mian.

Alla inlägg den 5 juli 2007

Av Maria - 5 juli 2007 23:07

idag har det fanimej regnat hela dan. Hur lessen kan Gud vara?? Vansinnigt ju... Åkte iväg till pappa för att bli lite ompysslad.. och för att jag inte har variot där på vansinnigt länge. Var iaf väldigt trevligt att sitta o snacka skit med pappasen hela dagen :) Tittade ut över havet och drack vin :D I like!


Helgen ser ut att bli bra också! Fredag.. no clue.. men lördag blir det kusinens konfa (Philip är nog inte så sugen egentligen... får väl köpa nått nytt i rött spets typ så han kommer på andra tankar) men men, det blir nog skoj! alltid kul att träffa min släkt :) Sen hoppas jag att min arbtesmyra och jag går ut o äter. Var ett tag sen sist... och på kvällen blir det partaj med the ladies. Har nästan blivit en schemalagd aktivitet att hänga med dom allihop nån dag i veckan nu. Treeeeeevligt att hålla kvar i dom som känt en hela ens liv :)


Har riktigt ont i ryggen. Sov på soffan för att jag var för mörkrädd för att ligga ensam i sovrummet. behövde sälsskapet av typ Baywatch och sånt annat som visas halv tre på natten på tv.. ajja. Slummrade till slut in iaf och vaknade... dock alldels för sent.


Imorron måste jag verkligen färga mitt hår! Ser ut som en dum.. ja ni vet.. Utväxt ner till knäna typ :/ Men men., det löser vi! Måste ju se ordentlig ut i helgen om man av misstag hamnar på nån äcklig mingelbild. Då kan ju iaf håret se hyffsat ut (inget annat lär ju göra det).

Såg bilderna från Boris fest i helgen.. fy fan.. fet flodhäst varning på mig! NO GOOD! Får ta tag i det.. eller lära mig att inte klä mig i för små kläder.. Mitt ständiga dilemma.


Ajja

Night night goodies!

Mius

Av Maria - 5 juli 2007 11:40

vaknade alldeles för sent.. fan.. Philip sov hos sin pappa och jag, den mycket mörkrädda maria, fick klara sig ensam. Det gick men det var kämpit. Gnällde som fan på Philip först vilket jag idag ångrar.. No no no.. Han sover nog fortfarande så jag kan inte ringa o säga förlåt.. Ajja, det får lösa sig.


Ska jag dra till pappa idag? det regnar som fan.. riktigt sugig dag!!!!!!!!!


saknar min kille. han är den finaste i världen. önskar bara att vi hade mer tid för varandra.


snyft.

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards