mian.

Alla inlägg den 12 april 2010

Av Maria - 12 april 2010 23:38

Jag är världens typ böligaste (skånska för lättrörd) person. Gråter för typ allt. Senast idag fällde jag en tår till dokumentären om jobbet bakom kronprinsparet  i Norges bröllop. Attans så fint! 


Bröllop är i största allmänhet ganska heligt i min väld. Eller heligt och heligt, viktigt iaf. Förstå mig rätt - jag skiter totalt i om folk gifter sig eller inte, men jag tycker om ämnet bröllop. Sen kan jag ha sjukt mycket åsikter också kring bröllop, något som mina nära och kära är väldigt medvetna om. Jag tycker inte om när man gör saker enligt "mall 1A" om man säger så. Bröllop ska ju vara personliga! Inte någon massproducerad färdigställd grej som man bara "måste" göra på ett visst sätt...


Så nu mina vänner ska jag glänta lite på mina innersta fantastier (som jag inte kommer verkställa på lääääänge för jag är sämst på att "skrida till verket"). This is my dream. 


Marias drömbröllop (bitar av det iaf..)


Klänning

Min klänning ska sys av min kompis Sabina. Den ska vara kritvit i ett riktigt bra tyg och det får absolut inte förekomma några pärlor eller stenar på den. Jag gillar axelbandslöst, lite släp, lite utställd kjol och en viss ringning som SJP har på en klänning i ett avsnitt av SATC. Där bak, precis ovanför rumpan ska det sitta en rosett i samma tyg som klänningen och rosettens band ska vara lika långa som släpet. Fattar ni? Enkelt med en liiiiiten twist..


Plats

Jag vill gifta mig i kyrkan. Jag har iaf alltid tänkt mig att jag ska gifta mig i kyrkan.. Men man vet aldrig! Ibland kan jag tycka det är lite lockande med bröllop på en helt annan men mycket vacker plats typ i ett slott eller på en vacker trappa.. Men nä, kyrka blir det nog. Kyrkan ska i så fall vara vit och inte superstor. Jag tycker om när gästerna fyller nästan hela kyrkan. Ska liksom inte kännas som att man bara har 7 vänner för att kyrkan är för stor...

Fest vill jag ha i en stor lokal med en bra scen (eftersom jag självklart vill ha tok-mycket musik på mitt bröllop). Lokalen får inte vara "känslig" utan den ska åla en riktig fest. Många ska vi också vara - men bara folk som jag verkligen tycker om!


Mannen

 Där har ni nog redan en aning va?? ;) Han ska åtminstone absolut inte vara klädd i typ frack bara för att man MÅSTE ha det. Jag vill att min blaivande man ser ut som sig själv på våra stor dag.. inte någon jävla Ken-docka! Jag vill ju ha på mig det jag känner mig absolut finast i och det vill jag att min blivande man känner också.. så vill min stjärna ha smink och kedjor på vår dag så är det Fine By Me!


Ja... detta är allt jag tänker avslöja... Vad sägs? Hur tänker ni? Vill ni gifta er över huvudtaget?


Puss

Mius 


  Såhär såg vi visst ut sist vi "gifte" oss... Fy attan, inte min grej! Detta är från en bröllopsmässa by the way...

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards