mian.

Alla inlägg under juni 2008

Av Maria - 4 juni 2008 10:21

jag kom ihåg att avboka PT tiden.... MEN nu ville dom istället att jag skulle komma i juli och eftersom njag är så översnäll så gick jag med på det.. överdum kanske det kallas förresten??


Nu ska jag hoppa in i en dusch, dra till hbg, förhoppningsvis se steffis lägenhet och sen få hem lille söt..:D


ha en myyyysig dag!

Mian

Av Maria - 4 juni 2008 00:05

haft en trevlig kväll med delar av klassen :) skulle dratt till jobb men det blev inget med det... hoppas alla ni i hbg hade en go grillfest :D synd att man missade det :(


nu har jag lyssnat på rasmus gamla grejjer samt kollat hej hej monika på youtube.. vilken hit! kolla den..


imorgon ska jag kolla steffis criiiiib och passa min lille älskling ebbe :D naaajs!!! ska bli riktigt mysigt :D humm.. vad ska vi hitta på.. humm  humm...


nä... nu ska jag nog sova :D

Puss

Mius

Av Maria - 3 juni 2008 11:09

Måste köra en liten tribute till den fina människa som jag delar min tid med nämligen Rasmus.

Igår gjorde jag en grej som var jävligt jobbig rent känslomässigt. Upprivande skulle man nog faktiskt kunna kalla det och verkligen inte något jag trodde att jag skulle göra om man frågade mig ett ett år sen. Ska inte gå in på detalj vad det var av hänsyn till andra som det rör. Hur som helst kom jag hem här till Rasmus lägenhet ochvar... deppad. Brukar vara sjukt glad men det gick bara inte igår. Vad gör då denna fina man? Jo han bara går och lägger armarna om mig och bara låter mig vara ledsen. Är det kärlek eller är det? UNDERBARA DU!!!!! Det var precis vad jag behövde... Sen sätter han sig dessutom och lyssnar i typ en timme på när jag gnäller om jobb och skit.. Jag var faktiskt riktigt gnällig igår. Tack som fan älskling för att du stod ut med mig! Du är så sjuuukt speciell för mig..


Du och Jag.

Av Maria - 3 juni 2008 10:52

Fy fan va vi e bra.. njää.. det är kanske inte direkt min tur att sjunga det i år igen? Två år sen nu som jag Helen Sabina o Sanna stod på vår blåa veteranlastbilsflak och skrek över hela Helsingborg. Vita klänningar och champange i massor... fyyy faaan va skoj vi hade!!! Lurade med Sabinas syrra o min kusin gjorde vi också så dom vi stå och skämmas när vi var fullare än fan haha!! Kul kul kul...


Idag är det inte studentdag men det är fan dags för mig att säga adjö till min klass ändå för nu är högskoleterminen över. Allt är inlämnat, alla papper på sin plats.. skönt. Det har varit lite halvkämpigt här på slutet att orka men men.. nu är det gjort! En termin kvar nu bara sen är det dags att leva det tuffa livet ;)


Missar en grillfest ikväll.. attans... men men, får ta ut det på torsdag istället. Denna veckan blev faktiskt väldigt fullbokad. Men men... MÅSTE förresten ringa och avboka min PT-tid som jag ska på imorgon... Orkar inte o vill inte och främst HINNER inte. Får va lite halvtjock ett tag till ;) Eller ka man bara skita i att komma? Nä.. jag ska vara duktig och ringa :D


Ska jobba som en häst denna sommaren... nä, det var till att ta i men en hel del lär det bli iaf :D Ska bli kul!


Skolavslutning förresten.. Tänk så många sådana man har gått på... 9 stycken på grundskolan, 3 på gymnasiet och 3 under mina högskoleterminer... vad blir det? 15 stycken?? Herregud... Kommer ihåg avslutningen i 3:e klass. Det var första gången jag fick ha högklackade skor. Typ platåsandaler... fy attans va snygg man tyckte att man va. Kanske var det där mitt enorma intresse för skor föddes? U never know... Platåsandaler och kort klänning. ajajaj... den leker man inte med! Sen var det väl fyran (?) då jag för första gången sjöng solo på skolavslutningen. På STORA skolan så det var för alla nior och sånt också. liiiite stolt va man då. Tror det var nån spice girls låt om jag inte har helt fel för mig.. haha ja vad skulle det annars vara på den tiden? 1997 måste det ha varit... Oj vad tiden går! (nu skrattar nog alla dom som är nåååågot äldre än mig men men den bjuder jag på!)


Ähh.. nu ringde Christian och sa att han tyckte jag skulle komma till skolan så jag får väl göra det :)

Puss alla söta!

Speciellt min baby... Saaaknar dig!!!

Mius

Av Maria - 2 juni 2008 16:37

Bror Jonas och jag, min syrra A-K, min bror Jacob och minilillasyster JAG :D

Av Maria - 2 juni 2008 16:15

Min yngsta storebror Jacob är bara för jääävla söt!!! Just nu befinner han sig i Spanien men ändå så håller han sånn trym koll på mig :) Känns så jävla bra :D Blir så glad varje gång det dimper ner ett mail från honom eller en liten hälsning.. söte bror... Han (och resten av mina syskon) är dom bästa som finns :)


idag har jag vatt i skolan och gjort min sista uppgift.. typ... har två innestående som jag ska skicka in ikväll tänkte jag. Sen är denna terminen ÖVER!!!!!! Avslutning imorgon... skööööööönt!!!!! Ska nog köpa öl och slappa i en park efter det och bara vara så jääävla nöjd över mig själv...


Sen har jag legat på stranden med sanna ett tag. skönt. var lite upprörd över en sak som jag ska göra senare idag så det var najs att prata ut lite. ska nog en sväng till ikea med helen nu snart... äta först dock :D äta hemma.. du den är inte vanlig!!!!!!! Börjar jag bli vuxen?? Hoppas för fasen inte det....


Nä, ska trixa till mina naglar nu sen en dusch och käk sen slutar helen så det kan nog bli lagom. ska sova hos min baby inatt (också). Känns bra. Saknar honom när jag är ifrån honom. Mååååste åka in om steffis lägenhet idag också!!!! Måååååååååååååste se den!!! Sjukt nyfiken :D Har hört att hon har gjort den gryyymt fin!!!


Älskar er alla.

Mius

Av Maria - 1 juni 2008 19:39

det gick verkligen sjukt bra. maja är ju bara det sötaste xet någon någonsin skulle kunna önska sig och jääääättesöt tilsammans med sin kille som verkas asskön. Och noomi...mitt hjärta bankar fortare bara jag tänker på henne!!! sötare unge får man verkligen leta efter!! Verkligen heeelt underbar... Hon och jag ska åka pariserrhjul har vi bestämt!! Vill göra det nu... humm är jag ledig nästa helg??


hade man frågat mig för två månader sen om jag skulle sitta en söndag och drick öl tillsammans med mina nya kille, hans ex och hans dotter så hade jag nog skrattat rakt ut... jag skrattar inte längre. jag är dödsallvarlig and I love it!! Allt känns verkligen så jävla bra... Det fina är att han dessutom verkar gå rätt bra hem hos mina vänner vilket ju alltid är en fördel. Och min syrra älskar honom. Känns bara så...- tryggt. Och det är nog det jag behöver i mitt liv. Stabilitet. Trygghet. the days of glory has past... nää, fel av mig, dom börjar ju nu!!


Sommaren 2008 ska bli den bästa någonsin. Alla mina damer och jag ska ha så jäääääävla kul. Och Rasmus och jag ska mysa mer än vad som är mänskligt möjligt. I love it.


 Mius

Av Maria - 1 juni 2008 16:36

oj va det blev vilt igår hahahaha.. skulle ju bara kära middag med sabina men ooooj va fulla vi blev... blev bjudna på shots utav bara helvete av ..nån(?) hahaha opch herregud va nitade vi blev... detta är fan inte bra.. vatt askalas två helger i rad... o värre lär det väl bli för nu är det ju snart sommar...;)


sen blev det frulla i parken imorse... myyyys :) ska nog göra det till en liten tradition.. mitt hjärta och jag...<3


nä... nu är det dagen D... Noomi, here I come :)


puss puss

Mius 

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards