mian.

Alla inlägg under juni 2007

Av Maria - 24 juni 2007 21:27

Orkar inte skriva så mycket egentligen.. är så sjuuukt trött!! Har iaf haft en mycket lyckad helg på ven med min andra hälf och hans familj :) Och som det verkar nu kommer nästa helg bli lika great :) Love this summer!


Imorron är det köpenhamn som gäller! Lite shopping och liten visit hos brossan :D Tänkte hinna med att träffa lite underbara vänner denna veckan också. Känner et speciellt sug efter sabina som ska tillbaka till USA, Malin, Tessan och Steffi, Nicole o Caroline och självklart alltid sanna o helen :) Får nog fixa ihop det haha :) (Glömde ja nån där så var det inte emningen...)

Ska nog också ta o ringa min "svägerska" angående vår heldag på laserdome som vi skulle styra upp haha :) Hon är kanske mitt i flyttplanerna dock.. Lian har ju tagit det kloka beslutet att bli lundabo :) MYCKET BRA! Hahaha.. :)


Nä.. Nu ska jag nog duscha o sen somna! Blev för mycket sjöluft haha :)

All my love!

Peace!

Av Maria - 21 juni 2007 10:03

Helle fick mig att förstå en sak igår som jag på något sätt haft svårt att få in i huvudet... Jag gör vad jag vill nu! Det är helt sjukt.. jag gör verkligen det.. och ingen ingen ingen kan säga något emot! Herregud...


Igår när jag var och sjöng så frågade min mammas kompis mig om jag hade förlovat mig för hon såg att jag hade ring på vänster finger. Nu har den ringen suttit där sen jag vad 14 och det är INTE en förlovningsring utan en konfirmationsring som gått i släkten och som helt enkelt inte passar på höger hand, men anyway. Så tänkte jag först "nä men herregud, hur kan hon tro det???" men sen fattade jag lite... Hon själv (som för övrigt är mamma till en av mina kompisar) förlovade sig när hon var 21. Mamma själv förlovade sig när hon var 24-25 typ. Många av mina kompisars föräldrar har bara varit typ 22 när dom förlovade sig och fick barn. Och nu är jag 20 år. What what what. Jag fattar det inte. Är det dags at ta sig själv på så stort allvar nu eller?? Visst.. tanken har väl slagit en men på något sätt fattar jag ändå inte att jag faktiskt FÅR! Jag måste inte fråga Mamma längre, jag måste inte bo hos mina föräldrar, jag gör vad JAG vill.


Hur som helst, för att återknyta till detta med Helen. Oh wonderful helen som ibland lyckas få in sånna enormt smarta saker utan att ens tänka på dom. Vi pratade om vad hon skulle göra i framtiden och det var typ såhär "ja, jag får ju hoppas att jag kommer in på någon utbildning i höst och då får jag ju flytta dit. och då ska jag skaffa egen hund för Pappa har lovat att ta hand om den när jag drar till USA ett tag". Okej, för gemene man kanske detta inte låter så cleaver men för mig så gjorde det de! Helen gör precis det HON vill. HON vill plugga och flytta ifrån HBG, då gör hon det. HON vill skaffa hund, då gör hon det. HON vill åka till USA ett tag, då gör hon det.

Låt mig förklara. Hittills känner inte jag att jag har gjort riktigt det JAG vill. Inom mig färgas jag på något sätt ändå alltid av vad som andra förväntar sig av mig. Men nu har jag bestämt mig. Nu ska jag göra vad JAG vill. Vissa saker kanske inte är så märkvärdiga, men för MIG så är det en big deal. Så förljande ska förverkligas  innan deta året är slut:


- Jag ska flytta min adress dit jag VERKLIGEN vill bo. Botulfsgatan 5c. Älskar denna lägenheten. älskar personen jag delar den med. Älskar att vara sambo, vakna med honom, somna med honom, göra alla vardagssysslor med honom. Många gången har jag tänkt att det kanske är nu man ska va "ung och dum" men det är det inte. Det är nu man ska vara lycklig, och lycklig är jag med honom.

- Jag ska inreda min ena garderog till skogarderob. Har alltid velat ha det och tro mig, alltid behövt det. Nu är det dags. Nu nu nu.

- Jag ska skaffa hund. Min familj ska bestå av mig, den jag älskar, katten Nanna och en liten vovve. Låter perfekt i mina öron.

- Jag ska spela in en demo. Har skrivit musim hela mitt liv och aldrig vågat göra något av det. Förra sommaren gjorde jag ett litet försök att köra två låtar på en konsert och det blev MEGA uppskattat. Nu ska jag ta tjuren vid hornen och stå för allt. Framför allt våga bara testa vingarna och eventuellt flyga iväg på dom. Hur som helst måste jag bara göra det. saknar min roll som musiker enormt mycket ibland.

- Göra showteamet så enormt framgångsrikt. Kapaciteten finns där nu jävlar ska vi bara ro i hamn det och vi är på sjukt god väg! För trots att jag älskar och saknar min roll som musiker så vill jag aldrig släppa min roll som artist. Att jobba med show är fantastiskt och det vill jag alltid får göra! Love it!

- Resa till alla mina kompisar som inte bor nära Lund haha! Man får ta tillfället i akt att se världen när man har lite folk man kan vara inneboende hos ;)

- Jobba ännu mer effektivt! Man är bara ung en gång.


Det var nog alles... Men det var ju också en del det... Få se hur det går, men man måste iaf ha mål att gå efter!! Detta är mina, återkommer om ett år och ser om några har dragits i hamn :P


Nä.. nu kallar disk, tvätt och en ilsken dammsugare.. Men I love it anyway! 

Kärlek.  

Av Maria - 20 juni 2007 08:17

och gdmorgon! Tror ni kan se vad klockan är (suck) och märkväl, jag har varit uppe i över en timme redan.. humm humm... Tvättar och står i men känner att jag nog kommer fuska lite idag och typ inte pallar städa här hemma.. eller kanske.. det är något speciellt med att ha en grymt städad lägenhet och veta att man själv har gjort det...:)


Mitt och emelys samtal i måndes har väckt så mycket frågor i mitt huvud. Är det detta jag vill?? Ska man vara ung och dum nu eller ska man hålla kvar i det som faktiskt är bra?? Ska man tänka såhär mycket överhuvudtaget?? Nä.. varför kan jag inte bara vara nöjd med hur allt är för stunden istället för att planera ett halvt liv i förväg?? I natt kunde jag inte somna för att jag oroa mig över att mina föräldrar skulle hunnit bli jättegammla som morföräldrar om jag inte skaffar barn innan jag är 30... jag menar kom igen!! Whats the point??? Men.. thats me. funderarn.. Önskar jag kunde vara lite mer.. "go with the flow" så att säga.. Jag har det ju skitbra! Massa goa vänner, underbar pojkvän, jobb (ibland i överflöd) och bor i en jättefin lägenhet :) Tror deta är någon form av vuxen ångest... Eller åtminstonde fet rädlsa för vuxenlivet!! hahahaha!!


Nä.. måste hämta tvätten nu.. usscchh återigen vuxet vuxet vuxet..

Puss love u all!

Av Maria - 19 juni 2007 19:01

Hallå i husen!! Idag har lilla jag jobbat heeela långa dagen :) Liite smått seg efter gårdagen, och SJUK träningsverk kan jag lova!! Ont i varenda led haha..

Min käre pojkvän har gått och tatuerat sig ännu mer idag haha :) han kommer fan snart se ut som ett levande konstverk, men men.. En samurajkrigare blev det dena gången, fråga mig inte varför! Men, det blev faktiskt fint så jag ska inte gnälla alls.. han är fin hur som :P Nu vill jag bara att han ska masa sig hem så han kan hjälpa mig sortera tvätt haha :) Fan va vuxet TRIST det lät.. well well... ;)


Va händer mer denna veckan?? Imorgon ska mormor och mammas moster fira mig lite :) Sen så är det genrep på en konsert som jag ska sjunga på torsdag. Torsdagen går väl åt till.. jag vet inte riktigt! Och fredag är det ju miiiiiiidsommar :D Myyyys!! Men vad fasiken ska man göra?? Humm humm humm.. Låter det vara osagt, det löser sig väl i sista stund! Philip vill att vi firar med hans Pappa och hans pappas "tjej" på Ven. Hade iofs varit mysigt med en sån riktig midsommar med massa mat och dans runt stången och sånt men samtidigt så känner jag att det lockar lite att fira med kompisarna eftersom detta har varit et sånt år som man har varit ifrån dom en hel del.. Vi får la se vad som lockar mest i slutändan :)


Nä.. nu ska jag göra nått vettigt känner jag :) (kolla asos.com hahahah!!)

Love u all!!

Av Maria - 18 juni 2007 20:55

Jahapp! Då är man alltdås inte tonåring längre! 20 år och en dag..idag :)

Hade en underbar födelsedag :) Jobbade hela dagen men på kvällen överraskade min underbara pojkvän mig rejält..:) Lovely lovely... :) Fin middag, champange, blommor.. I love him!

Och jättetack till alla som hörde av sig och alla töserna som åt hos mig i lördes :) Myyyyys!!!


Tack helt enkelt för en minnesvärd 20 årsdag!

Puss love u all!! 

Av Maria - 14 juni 2007 22:51

Idag har jag haft en heeldag :) Börade med att vara liiite försenad till min parkering, klarade det dock och var jätteglad :D åkte till center syd och inhandlade skor och två tröjjor :) naaajs :) stack vidare till hbg där jag skulle träffa emelie och sen åkte vi och provade ut kläderna till måndag! blev väldigt najsa kläder måste jag säga :9 är fett nöjd :) ska bli kul att visa lite snygga kläder :D


sen stack vi hem och tokrepade lite nanne grönwall... haha låter helt sjukt! men det bli nog bra vad det lider... sen var lilla maaaarr astrött och slockanade i mitt flickrum hos mommy haha! vaknade 3 timmar senare för att det var så sjuuuuuuukt varmt i rummet!! droppade jeansen (!!!) och bytte till svalare brallor! sen ringde jag sanna., snacka skit ett tag och efter det blev det till att köra hem till lund.. och nu sitter jag här och väntar på att phille ska valsa in genom därren haha! han och andy "höll på med nått" humm.. wonder what... jag som är så sjukt nyfiken.. inte bra att säga så till mig!!


men emn.., helhelg framför mig!! Fredag ut och festa tror jag och sen lördag jobba. På kvällen blir det tjejmiddag hemma hos mamma för jag fyller ju faktiskt 20 (!!!) på söndag!! Gaaaaalet att fylla år nu.., Så ut en sväng då med och sen jobba hela söndagen. hoppas att philip har bokat nån trevlig restaurang på kvällen där så jag hinner fira liiiite iaf :) sen måndag jobb hela dagen och tisdag lika så :) men men det blir väl bra.. är ledig onsdag iaf :D  sen rular det väl på igen typ... shit va galet...

Men, nu kan jag iaf snart handla på systemet! Ska bli skoj!! Känner att jag måste styra upp massa roligheter denna sommaren!! ska gå till historien som en av dom bästa hoppas jag... jo.. det måste den göra haha!!


japps.. det var nog det... gå ut på lördag och festa med mig alles, please!!


love u all!

Av Maria - 13 juni 2007 22:51

Idag har jag gjort ännu en vuxen sak - köpt sommartäcke och påslakan sätt! Shit.. borde lägga pengar på kläder och sprit., är ju för fasen 20 år bara! men men.. ibland kallar vuxenvärlden haha :P Blev iaf jättebra och jag är nöjd! Nu ska jag bara övertala philip att se den filmen som jag vill se.. får se hur det går :P

love all!

Av Maria - 13 juni 2007 09:27

..skjuta upp semstern några veckor. jobb kommer imellan men men, det ska nog lösa sig ändå! får helt enkelt bli en sen sommarsemster för oss :) men det kan vara trevligt det med :D bara vi får komma iväg en sväng tillsammans så är jag nöjd nöjd nöjd!!

har haft jättebra dagar nu :) är jätteglad :D idag ärt det hem till mommy som gäller.. ikea och lite annat står på schemat :) naaajs :D sen kör och sen hem igen.. dagarna bara springer iväg känns det som!! och middag på lördag.. blir perfekt!

nä, nu måste jag dra!

love all!

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards