mian.

Alla inlägg den 9 juli 2007

Av Maria - 9 juli 2007 16:15

tack till dig min vän. kändes skönt att vi snacka ut idag. ska inte gnälla mer på dig för detta. lovar, det är helt glömt!

bitte!

Av Maria - 9 juli 2007 16:01

jaha, nu har jag tvättat precis hela dagen. ska snart åka till hbg och ge sanna min bil. tänkte sola när jag ändå är där också. samt kolla lite noter som jag kanske behöver. ska bara bli klar med tvätten så att jag kan dra härifrån.. dock en hel timme kvar.

by the way, jag kommer bli världens smalaste om jag fortsätter såhär. pallar inte äta när jag är ensam hemma så det blir inte så mycket med det :P ajja.. det kan ju föra något gott med sig. dock ser det ju inte riktigt ut att vara bikini väder än... fan.. var tog sommaren vägen??


saknar philip. ska ha en riktigt slapp kväll tror jag.


love.

Av Maria - 9 juli 2007 08:22

Har lugnat min ilska lite nu men är fortfarande sur.. Känns bara som att man inte kan göra ett skit utan att få det i nacken sen. Har man varit för full på nån fest så får man höra det, var man för nykter så får man höra att man är tråkig. Om man strulade med nån man egentligen skiter i så är man ett luder men om man lät bli och bara var med sin pojkvän då är man en toffel. Om man hade för kort kjol så var man slampig men hade man långbyxor och heltäckande tröja då är man en mes.

Så jävla trött på det!!! man kan fan inte göra ett skit utan att få fan för det sen!! Ska fan sluta gå ut och bara sitta och kolla i vägen för det är väl det enda sättet som man inte får höra massa skit om en. Är så segt att gå på fester och veta att det ända man får höra från vissa personer är en massa skit om en själv!! Så ska man sitta där och skratta bort det men nyhet för er: DET ÄR INTE KUL!!! Kan ni inte nån gång fråga hur man mår, hur det är med philip, hur det går med ens jobb eller fan bara vad man tycker om vädret istället för att vara så sjukt otrevliga!! Grejjen är ju att om man vänder på det och är lite trist mot er då blir ni SJUKT sura!!


Jaja.. Idag ska jag ta hand om lägenheten iaf. Tvätta, städa o diska.. JIPPI!! Men måste få philip att fatta att jag menar allvar. Jag älskar honom och detta är inte som innan. Har aldrig känt såhär. Detta är på riktigt, verkligen på riktigt. Vill att han ska känna det. Är så jävla stolt över honom egentligen. Är så sjukt glad över att han är den han är, den ansvarsfulle och hårt arbetande Philip. Men ibland blir det bara fel.. Fattar inte varför jag gnäller så mycket som jag gör ibland... Älskar ju honom mer än allt. Egentligen.... Har iaf haft en underbar helg med honom.


nä... tv nu, sen allvar!


Lots of love!



Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards