mian.

Alla inlägg under februari 2008

Av Maria - 24 februari 2008 14:25

jag hade så jäääääääävla roligt igår!!! Fy fan, helt bissat skoj!!! Jag har fan en ny kärlek - RICCO!!!! En underbar dj som jag hade så jävla skoj med!! Dansade som idioter i dj båset mellan mina låtar! Ähh.- fy fan vilken kväll alltså!! 900 pers som man shakade ass nått så vansinnigt som man kan!! Bara bra musik och riktigt go stämmning!! Dessutom fick jag grym kritik vilket värmde enormt mycket :) Man blir så jävla glad och inser bara mer då att detta är fan rätt! Detta ska jag fan göra!!


I love my job.


Mius

Av Maria - 23 februari 2008 23:58

jaha... då sitter man i kristianstad och ugglar. ska snart gå på scen tror jag... :) humm.. väntan är inte så jeekla spännande men sen jävlar.. :P


nä.. wish me luck!!



Av Maria - 23 februari 2008 14:48

pratade precis med min bokare Kent haha :) Man blir så jävla glad av den killen alltså!! Så sjukt underhållande och peppande att snacka med :) Känner mig helt upplyft :) Ska bli riktigt skoj att spela ikväll nu bara för det haha!!


Gårdagen blev även den lyckad !! Tack till alla söta som var här och JÄTTETACK för mitt fiiiiiina fat!!! Så sjukt att jag ahr suktat efter det i typ 2 år också får jag det nu :) Det märks att ens kompisar känner en väl :)


Nä.. c u later bitches!!

Love all

Puss mIus

Av Maria - 22 februari 2008 17:20

ikväll kommer mina underbara vänner hit, hem till min nya lägenhet :) Ska bli sjukt kul och nu är faktiskt allt klart!!! Känns grymt skönt!!

Ja.. det blir nog en bra kväll :)


Hade en mysig kväll igår också :) Först va ja på teater med familjen min och sen åkte jag hem till Philip och mös lite innan det var natt och dags att sova. Kändes sjukt skönt! Man uppskattar att vakna bredvid honom nu på ett helt annat sätt.. det är liksom inte bara vardag då utan liiite lyx :)


Man har det ganska bra...


Puss alles

mius

Av Maria - 21 februari 2008 10:32

Ännu en dag fylld med tider att passa!! I LOVE IT!!

Imorgon måste jag repa... och sen heeela lördagen också. Men idag hinner jag faktiskt inte. Nä.. Men det blir bra ändå!


Puss heej

mius

Av Maria - 20 februari 2008 23:22

idag har det varit jävligt najs.. hittills iaf :P man vet ju aldrig...hehe!


började med att shoppa lite till mitt crib. hälsade även på helen på hennes jobb. stod där och snacka skit i över en timme tror jag.. :D sweet! sen stack jag och mamma till lägenheten och fixade massa. Blev riiiktigt najs! Sen blev det ikea (för 2000 gången denna månaden) och äntligen fick jag köpt min rumsavdelare. Sen var vicke snäll nog att hjälpa mig att få upp den i lägenheten samt att bygga den. Blev riktigt bra tyckte :)


Efter det kollade han och jag tv ett tag och nu kom jag nyss hem till mamma igen. Ska sova här för jag ska upp tidigt och fixa en massa. Det blir nog bra!


Imorron ska jag med min familj på teater och sen får vi se om jag kanske åker till philip en sväng. Om han är hemma dvs hehe.. Sakna!


Fick fresten hem min slutuppgift från Lunds Universitet - GODKÄND! Tack tack :) Då kan man lägga det åt handlingarna. 60 högskolepoäng är därmed inhåvade :) Najs!


Nä.. nu ska jag nog somna i soffan.. så jävla skönt! Imorron har jag lite kvar i lägenheten att fixa men sen är den redo att bli synad på fredag :) Blir nog riktigt bra. Måste hinna lägg lite tid på att repa texter imorgon också... Ajja det löser sig! Ska ju spela på Grand Hotell i Kristianstad på lördagkväll. Well well!


Tack och hej för idag!

Puss puss alles

Mius

Av Maria - 20 februari 2008 09:06

idag ligger fokus helt på mitt crib. tanken är att jag ska hinna göra sjukt mycket.. men vi får väl se :P

såhär ser iaf planen ut:


- måla mina hylplan eller antikbetsa dom haha!

- sy mitt rosa draperi

- sy två kuddfodral i samma rosa tyg

- leta upp några gamla kuddfodral som jag tror finns här nåååånstans.. hum?

- mäta tavlan jag fick av min systeryster så att jag kan shoppa en ram till den

- besöka helen på hennes jobb :)

- käka lunch hos helen på hennes jobb ;)

- fixa vit tejp, ram till tavlan samt gröna kuddfodral

- komma upp i lägenheten och börja fixa

- ringa vicke

- åka till ikea och köpa min fiiiiina rumsavdelare

- tjata på vicke att han hjälper mig att bära upp den i lägenheten

- bjuda vicke på fika som tack för hjälpen :)

- fixa meeer i lägenheten...


på fredag ska den fan stå klar! jo.. det ska den.

köpte fresten en grymt fin växt igår. tänk att man kan bli så glad av en jävla blomma :) sååå najs! köpte en jättefin ljusstake också och lite annat smått och gott som komer lysa upp my apartment :) det här blir skitbra :)


hoppas bara att jag hinner träffa philip denna veckan också. saknar. massa. hade iofs en jättemysig lördag men anyway liksom. det känns fortfarande konstigt på nått sätt att inte träffa honom varje dag.


nä.. got to go!

puss alles

mius


Av Maria - 19 februari 2008 09:17

Jag vill ha en ny tatuering. En lotusblomma med texten "amor vincit omnia" över. Jupp, det vill jag verkligen ha. Men till hösten kanske.... Har inte tid nu.


Har dessutom kommit på typ 20 grejjer till som jag vill ha till min lägenhet. Najs najs.., Ska kanske åka o kolla på lite sånt idag, om jag pallar..


Nä, har inget bra att skriva.

Puss alles

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards