mian.

Alla inlägg under december 2009

Av Maria - 5 december 2009 01:18

har haft en helt fantasktisk dag men min underbare vän bagarn. ooooh I love him!! Så sjukt najs! catchade upp på alla plan över en fika och sen shoppade vi julklappar till det blev mörkt ute :) Sjukt skönt! Sen hjälpte jag rasmus att sjunga lite jullåtar och nu varvar jag ner i soffan. Imorgon är det teater festival så jag ska jobba heeela dagen.. detsamma gäller söndag. Jajaja, det blir bra!


Somna på soffan nu??


Ser förresten fram emot nästa vecka för då ska jag hjälpa mamma med hennes julshopping :) Ska bli riktigt kul :) Jag gillar verkligen julshopping! Uppskattar att springa rundor och försöka hitta den perfekta presenten till folk.. Mysigt :)


Hur har er dag varit??


Puss

Mius

Av Maria - 3 december 2009 22:29

Jag har en jävligt stor familj kan jag berätta. I korthet så består den av:

- Mamma

- Pappa

- Styvmamma

- Styvpappa

- 1 syster

- 2 bröder

- 2 svägerskor

- 1 svåger

- sambo

- styvdotter

- 3 syskonbarn

- svärmor


i den utökade delen av familjen finns:

- svägerskors- och svågers mammor, pappor och syskon

- famor, farfar och mormor

- 5 kusiner

- kusiners respektive

- styvkusiner

- en faster och farbror

- en morbror och moster

- styvmorbror, styvfaster och styvfarbror med familjer

- styvkusiner

. styvmorfar

- rasmus kusiner, moster, fastrar, mormor, farmor, kusinbarn osv...

- styvdotters mamma med familj

- mammas mostrar med familjer

- pappas moster med familj

- nästkusiner


ja... vi är en del helt enkelt! detta märks på facebook kan jag säga. typ 60 av mina vänner där är familjemedlemmar... men det fan ganska najs! Jag gillar att vi är många! Har många fina stöttande och trevliga människor i min omgivning. Just detta fick jag bevis på idag när min svågers mamma hade lagt upp en supersöt bild på mig och rasmus från min systerdotters dop. Tack snälla Madde!! Så den ska jag bjuda på nu :) Hoppas ni alla har en fiiin kväll!

Puss

Mius med den stora feta släkten!

 

p.s mina kära vänner, ni är självklart också en del av min stora familj :) alla är ni lika viktiga och jag älskar er alla :) PUSS!

Av Maria - 1 december 2009 21:27

sitter och kollar på ett program om barn som vill bli berömda. men jag undrar fan om det är barnen som vill bli berömda eller om det är deras föräldrar som vill att dom ska bli berömda... fan, där står en mossa och slår bollar till sin son som hon hoppas ska bli tennisproffs. det gör hon nästan varje dag. hon säger sig tycka att det är jättekul.. ja nog! Har hon verkligen inget annat för sig om dagarna?? Och vem fan tar hennes tvätt, hjälper hennes barn med läxorna, träffar hennes väninnor, förbereder fredagsmys... usscchh, nä vem vill va en sånn mamma?? det är ju ingen mysig mamma! det är ju en tränare!! och dessvärre verkar alla ungarna vara äckligt bortskämda också! en unge som håller på med motorcross har börbjudit sina föräldrar att ge honom utrustning till hans sport i julklapp och födelsedagspresent med anlednngen " det ska jag få ändå"!! Äähhh... det va väl inte så snyggt sagt lille vän....


I övrigt har jag bara jobbat idag.. ganska najs. Är trött som en bäver så avslutar dagen med en piggelin i soffan :) Mys! Rasmus sitter här bredvid och spelar spel.. även det rätt mysigt :)


Allt bra med er??

Puss

Mius


 

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards