mian.

Alla inlägg den 5 juni 2007

Av Maria - 5 juni 2007 23:35

Lyckas Philip sjukt bra! ikväll har han verkligen gjort det genom att ringa och fråga om vi ska ta en sväng ut i Lundanatten :D Behövde veeerkligen det kände jag! Efter en hel dag framför datorn med försök att få ihop allt så behöver jag verkligen komma ut en stund. Speciellt i hans sällskap, kunde inte varit bättre :) Så får väl se om det blir Karlssons trädgård eller &Bar..:) Lovely vilket som!


Satt och tänkte mig tillbaka innan. På alla fina stunder. Känns bra att ha dom liksom, att ha kvar minnena. Samtidigt känns det ju jobbigt att tänka på att dom är över, o att dom inte fick ett lika fint slut. Men man kan väl inte få allt eller?? Men kan inte neka till att det känns trist att det blev som det blev.


Nä.. nu ska jag dra tror jag. Hängde på mig vita capri, blått gant-linne och beige hunky dory tröjja :) (Om nån nu va intresserad haha) hoppas att det klarar lunds lilla kyla :P


kärlek.  

Av Maria - 5 juni 2007 21:25

.. myspys fortskrider :) kollat en film och käkat min sallad nu OCH läst hela veckorevyn.. attans att ebba von sydow fick lämna de tidningen alltså. Gillar den inte alls lika mycket nu! Hade svårt för henne i början men sen vande jag mig och nu vill jag att hon ska komma tillbaka.. ajja.. man får inte allt som man vill. får väl börja läsa cosmo lite mer. men nää!! gillar verkligen inte jonna bergh som är chefis för den tidningen! såg henne i ett tv program där hon hade på sig ALLA vårens trender SAMTIDIGT!! ingen hit alltså ochnervös pinsam människa blev helhetsintrycket. icke bra!


jaha.. vad har jag kvar för punkter på kvällens agenda nu??

måla naglarna, kryp ner i mysigt ställ ala softmyspys, läsa veckorevyn igen (kan ju ha missat något), kolla den andra filmen.

(och röka en cigarett, men det behöver vi inte tala högt om...)


Imorron e det leeedig dag :D MMMNANANAM!! Till alla där ute: lägg nu er fin fina lediga dag på att ta hand om någon ni tycker riktigt mycket om! Och fira Sweden såklart! Fanan i topp "Du gamla du fria..." osv.! Kolla kungen på tv, bara en sånn sak!


Nope.. nagellacket kallar.

Peace out!

Av Maria - 5 juni 2007 18:41

haha, sprang precis ner en snabb sväng om stan för att köpa lite nödvändigheter och hittade ett litet kap i form utav ceriserosa minishorts :D glad blev jag men nu har jag liiite ångest inför att checka mitt saldo på kortet... ajja! det kommer in pengar, en annan dag :P hehe har lite att kassera in från här o var så det löser sig väl :D

jaja dagens fynd iaf :d


Pussel!

Av Maria - 5 juni 2007 18:13

.. mig själv!! Det är vad jag ska göra ikväll!! Har precis varit ute och köpt en härlig bulgur sallad, veckorevyn och hyrt två SVENSKA (hahaha!) filmer :) Med andra ord, idag är det pyssla om sig själv som gäller :D ska bli mycket trevligt!! inte tänka på folk som inte vill en väl eller nått annat sånt trams!! nope, inte ikväll!!

Sen kommer väl Philip hem och kramar mig kan man hoppas haha :) Och imorron ska vi vara leeeediga!!! Soo naaajs!! Och sen är det torsdag, mys med töserna och fredag studenten för vissa, fest för oss haha :D

Och på söndag ska vi fira miiiiin födelsedag :D Fast egentligen är det ju inte förrän den 17:e men men haha :D Man får fuska lite :D


Nä.. skrivr mer sen ikväll! Love u all!!

Av Maria - 5 juni 2007 13:42

fick precis veta något som kändes jättekonstigt att höra. egentligen ska det inte kännas så men det gjorde det och jag blev själv förvånad.

känns inte alls bra just nu. känns som att jag inte har koll på något alls längre...

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards