mian.

Alla inlägg under juni 2007

Av Maria - 5 juni 2007 18:41

haha, sprang precis ner en snabb sväng om stan för att köpa lite nödvändigheter och hittade ett litet kap i form utav ceriserosa minishorts :D glad blev jag men nu har jag liiite ångest inför att checka mitt saldo på kortet... ajja! det kommer in pengar, en annan dag :P hehe har lite att kassera in från här o var så det löser sig väl :D

jaja dagens fynd iaf :d


Pussel!

Av Maria - 5 juni 2007 18:13

.. mig själv!! Det är vad jag ska göra ikväll!! Har precis varit ute och köpt en härlig bulgur sallad, veckorevyn och hyrt två SVENSKA (hahaha!) filmer :) Med andra ord, idag är det pyssla om sig själv som gäller :D ska bli mycket trevligt!! inte tänka på folk som inte vill en väl eller nått annat sånt trams!! nope, inte ikväll!!

Sen kommer väl Philip hem och kramar mig kan man hoppas haha :) Och imorron ska vi vara leeeediga!!! Soo naaajs!! Och sen är det torsdag, mys med töserna och fredag studenten för vissa, fest för oss haha :D

Och på söndag ska vi fira miiiiin födelsedag :D Fast egentligen är det ju inte förrän den 17:e men men haha :D Man får fuska lite :D


Nä.. skrivr mer sen ikväll! Love u all!!

Av Maria - 5 juni 2007 13:42

fick precis veta något som kändes jättekonstigt att höra. egentligen ska det inte kännas så men det gjorde det och jag blev själv förvånad.

känns inte alls bra just nu. känns som att jag inte har koll på något alls längre...

Av Maria - 4 juni 2007 21:54

Ibland funderar jag över hur vi spenderar vår tid här i världen. mycket mycket skummt kan det vara ibland.

typ idag. vaknade, tog det lugnt för jag hade sjuuukt huvudvärk. sen satte jag mig vid datan för att jobba lite. insåg då att jag hade sjuuukt mycket att göra och började hetsa lite. sen ringde philip o hetsade om att han behövde min bil så jag fick gååååå till CC för att hjälpa honom med det och sen hets köra ut till min syrra för f*cking motorvägen är kass.. sen tog vi det lugnt en stund, satt o fika lite. efter det blev det körning till hbg och föräldrarna. tog det ganska lugnt där tills typ 5 minuter innan jag ska få skjuts till tåget då jag kommer på att jag hade tusen grejjer att göra. han göra typ 3. tänkte somna på tåget men hittade en tidning och fastnade i den. när jag kom fram redgnade det så hetsade till bussen för jag ville hem så snabbt som möjligt till philip. våra scheman klaffar inte just nu så jag tänkte fånga stunden och spendera kvällen med honom. ack vad fel. han var ente hemma. så nu har jag alltså stressat hem, helt i onödan. han kommer fan inte förrän om en timme. :(


saknar januari just nu. ja vet, känns galet att säga så men allt var så jeekla mysigt i januari. nu känns allt mest stressigt och grått, trots att det är sommar. vill tillbaka till lalandia, nykärheten, ledigheten o allt det där.. men no no no.


jaja.. på onsdag är det vår halvårsdag. känns inte som att det har gått ett halvår. ibland känns det faktiskt som at det har gått tre år, men ibland känns det o andra sidan som en vecka. älskar honom, fast att det är kämpigt ibland. kämpigt att jobba som han gör, kämpifgt att ha så olika tider, kämpigt att passa ihop i varandras liv. men han är ändå... perferkt på nån jevla vänster. om jag tänker tillbaka på hur jag trodde att personen jag skulle leva med i framtiden skulle vara, eller hur jag ville att han skulle vara så är det precis såhär. jag vill att han ska jobba mycket, jag vill att han ska vara självständig och ha sin egen karriär som är långt ifrån min men som ändå förstår min, jag vill leva så som vi gör. jo det är nog rätt ändå. trots att det kan vara kämpigt. älskar ju ändå honom. jag gör verkligen det.


fan vad jag vill skaffa hund. borde verkligen skaffa hund. men, som vanligt, hinner inte just nu. får ta det i höst, ska bli ansvarsfull och duktig då. lovar. typ.


just nu vill jag bara flänga runt med mina vänner. vara ute sent, shoppa alldeles för mycket, åka på smester med Phille, dricka mycket vin, röka på tok för många cigaretter (fyy mig...) och glida. och jobba, gärna mycket och hela tiden typ. fast jag måste hinna med det andra också. vill vill vill.


nä. fortsätta hetsa nu??

Mis

Av Maria - 3 juni 2007 20:23

alltså varför gör man såhär?? går o lägger sig på eftermiddan o vakna NU! klockan e fan halv 9... suck suck suck o stön!

jaja.. får väl ta o äta något.. typ.


kisses.

Av Maria - 3 juni 2007 18:03

sen fyller jag 20 år!

sick sick sick... va har hänt liksom?? det var ju igår som jag tog mina första stapplande steg? eller?

nä... nu kan man ju börja rada upp lite vad man har hunnit med på dessa, snart, 20 åren.


- födas

- gå 9 år i grundskolan

- gå 3 år i gymnasiet

- 20 poäng Drama Pedagogik på Malmö Högskola

- tagit körkort

- blivit moster

- ett antal förhållande, vissa mer lyckade än andra

- bli "sambo"

- skaffa katt

- festat bort pengar, hjärnceller osv... men haft sjukt kul!!!


mja... det har säkert hänt en massa annat också.. men typ detta!


 hur som helst.

Idag har jag och Philip varit en sväng i malmö. först var vi på ikea o sen blev det lunch i hamnen. treeevligt! nu sover phille så det blev bloggtid för mig.. funderar dock på att joina honom illa kvickt för jag känner hur mina ögon håller på att stängas.. imorron blir det en tripp till systern och en sväng till mor :) trevligt.. har ju sommarlov nu!! :) sen får vi väl se vad som händer...


nää.. love u all.


Av Maria - 3 juni 2007 02:06

Jaha ja...

igrå skulle vi ut o festa hade vi bestämt. saken var bara den att alla utom jag o sanna banmgade så det slutade med att vi fick gå ut själva. först så satt vi hemma hos sanna med hennes pappa och morbror och drack "massa skit" som sannas pappa sa haha! sen trippade vi till bussen i alldeles för höga stillett klackar. såg säkert ut som prostituerade typ...

kom ner till hampan och träffade ted och co. satt där och blev... "lulliga"

efter det blev det tgivoli men som tur va så stannade vi inte så länge. sammi kördes oss hem sen och det var ju lite av en vansinnes färd men men hehe :)


så idag vaknade man ju lite halvtrött...

åkte till jobb lite över tio och satt och spelade piano där i typ en timme för att vakna överhuvdutaget. sen komma alla söta och sen var det dansrep som gällde hela dagen. höll på att dö fullkomligt efter typ 5 minuter. svettades som en överviktig 75 åring....

hur som helst så var vi klara runt halv fem tiden så då bar mammas nissan micra mig hemåt :)

tvingade sedan ut mamma på väla en snabb sväng och fyndade en glittrig rosa bikini :) treeeeevligt! hann också handla lite mat så jag inte behöver svälta ihjäl denna veckan... haha!


åt med mamma och hkan o kollade sen på göta kanal 2 med mamma :) mys mys! planerade även lite inför mitt kalas med min familj som vi ska ha på söndag :) blir ju stor flicka om två veckor.. 20 jävla åt... shit. pensionär innan man ens hinner blinka säkert. helt plötsligt kommer man sitta där med 4 barn, golden retriver och renault minnibuss typ.. suck. nä, det får faktiskt vänta ett tag!!!

 hur som helst så krängde jag glass efter filmen och såg den spännande upplösningen på sverige-danmark.


så nu e man hemma i lund igen. blev sista tåget hem. väntar nu på att philip ska dyka upp med en ros mellan tänderna i dörren. tror ente att det kommer hända, men man kan ju alltid hoppas. hihi.


i veckan måste jag fika en massa känner jag. och träffa sabina som är hemma en kort sväng!! :) men caroline och nicole mååååste jag fika med :) känner det i hela kroppen :) och fira lite studenter såklart :)


nä.. sängen nu??

kärlek.  

Av Maria - 1 juni 2007 12:39

.. men så blir nog inte fallet haha!! ska dock tvinga ut mamma på stan en sväng tänkte jag men det lär nog inte ge så väldig mycket haha.

ikväll ska jag och sanna ut, nån som har lust att hänga på?? hoppas fortfarande stark på att helen följer med men jag känner mig lite osäker :( hur som helst så blir det nog hamnpaviljongen, tivoli och hem i sängen hyfsat tidigt eftersom det är jobb som gäller imorron... :) Men det är kul att jobba så jag gnäller inte! ska ju sätta koreografi till spice girls imorgon, kan det bli bättre???


jaja.. måste nog ta och köpa en ny bikini nu känner jag. har inte funnits tid eller resurser till det än men nu jäääääklar!


nu ska ja dra.

pusssel 

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards