mian.

Alla inlägg under juli 2007

Av Maria - 12 juli 2007 12:28

Jaha.. vad ska man då fylla denna dagen med? Ska träffa dennis ett tag o chillalite :) Har massa grejjer som är mina hemma hos honom så jag får ta o hämta dom tycker jag :) ska bara vänta på att han vaknar.

vad ska jag mer göra?? vill sola idag också. kändes genast mer sommrigt (trots vädret) när jag pallarade mig iväg och fick lite fejkbränna :) därrför funderar jag på att göra det igen.

Sen är det så att jag skulle vilja övveraska min pojkvän med att ha lagat mat iadg men jag vet inte om jag orkar, eller om han kommer hem i kristlig tid och orkar äta haha. Men jag vill.. Fy fan han var helt död igår! Kom hem typ 21.00 med en påse sushi i handen och sa typ bara "fyyy faaan vad jag är trött" innan han sjönk ner i soffan. snäll flickvän som man är killade man honom på ryggen och lät honom vara seg :P

Halv elva somnade Philip och jag smög efter. Killade honom ännu mer på ryggen och kröp upp under hans arm. Tyvärr så snarkade min älskling så jävligt att jag inte kunde somna alls haha.. så hela natten har gått åt till att vända honom när han lags sig på rygg för att bli av med det eviga snarkandet :P Dock hade det en positiv effekt nämligen att varje gång jag rörde honom tog han det som ett kvitto på att jag ville gosa så han tag i mig och kramade och gosade in sig hos mig vilket var väldigt mysigt. Så massa kel denna natten :) Älskar honom. Ibland så att det gör ont i hela kroppen eftersom jag vill va hos honom, i hans famn, hela tiden. Fan, jag skriver som en tokig fjortis, men det är sant.

Önskar bara att han var ledig lite så att vi hann mysa ordentligt med varandra typ en hel helg. UTAN att vi var typ helt uppbokade. Hoppas på att vi får in en liten resa i slutet på sommaren iaf... Man kan alltid hoppas :)


Nä... hoppas att det blir en bra dag idag :) Kändes som det imorse iaf :) Fick sova länge.. bli pussad av den jag älskar mest innan han drog till jobb och min syrra ringde och kollade om jag skulle hänga med på landskrona karnevalen imorron och kolla på "vår" pappa. Visst ska jag det! Så nu har jag en liten dejt med systern och min underbara syssterson imorgon kväll :)


OCH! Ett stort Grattis till Sanna som fyller år idag!!! Love u lady!!


Puss Mius

Av Maria - 11 juli 2007 19:52

alltså var fasen blir sommaren av?? gick upp tidigt dör att hinna dra till solariet innan min p-tid gick ut, klockan 9!!! Not so fun men men....

Stack sen hem till Mommy och fick hjälp av Mamma o Håkan att byta ut massa lampor på min bil som jag totalt ignorerat haha. Ibland har man tur när fabror polisen åker förbi :) Blev dock lite dyrare än jag trodde.. 300 spänn för 4 lampor!! Döda mig långsamt.. ajja... sånt är livet!


Sen somnade jag i en bra bok i mammas säng. Sov alldeles för länge men vaknade i tid till att mammsen skulle iväg på en smärre shoppingrunda :) Hängde med på den och kom hem med en ny foundation, ett nagellack, ett fotoalbum och ett gäng kollegieblock. Kom ju in på kursen i religionsvetenskap på Lunds universitet :)) Så jäävla nöjd... Det var faktiskt riktigt höga poäng på den :) Så.. ett halvår i Lund väntar :D I will love it tror jag :D Men därför behövde man ju skaffa fler kollegieblock :P


Och nu har jag kommit till lägenheten i Lund igen :) Najs bajs.. ska kolla lite tv.. läsa lite bok... ja ni vet, ha en vanlig kväll :)


Imorgon blir det lite solning.. lite repa... lite gratta sanna på hennes 20 års dag och lite pussa Philip :)

 Grattis till Sanna på två sätt fresten! 1. Hon fyller 20 imorgon!!! 2. Hon kom in på skolan i Halmstad!!! FETT GRATTIS BABY!!!


Nä... tv nu :)

Love u all!!

Mius

Av Maria - 9 juli 2007 16:15

tack till dig min vän. kändes skönt att vi snacka ut idag. ska inte gnälla mer på dig för detta. lovar, det är helt glömt!

bitte!

Av Maria - 9 juli 2007 16:01

jaha, nu har jag tvättat precis hela dagen. ska snart åka till hbg och ge sanna min bil. tänkte sola när jag ändå är där också. samt kolla lite noter som jag kanske behöver. ska bara bli klar med tvätten så att jag kan dra härifrån.. dock en hel timme kvar.

by the way, jag kommer bli världens smalaste om jag fortsätter såhär. pallar inte äta när jag är ensam hemma så det blir inte så mycket med det :P ajja.. det kan ju föra något gott med sig. dock ser det ju inte riktigt ut att vara bikini väder än... fan.. var tog sommaren vägen??


saknar philip. ska ha en riktigt slapp kväll tror jag.


love.

Av Maria - 9 juli 2007 08:22

Har lugnat min ilska lite nu men är fortfarande sur.. Känns bara som att man inte kan göra ett skit utan att få det i nacken sen. Har man varit för full på nån fest så får man höra det, var man för nykter så får man höra att man är tråkig. Om man strulade med nån man egentligen skiter i så är man ett luder men om man lät bli och bara var med sin pojkvän då är man en toffel. Om man hade för kort kjol så var man slampig men hade man långbyxor och heltäckande tröja då är man en mes.

Så jävla trött på det!!! man kan fan inte göra ett skit utan att få fan för det sen!! Ska fan sluta gå ut och bara sitta och kolla i vägen för det är väl det enda sättet som man inte får höra massa skit om en. Är så segt att gå på fester och veta att det ända man får höra från vissa personer är en massa skit om en själv!! Så ska man sitta där och skratta bort det men nyhet för er: DET ÄR INTE KUL!!! Kan ni inte nån gång fråga hur man mår, hur det är med philip, hur det går med ens jobb eller fan bara vad man tycker om vädret istället för att vara så sjukt otrevliga!! Grejjen är ju att om man vänder på det och är lite trist mot er då blir ni SJUKT sura!!


Jaja.. Idag ska jag ta hand om lägenheten iaf. Tvätta, städa o diska.. JIPPI!! Men måste få philip att fatta att jag menar allvar. Jag älskar honom och detta är inte som innan. Har aldrig känt såhär. Detta är på riktigt, verkligen på riktigt. Vill att han ska känna det. Är så jävla stolt över honom egentligen. Är så sjukt glad över att han är den han är, den ansvarsfulle och hårt arbetande Philip. Men ibland blir det bara fel.. Fattar inte varför jag gnäller så mycket som jag gör ibland... Älskar ju honom mer än allt. Egentligen.... Har iaf haft en underbar helg med honom.


nä... tv nu, sen allvar!


Lots of love!



Av Maria - 8 juli 2007 21:19

igår konfades min lilla kusin. jättetrevligt som vanligt hemma hos min faster o hennes familj. God mat och skönt folk! Älskar verkligen min släkt!!

Sen skulle jag på fest hos helen. Var liiiite väl rund under fötterna redan när jag kom dit. Mindre genomtänkt. Men det hjälper ju inte att väner man haft sen man var liten tar tillfället i akt och försöker göra en till åtlöje. Känns sjukt segt att man inte bara kan släppa loss tillsammans med folk man känt hela sitt liv. Nä, då ska man bli tafsad på, bli påmind om allt man eventuellt gjort fel under sina 20 år och bla bla bla.. FINE! jag vet att jag är sjukt flamsig och säger massa idiot saker när jag är full men hallå... hur skoj är det?? Blir bara så jävla trött på sånt. Man får ju passa sig hela tiden annars får man ju äta upp det tills man dör typ... NO FUN!

Nä, mitt råd: Lägg ner sånt!


Börjar fresten kännas jobbigt att veta en massa som rör en vän till mig men att inte kunna säga något. Känns kass bara...


jeje.. nu ska jag hoppa in i duschen. Peace.

Av Maria - 5 juli 2007 23:07

idag har det fanimej regnat hela dan. Hur lessen kan Gud vara?? Vansinnigt ju... Åkte iväg till pappa för att bli lite ompysslad.. och för att jag inte har variot där på vansinnigt länge. Var iaf väldigt trevligt att sitta o snacka skit med pappasen hela dagen :) Tittade ut över havet och drack vin :D I like!


Helgen ser ut att bli bra också! Fredag.. no clue.. men lördag blir det kusinens konfa (Philip är nog inte så sugen egentligen... får väl köpa nått nytt i rött spets typ så han kommer på andra tankar) men men, det blir nog skoj! alltid kul att träffa min släkt :) Sen hoppas jag att min arbtesmyra och jag går ut o äter. Var ett tag sen sist... och på kvällen blir det partaj med the ladies. Har nästan blivit en schemalagd aktivitet att hänga med dom allihop nån dag i veckan nu. Treeeeeevligt att hålla kvar i dom som känt en hela ens liv :)


Har riktigt ont i ryggen. Sov på soffan för att jag var för mörkrädd för att ligga ensam i sovrummet. behövde sälsskapet av typ Baywatch och sånt annat som visas halv tre på natten på tv.. ajja. Slummrade till slut in iaf och vaknade... dock alldels för sent.


Imorron måste jag verkligen färga mitt hår! Ser ut som en dum.. ja ni vet.. Utväxt ner till knäna typ :/ Men men., det löser vi! Måste ju se ordentlig ut i helgen om man av misstag hamnar på nån äcklig mingelbild. Då kan ju iaf håret se hyffsat ut (inget annat lär ju göra det).

Såg bilderna från Boris fest i helgen.. fy fan.. fet flodhäst varning på mig! NO GOOD! Får ta tag i det.. eller lära mig att inte klä mig i för små kläder.. Mitt ständiga dilemma.


Ajja

Night night goodies!

Mius

Av Maria - 5 juli 2007 11:40

vaknade alldeles för sent.. fan.. Philip sov hos sin pappa och jag, den mycket mörkrädda maria, fick klara sig ensam. Det gick men det var kämpit. Gnällde som fan på Philip först vilket jag idag ångrar.. No no no.. Han sover nog fortfarande så jag kan inte ringa o säga förlåt.. Ajja, det får lösa sig.


Ska jag dra till pappa idag? det regnar som fan.. riktigt sugig dag!!!!!!!!!


saknar min kille. han är den finaste i världen. önskar bara att vi hade mer tid för varandra.


snyft.

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards