mian.

Alla inlägg under oktober 2007

Av Maria - 10 oktober 2007 17:42

sitter och skriver på mitt religionsarbete. ja ni vet det va att jag pluggar religion?? det är verkligen sjukt intressant men jag har varkligen NOLL ork just nu!!!!!!! så jäääävla segt!!!! har fan suttit med detta sen 12.00 nu... dessutom insåg jag precis att jag måste korta ner min text rätt ordentligt. iiinte kul!! nu när jag precis börjar bli klar med min första rubrik. alla ni som har pluggat på högskola vet hur segt det är att sitta och hitta snygga formuleringar och streckläsa kurslitteratur när man bara vlii bli KLAAAAR!!!


dessutom ringde philip precis o sa att ahn skulle bli sen. skit också. men men,samtidigt bar för då får jag ju va ifred.


nä... mååååste nog ta en pause nu. krängde precis en massa chokladpudding. måste nog smälta den framför tv'n en timme. fast fan va dumt, då kommer jag ju aldrig bli klar!! ajja, 3 veckor tills skiten ska va inlämmnad. men ack va drygt det känns nu. har dessutom en tenta också snart. humm.. troligtvis ingen utgång denna helgen ävben om jag hade tänkt det. well well.


ska nog skriva lite till senza nu istället. det måste jag också göra och det kan va skönt med lite omväxling i skrivandet. är dessutom fan så mycket roligare att skriva ;)


Puss puss puss

Mius


Av Maria - 9 oktober 2007 16:03

det är lite bättre nu. inte perfekt. men bättre.

dock önskar man ju alltid att det skulle vara perfekt.

vi får väl se.


ville bara inflika att min brors barn är nu 45 mm långt :) haha dom va på ultraljud idag och allt ser heeelt normalt och bra ut :) är så jääävla lycklig för deras skull och det ska bli sjukt kul att vara faster också och inte bara moster. ännu en att skämma bort :)


all my love.

mia

Av Maria - 7 oktober 2007 11:16

sitter här och känner mig helt krossad, helt sönder. allt allt allt känns så oviktigt nu. det enda som är viktigt är han. han är allt.


vet inte vad jag ska göra. vet inte vad jag gör om inte detta löser sig. vill inte vara ifrån honom, någonsin. han och jag skulle bli gamla med varandra, vi skulle alltid hålla om varandra. aldrig släppa taget. och nu har han kanske gjort det?


man förstår inte vad man har förrän man mister det. eller åtminstone är på väg att mista det.


har nog gråtit typ hela natten. sovit totalt 3 timmar typ. det värsta är att det till stor del är mitt eget fel. jag och min satans stolthet som alltid går ut på att inte kunna vika mig. alltid vara starkare. men jag är inte starkare! jag har gjort såhär förut och jag FATTAR INTE varför jag gör det igen? jag vet ju att detta är utgången.


"I guess there's just a part of me that likes to bring you down
Just to keep you around
'Cause the day you realize how amazing you are
You're gonna leave me"

- Maria Mena


Fan. Inget är viktigare just nu. allt som jag trodde var problem va fan inget alls jämfört med detta. inget gör så ont som att höra "jag vet inte". För jag vet ju. Även om jag är så satans dålig på att visa det.


jag älskar honom. här. nu. för alltid och längre än det. jag älskar vårt liv, jag älskar att vakna hos honom varje dag. jag älskar allt det fina som jag vet finns mellan oss. så hur fan blev det såhär?


orkar inte sitta här längre. orkar inte alls längre.

Av Maria - 5 oktober 2007 13:00

halmstadsbesöket blev hur bra som helst! var trött som fan igår dock när jag tvingade mig till skolan...:(


idag är det jobb hela kvällen, kanske tittar inom O H Maltén också som fyller ståtliga 22 år idag :) Kan bli bra jue..:)

Stina ska iaf sova här i vilket fall som.


Nu hinner jag kolla ett avsnitt heroes innan stina o johanna kommer :) wiiihooo!!!

Puss alla!

Av Maria - 3 oktober 2007 11:51

Idag bär det av till Halmstad för att träffa allas våran stjärna - Sanna!!!

Packar bilen full med Sabinisar och Helenisar och sen bär det av. Ska ut på kåren ikväll och slå klackarna i taket! Blir nog jäääävligt najs!

Sen imorron är det skola igen och sen kommer fin fina mammis hit och hälsar på :) Love her!!!


Nä.. syns på stan!

Puss

Mius

Av Maria - 2 oktober 2007 13:29

Igår kom min syster och henne familj på besök hos oss :) Love them :) Vi käkade gott och sen blev det film och mys i soffan.

Absolut finast i den familjen är ju deras underbare son, min systerson, Ebbe Bengtsson :) Han e faaan ljuvlig!! Bjuder på lite bilder på honom idag tänkte jag :) Min lille sambo, Philip #1 ;), hänge också med på en bild :)


Mina änglar helt enkelt :) <3 <3 <3

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards