mian.

Alla inlägg den 4 juni 2007

Av Maria - 4 juni 2007 21:54

Ibland funderar jag över hur vi spenderar vår tid här i världen. mycket mycket skummt kan det vara ibland.

typ idag. vaknade, tog det lugnt för jag hade sjuuukt huvudvärk. sen satte jag mig vid datan för att jobba lite. insåg då att jag hade sjuuukt mycket att göra och började hetsa lite. sen ringde philip o hetsade om att han behövde min bil så jag fick gååååå till CC för att hjälpa honom med det och sen hets köra ut till min syrra för f*cking motorvägen är kass.. sen tog vi det lugnt en stund, satt o fika lite. efter det blev det körning till hbg och föräldrarna. tog det ganska lugnt där tills typ 5 minuter innan jag ska få skjuts till tåget då jag kommer på att jag hade tusen grejjer att göra. han göra typ 3. tänkte somna på tåget men hittade en tidning och fastnade i den. när jag kom fram redgnade det så hetsade till bussen för jag ville hem så snabbt som möjligt till philip. våra scheman klaffar inte just nu så jag tänkte fånga stunden och spendera kvällen med honom. ack vad fel. han var ente hemma. så nu har jag alltså stressat hem, helt i onödan. han kommer fan inte förrän om en timme. :(


saknar januari just nu. ja vet, känns galet att säga så men allt var så jeekla mysigt i januari. nu känns allt mest stressigt och grått, trots att det är sommar. vill tillbaka till lalandia, nykärheten, ledigheten o allt det där.. men no no no.


jaja.. på onsdag är det vår halvårsdag. känns inte som att det har gått ett halvår. ibland känns det faktiskt som at det har gått tre år, men ibland känns det o andra sidan som en vecka. älskar honom, fast att det är kämpigt ibland. kämpigt att jobba som han gör, kämpifgt att ha så olika tider, kämpigt att passa ihop i varandras liv. men han är ändå... perferkt på nån jevla vänster. om jag tänker tillbaka på hur jag trodde att personen jag skulle leva med i framtiden skulle vara, eller hur jag ville att han skulle vara så är det precis såhär. jag vill att han ska jobba mycket, jag vill att han ska vara självständig och ha sin egen karriär som är långt ifrån min men som ändå förstår min, jag vill leva så som vi gör. jo det är nog rätt ändå. trots att det kan vara kämpigt. älskar ju ändå honom. jag gör verkligen det.


fan vad jag vill skaffa hund. borde verkligen skaffa hund. men, som vanligt, hinner inte just nu. får ta det i höst, ska bli ansvarsfull och duktig då. lovar. typ.


just nu vill jag bara flänga runt med mina vänner. vara ute sent, shoppa alldeles för mycket, åka på smester med Phille, dricka mycket vin, röka på tok för många cigaretter (fyy mig...) och glida. och jobba, gärna mycket och hela tiden typ. fast jag måste hinna med det andra också. vill vill vill.


nä. fortsätta hetsa nu??

Mis

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards