mian.

Alla inlägg under oktober 2007

Av Maria - 19 oktober 2007 11:40

alltså typ 48 timmar kvar tills arbetet ska skickas iväg. Hittills gjort typ 3 sidor och det ska totalt bli typ 10... baaaajs va ja inte är sugen på dett nu!!!


uppdaterar mer sen...

:)

Av Maria - 17 oktober 2007 16:10

Det funkade!!

Av Maria - 17 oktober 2007 15:34

nä,,, nu har jag pluggat i... 2 timmar!!! oj oj oj säger jag bara.... ska nog ta en pause nu för att städa. By the way, I love JIBJAB!!!!!! har skratta sönder mig åt videon jag gjorde med oss tjejer som cancan dansare... SJUKT kul!!!! Ska se om jag kan få upp den här.. annars får ni bara tro mig.. hehe :P


Inatt har jag fresten kunnat sova lite på mitt högra öra. Gjorde ju en piercing där för nåra veckor sen och hittills har det inte gått att nanna på den sidan... ajja!




ska se om detta funkar....

Av Maria - 17 oktober 2007 12:11

1. vår målare är här. gör iofs ingenting men man känner sig helt dum när man sitter här och han jobbar som fan. litte brat = jag!

2. jag ska plugga men jag KAN INTE!!!!!! Kommer inte igång helt enkelt,... skitjobbigt. Fan fan fan....

3. Sitter bara o kollar massa annat skit på nätet. ycket roligare!


Nä.. nu måste jag sätta fart. BAJS!


Puss Mius

Av Maria - 15 oktober 2007 22:36

flåt att jag har vatt en kass bloggare... I suck.


helgen var grymt bra! repade med Senza massor men hann också med myskväll med helen i fredes och utgång här hemma i lördes! Perfekt!


Har dessutom en jääävla träningsverk sen repet igår.. Love it!


Idag var det skola halva dan sen hem till mamma och hänga med brossan. Tog en sväng till farfar och fick en massa filmer av min kära bror. Bra måndag!!


Imorron är det plugg hela dagen. Tenta perioden börjar nu. Ajj ajj men men... Ska inte klaga!


Nä, mys nu!


Love.


P.S fan va livet har vatt bra dom senaste dagarna. Snälla låt det fortsätta så!



Av Maria - 13 oktober 2007 01:55

dagen idag:


efter en mycket kass kväll igår som rörde upp allt mellan mig och min sambo igen (nu vet vi inte hur vi ska ha det... trots att hela veckan har vatt skitmysig...) så mådde jag bara bajs när jag vaknade. nä, fan värre än bajs! har gråtit så jävla mycke på sistone alltså..-. skit skit skit.


åkte därför till LA för att träffa underverket densa. Mitt x, men och en av mina närmsta vänner. vi hyrde sista beck filmen (fast den slutade fett skummt för att vara den "sista".... ghummm hum...) och köpta frukost. hade riktigt trevligt tills jag bröt ihop och ringde mamma för att bli hämtad. så jävla ynklig man kan va ibland.

hon och jag stack och handlade present till Mollie (Philips systerdotter som fyllde 1 år idag) och sen gick vi en sväng på Väla. Mammor är så sjukt underbara. Hoppas jag kan bli en lika bra mamma en dag som min egen.

Sen skjutsade jag henne till bion där hon skulle möta två vänninor och själv stack jag sen till underbara Helen. Love her. Skitmysig kväll med film och massa godis hemma i mina fröräldrars hus. Kändes som att va 14 igen, så jävla skönt!

Körde hem nu vid halv ett typ. Var faktiskt jätteskönt att komma hem. Detta är ju mitt hem. Han och jag ska bo här och må bra. Men just nu är det bara bajs bajs bajs... eller är det de? egentligen har vi det jävligt bra just nu men det har vatt så mycket skit på sistone att det är sjukt svårt att orka hålla kvar. vet verkligen inte alls hur detta kommer gå..., ra, hoppas jag. känner att jag bara tänker låta tiden gå. kommer ju ingen vart ändå. blir det bra så blir det, annars separerar vi efter jul. hemska tanke. (tränger bort den tanken direkt).


Imorgon är det studiebesök med skolan. ska va där typ halv 10. Ruskigt tidigt en lördags morgon! Sen direkt till jobb och efter jobb direkt till kalaset för Mollie (och Sofie). Stressig dag. Men ganska skönt att göra sånt "vanligt".


Älskar Philip, På riktigt.

/Lite lessen...


Av Maria - 11 oktober 2007 09:10

philip kom hem typ halv tolv igårkväll.

Philip: Du, imorron kommer en målare hit. han ska måla allt som inte hittills är målat. (badrummet, köket, alla lister, dörrar.....)

Maria: Jaha, men behöver vi inte flytta undan alla möbler och så då?? (får lite panik inför tanken)

P: Näää då... det löser nog han.


Så somnade jag i tron på att detta skulle funka. Vaknar nu imorse och kollar lite runt i lägenheten vad det faktiskt innebär att måla alla lister och så. Jag lovar, vi behöer flytta undan varenda pryl i lägenheten om det skulle gå att göra. Köket och badrummet kan han nog klara av rätt lätt men RESTEN!!!! Ajja, det är philip som har startat denna karusell så han får fanimej ro den i hamn.


Nä.. frulle nu.

Puss

Mius

Av Maria - 10 oktober 2007 23:27

jaha.. så blev jag då nästan klar iaf. har pyttelite kvar att skriva av religionen. eller av den punkten som jag tänkte bli klar med idag. känns ganska bra. tror jag iaf.


blev klar med manuset till senza men när jag skulle skicka iväg det så cpa sig hotmail. ack och ve....


insåg att jag har ett litet problem i helgen när det gäller min planering. NO good! Måste åka hem på fredag kväll igen från hbg, hur jag än vänder och vrider på det så får jag inte ihop det på något annat sätt. ajja.. får väl åka hem ordentligt i nsäat vecka istället. kanske sitta där och plugga en dag? ! Vi får se.


Nu blir schemat iaf såhär :

Fredag - åka hem ill hbg på kvällen. Får se vad som händer. I värsta fall chillar jag bara hos mamma på kvällen. Åker hem till lund sent tror jag.

Lördag - först studiebesök med skolan sen direkt till jobb!!! Blir lite sen men har inget val... Förhoppningsvis är jag på jobb 13.00 Jobbar till halv fyra. Åker kanske hem om Mamma då.

Söndag- börjar jobba 12.00 i hbg så det är ganska lugnt. Jobbar nog till runt 17.00 och sen är planen att jag ska ut en sväng till pappa kanske. Få se. Det blir kanske lite kass med tid till det.


Ska försöka hinna hälsa på farfar också denna helgen men vi får se hur det går med det. fan, är så jävla dålig på det! Måste ringa farmor också!


Imorgon är det skola i ett från 10.00 till 16.00 men funderar på att sticka efter lunchen. Har massa annat som känns viktigare att göra. Städa till exempel, eller skriva vidare på mitt arbete. eller skriva orden?


Ska käka frulle med densan på fredag. Känns bra. har inte sett han på länge.


Nä.. somna nu?


Puss

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards