mian.

Alla inlägg under februari 2008

Av Maria - 17 februari 2008 10:34

nu sitter det bloggare i TV4s soffa - typ 17 år gammla - och utger sig för at vara förebilder för sveriges unga tjejer!! Va fan tror ni??? Detta är vad man brukar kalla att låta stjärnglansen stiga en åt huvudet!! För ärligt, tror ni att folk ser upp till er för att ni resencerar dom nya skorna från skopunkten typ? Ni tampas med precis samma problem som alla andra i er ålder. Det tragiska är bara att ni inte förstår att det sitter en hel del ute i stugorna och skrattar åt er. Det får man liksom vara beredd på om man har en blogg - folk tar inte inläggen på allvar om dom är över 14 år typ.


En blogg tycker jag att man har mest för sin egen vinnings skull. Egentligen hade man lika gärna kunnat skriva dagbok i vanlig jävla pappersform! Därför blir jag så trött när det sitter en dryg 17 åring i TV och talar om att det är sååå jobbigt med hennes nya kändisskap, att hon har såååå många som ser upp till henne, att hon vill hjälpa alla andra bloggare att bli lika stora som henne och att hon har sån sjuuuukt grym koll på sthlms uteliv, mode osv sov.. Jag vill bara säga - vad fan vet du?


Så det är allt jag tänker säga.

Puss alles

Mius

Av Maria - 16 februari 2008 18:27

jag ska nog ta av mina extentions... det känns lite, va ska man säga, 2005 nu!! haha!! har fan haft löshår sen... ja, 2005! usscchh.. det är ju 3 jävla år!! men det stämmer... jag skaffade det första när jag var 18 typ... vänta - blir jag 21?????? heelll nooo....


nä.. mitt hår är rätt hyffsat numera så det kan gott funka utan extra bitar.. men jag lär behålla dom, för man vet inte, en vacker dag så :P åååhh jag är så ombytlig. Det är inte rrroooligt!


nä... nu får philip komma hem med mitt godis. det är ju synd om mig idag. shit, trodde aldrig att jag skulle ta ett sånt här beslut. men nu har jag gjort det. och det var rätt. väl?


Puss

mius

Av Maria - 15 februari 2008 19:52

alltså jag har blivit värsta pensionären.. pallar fan inget alls!! har ente va ute på.. ja jävligt länge!!! men men... har ju ente vatt frisk så..

Ikväll är inget undantag. Är hemma hos mommy .. skulle ha jobbat men blev inte så, därav denna simpla men mysiga kväll.

Imorgon ska jag och Philip fira alla hjärtans dag och sen fyller farmor 80 så hon ska också firas denna helg :) Blir nog hur bra som helt....


Fy fan va mätt jag är!! Helt jävla illamående... nä... hoppas det går över snart!!


Ha en mysig kväll allihopa!

Puss

Mius

Av Maria - 14 februari 2008 18:37

Glad alla hjärtans dag till er alla :) Idag tänker jag på alla mina fina vänner som betyder så sjukt mycket för mig :D Ni anar inte hur glad ni gör mig !! Alla fina och roliga minnen som man har med er... I love u all!!

Sen tänker jag ju såklart på min söra familj som även dom är helt fantastiska :) Att man kan vara så lyckligt lottad som har dom är fan helt otroligt!!

Och SJÄLVKLART tänker jag på min Philip. Vi har gått igenom en jävla massa skit men han är ändå den som är absolut mest speciell i mitt hjärta. För varenda gång jag tröttnar helt o hållet och verkligen inte pallar mer så påminner han mig om hur underbar han verkligen är egentligen. Så jag är fast hehe. Love u.


Nä.. nu ska jag betala räkningar :P Va kul :P


Puss puss alla

Mius


Av Maria - 13 februari 2008 22:10

imorron kommer bli en jäääävligt jobbig dag kan jag lova. först ska jag helt själv leda vår dramagrupp på vår praktik eftersom Åsa är sjuk :( stackare... hon verkade inte alls må bra!! :( men det löser sig säkert! Har man bara en bra plan över vad det är an ska göra så ska det nog gå vägen. Vi får helt enkelt hoppas på det :)


Sen ska jag på ett läkarbesök.. ett jävligt jobbigt sådant. tänk på mig.


är orolig för Katta för hon verkade så lessen i skolan idag. Fan. Inte bra. Hoppas att hon blir gladare snart.


Grattis på alla hjärtansdag imorgon till alla :) Om ingen annan tänker på er så lovar jag att göra det :)


Fick fresten igång mitt mobila bredband idag :) Känns så jääävla gött när man lyckas installera något helt på egen hand :D NÖJD!


Nä.. nanna snart!

Puss alla



Av Maria - 9 februari 2008 13:57

alltså denna veckan har iiite blivit som jag hade velat!! fyyy fan va stressit allt är. känns som jag ligger efter med precis allt.. och även fast jag är "frisk" så mår jag fan inte bra än... mår så jeeekla illa hela tiden och är sjukt trött!! Hoppas det släpper snart för det är riktigt drygt...


Idag är i Lund o hämtar dom sista sakerna.. känns skitskummt. så jäävla sjukt att packa ihop sitt liv liksom, eller vårt liv - mitt o philips. trodde inte alls jag skulle känna såhär. trodde att jag bara skulle vara överlycklig över min nya lägenhet men än så känns det mest bara jobbigt. inget står där det ska, inget känns som "mitt" än och allt är bara kaos. och nu när man är i Lund så känns det lika skummt för detta är ju mitt hem fast numera utan mina saker... skitkonstigt!! och såklart lite sorgligt...


imorgon är det bröllopsmässan. är dock inte alls på humör för att jobba just nu. vill typ bara åka iväg på semster och lämna min verlighet ett tag. bli lite brun och bara få slappa riktigt ordentligt!! men icke...


igår va vi hos sebbe. det blev kaos. säger inte mer om det.


nä fan va ja deppar!!! måste ta mig i "kragen" hehe..


Puss alla

Mius 

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards