Nej, bara kör!


- Snygg OCH sköna skor. Ja, jag älskar också höga klackar och visst planerar man att bara sitta i en bar/på en restaurang hela kvällen så funkar ju högklackat utmärkt. MEN, om man tänkte rejva loss till favoritlåten så behöver man faktiskt skor som pallar detta. Mitt tips - extraskor i väskan. Converse/färglada jympaskor/ballerina är också sjukt snyggt och kan faktiskt vara ett mycket trevligt komplement till och med till en coctailklänning. Med lite charm och glatt humör funkar allt :) Och så slipper man ge upp när man har som roligast bara för att man har ont som fasiken i fötterna.


- Nitar. Må så va att detta sägs vara ute men nej fan. Jag personligen älskar nitar i alla former och tänker fan bära det så mycket jag bara kan! Rockstjärnelooken är het för evigt om man lyssnar på mig. Bling on! Och om man tycker att något plagg man äger borde ha lite mer nitar på sig så kan man köpa nitar i lösvikt på shock.se för 2kr/st ;) Tips!


- Leggings i alla former. Alla är snygga i leggings. Alla. Ett par eggings sitter ju alltid som dom ska (om man inte av mistag skaffar sig camel-toe....) och det är mer än vad jeans gör ibland. Fullt sittande jeans är en synd. Men leggings, det funkar på alla! Dessutom har nu alla chans att fuska till lite läderlook, eller omskinn, velour eller till och med jeans. Något som kan vara lite problematiskt i vanliga byxor med gylf och skit. Nä, leve leggingsen!


- Halsdukar. Jag har alltid älskat halsdukar/scarfsar och liknande. Halsen håller sig i toppform och det är sjukt mysigt. Gärna mycket mönster till en i övrigt enkel topp eller lite bohemkänsla med oversizeklädsel + oversizesjal! <3


- Vit skjorta. No reason. It's just fint.


- Inte bara ett halsband - många! Inte bara ett litet tamt silverhalsband i ringningen. Ta tre istället, eller 5! Leta också gärna upp lite udda berlocker som symboliserar dig. Och NEJ - INTE Tomas Sabo berlocker. Som ska bara sitta i armband. Men kolla på second hands, eller privatägda smyckesbutiker. Hemslöjdsaffärer och muséeum kan också ha coola. Och utomlands, förstås! Samma sak gäller om man bär pärlor eller feta guldkedjor eller vad som helst - många is the word.


- Coola strumbyxor. Det finns verkligen grymt många snygga strumpbyxor och nu så här medan solen fortfarande ligger och sover så är ju det ty en nödvändinghet om man ska slippa urinvägsinfektion och annat skit. Och det är ju verkligen så snyggt! En cool färg, eller mönster, på strumbyxorna är ett sjukt gött komplement till LBD'n! Pimp your legs!


- Utstickande väskor. Rent tekniskt sett så behöver man inte så många "praktiska väskor". Har man en lagom stor svart väska, en conjacsfärgad (i bra skinn), en datorväska, eventuellt en grå väska och en rymlig resväska så har man vad man "behöver". Så när man har dessa väskor så tycker jag att man ska sluta vara praktisk och istället köpa det som tilltalar ögat. Om man äger en knallgul väska som man verkligen älskar så hittar man tillfälle att använda den, även om det inte är den mest praktiska väskan i världen. Och vem säger förresten att man måste dra rundor på sitt vardagsskit i en tråkig svart väska? Den väskan kan väl lika gärna vara i grönt krocko-skinn? Egentligen, syftet med hela väsk-idén var väl egentligen bara att bära sakerna i något. Och det kan man ju göra i en grön krockoväska också....


- Snygga underkläder. Detta måste jag bättra mig på. Fan va gött det är att känna sig snygg rakt igenom inte bara på "det övre lagret". Nä, välsittande snygga underkläder ska bli mitt nyårslöfte att leva i.


Ja.. så tror jag... men som sagt, vad tror ni? Kan ni inte lista era fem måsten inför våren?? Inpirera mig!


Puss

Mius


 

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards