mian.

Alla inlägg den 13 april 2010

Av Maria - 13 april 2010 21:05

Hello partydjur!


Ska börja detta inlägg med att rätta mig själv lite. Skrev ett inlägg för en tid sen om övervikt. Hänvisade då till en sida men hade tydligen lite bråttom när jag skrev ut adressen. dietguiden.com ska det vara och inte .se. Gå in där! Bra sida!


Just nu är jag hur lycklig som helst för jag fick precis in ett ytterst trevligt uppdrag som jag ska sätta tänderna i imorgon. Ska bli sjukt trevligt!


I övrigt ska jag göra en liten jobbresa denna veckan, nämligen till GBG. Ska även ha söta Noomsan hela helgen samt uppvakta Caroline-fin! Hon har ju blivit stor sessa nu you know ;) 22 år har den lilla fjällan hunnit fylla! Tiden går fort när man har roligt brukar jag säga. 


Jag gillar sådana här veckor. Lugnt och skönt till en början men sen sätter jobbet fart som bara den! Älskar mitt jobb.. älskar människorna jag jobbar med! 


Och jag älskar verkligen min fine sambo.. attans va bra han är! Finns inget bättre stöd i tillvaron! Alltid lika glad för min skull när det går bra :)


Puss

Mius


      

Dom här vackra damerna åt jag förresten middag med i söndags!

Av Maria - 13 april 2010 09:50

ja det var ju självaste f-a-n vilken hets det är kring vissa saker! Alla MÅSTE ha en iPhone med alla dom fetaste appsen. Surfar man på en helt vanlig PC så är man fett ute, iMac ska det vara. Om någon därute sitter och tittar på en tjockTV så borde dom ju skämmas och är deras TV dessutom under 40 tum så är det ju också lite halvkass... Surroundsystem kan man ju bara inte leva utan, hur någon har kunnat överleva utan att förstora brösten (förresten, what's up with that? dog inte den trenden typ när Linda Rosing blev känd? Varför kom det tillbaks??) är totalt obegripligt och utan systemkamera går det ju inte att ta bilder...


Nu tog jag kanske i och jag ska villigt erkänna att jag själv fallit för några av dessa prylar, let's face it - vissa av dom är jävligt kul att ha. Men jag undrar lite kring attityderna bara. Vad har hänt? Varför denna prylhets? Och vem fasen har råd att äga alla dessa prylar? 


Sen är där ju en annan faktor som jag VERKLIGEN inte förstår nämligen att vissa av dessa saker är ju inte ens så jävla bra. Jag menar, när ska vi få slippa att gissa oss till vad det är vi ser på bilder som glada iPhone-ägare har tagit? Och vem kan egentligen titta på en 50" TV i ett vardagsrum på 7 kvm utan att få pisksnärtskador i nacken av att sitta och försöka vrida huvudet för att se allt? 


Förstå nu att jag inte fördömmer folk som har alla dessa prylar! Jag är bara trött på hetsen.. Låt folk ha vilka prylar dom vill, men hata inte den som gillar sin Nokia 5110 :) 


Puss

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards