mian.

Alla inlägg under mars 2009

Av Maria - 10 mars 2009 22:26

har fixat sjukt många smågrejjer idag!


- blivit klar med bonusbarnets födelsedagspresent

- skickat inbjudningar till födelsedagskalas för lilla tjejen (haha iofs bara ett sms men men...)

- slått in alla paket

- gjort ett mattepapper..

- skickat iväg resefaktura till DR

- skickat iväg STIM-kontrakt (skulle gjort det för ett halvår sen...)

- skickat iväg ett tidningsutklipp till en vän :)

- svarat på mail

- satt fram en mugg som jag ska ha på jobb


duktigt maria :)


nu ska jag snart läsa ut min bok och sooooooomna :) mys mys.. längtar tills imorgon eftersom jag ska mysa med min ängel då :) ska iofs jobba röven av mig imorgon men det kan jag leva med.. får nån timme på eftermiddagen att krama rasmus så det funkar! dessutom ska mina dramaungar göra en kul grej imorgon så det känns bra :D hoppas dom gillar det!


nä.. natti natti nu!

puss

mius

Av Maria - 9 mars 2009 19:51

TACK. Tack till alla er som har skrivit fina kommentarer till mig dom senaste dagarna. Det hjälper faktiskt! Det finns alldeles för mycket i mitt huvud ochjag har fattat en del beslut som jag har bestämt mig för att fullfölja. Kanske tar det ett tag emn det är nog värt det hoppas jag. 2008 var ett väldigt märkligt år för mig och det har satt sina spår, eller kanske snarare väckt en del sovande demoner... Men som sagt TACK!


 Måste även nämna personen som är det finaste i mitt liv. Rasmus. Du anar verkligen inte ens hur underbart det är att få leva med dig. Och jag är så oändligt tacksam för att du finns kvar hos mig. Längtar verkligen efter att få dela mitt liv med dig. Älskar dig.


Idag har jag ägnat hela eftermiddagen åt att må bra. Kanske är det en vettig syssla att planera in då och då? Hämtade upp min syrra och stack och köpte födelsedagspresenter till mitt fiiiina bonusbarn som fyller 6 år om en vecka! Fick även en chans att kika på min syrras underbart fina bebismage! Vecka 19 är hon i nu! Kan knappt bägra mig.. ännu en liten människa att älska!!! 6 augusti är det sagt - på syrrans födelsedag! Ska bli såååå mysigt! Undrar vem som kommer skaffa barn sen... Min storebror tror jag.. Frej ska säkert bli storebror innan man vet ordet av ;) Mysigt hade det varit :)


Har verkligen njutit av att bara vara...


Dock saknar jag min lilla familj som tusan ikväll när jag återigen sitter hemma hos mina föräldrar. Dom bygger om runt min lägenhet och det är ett smärre helvete eftersom dom stängt av alla gatorna kring huset vilket betyder NOLL parkeringsplatser! Najs... NOT! Därav sover jag hos mamma en hel del tills dom blir klara med ombyggnationen... Det känns dock lite skummt eftersom jag är van att vara i Malmö om nätterna... Så nu saknar jag Rasmus som fan :( Men det är för jobbigt att köra 06.45 på morgonen från malmö för att hinna till jobb.. tyvärr :(


Måste utnyttja min blogg lite nu till att skicka ett litet "personligt" meddelande till min vackra vackra vän steffi - ditt silverschampoo finns hemma hos mig! Ska simma med helen imorgon men vi aknske kan ses alla efter det om du inte vill med och simma?? sms me ;)


Återigen tack till alla!

puss

Mius

Av Maria - 6 mars 2009 18:56

dessa skor blev det...  bild lånad av halens. se


fan ibland känns det bara som om jag inte talade samma språk som resten av världen. som om det jag vill ha sagt bara vägrar komma fram. i dessa stunder känner jag mig i satans ensam. kanske är det som alltid är mitt problem. att jag alltid känner mig ensam. som om den enda jag verkligen har är mig själv. så är det väl iofs för alla. eller? känns riktigt drygt idag. kan inte riktigt ta mig ur mörkret. är hemma hos min mamma och jag känner hur orolig hon är för mig eftersom jag knappt orkar prata, svara bara på tilltal. men jag kan inte prata. har ingenting att säga. kan inte förklara vad som finns i huvudet.


finns det fler än jag som ibland känner sig avstängda från världen. som att allt bara händer runt mig men egentligen är jag inte en del av det. det är bara min kropp som är där medan hjärta och själ är någon annanstans.


är egentligen så jävla trött på att må såhär. fan, hur svårt kan det vara att bara rycka på axlarna och tänka "ja, nu blev det inte så jävla bra men skit i det - jag kan väl må bra ändå!" but no.... verkar inte bli så idag iaf. därav tröstshopping. men hjälper det? nja... kanske lite... kanske kan man köpa LITE lycka för pengar...


för mig är det ett personligt misslyckande att inte må bra. detta efterom jag verkligen har bestämt mig once upon a time för att vara lycklig. när jag dessuto inte kan förklara hur jag känner känns det ännu mer åt helvete. men vem skulle jag förklara för egentligen? nä.. just det....


nu ska jag ta en cigg.

mius

Av Maria - 6 mars 2009 18:42

mitt naturliga bettende i tider av.. nja kanske inte kris...men i något mörkare tider iaf.. är att shoppa. det samma gäller idag. ett par ljusrosa pumps med platå är på väg hem till mig...

alla som blev förvånade räcker upp en hand!


... nä.. trodde väl det ;)


Puss

Mius

Av Maria - 5 mars 2009 21:44

idag känner jag en väldigt djup kärlek till världen :) ibland har jag sånna dagar...


har spenderat dagen med några av mina favorit stressa-ner-sysslor. var på världens roligaste loppis - FRAMTID - i hbg. Älskar att kolla på gamla grejjer, vet egentligen inte varför men jag tycker det är sjukt kul! Ser potentialen i allt och vill liksom bara inreda om hela mitt hem.. så najs.. köpte 4 stycken "kina-skålar" och 10 snapsglas i silver. Superfina!!


Sen var jag med mamma på en liiiten shoppingtur och uppdaterade min sminkväska lite och köpte några andra småsaker... är nöjd, supernöjd!


men det är ju inte bara shopping som gör mig glad såklart. största lyckan idag var faktsikt att vakna bredvid min fiiiiina rasmus. känns å jääääävla lyxigt att få vakna bredvid nån som man känner så starkt för och som man vet känner samma sak för en själv. tänk att man kan ha sånn tur i livet!!! På lördag ska jag åka hem till malmö. malmö känns verkligen som hem nu när man knappt hinner spendera nån tid där. saknar mitt liv där och min fina lilla familj. ska njuta av helgen i malmö.. !!


nu ska jag göra ett mattepapper.. haha... fröken maria :)


puss

mius

Av Maria - 3 mars 2009 21:44

jahapp då var tisdagen snart till ända.. jag är halvvägs inne på min andra vecka på ättekullaskolan där jag ska jobba i 6(!!!) veckor... känns helt ok men fan va trött jag är. som jag skrev igår är det lite upp och ner med hur kroppen mår. tänker inte gå in så jättemycket på det eftersom jag tenderar att babbla så fort jag når över spärren att egentligen prata om hur jag mår. skitet är bara att då kommer det upp lite sånt som jag inte mår bra av att prata om också och det vill jag gärna lämna utanför bloggen.


idag var det som sagt tisdag. jobbade 07.45-15.00 Sen kom söta Helen och hämtade upp mig och vi stack och simmade. Sjukt skönt. Både nyttigt för kroppen och huvudet. När jag simmade i mina "unga år" uppskattade jag det faktumet att det var helt tyst i vattnet och att man därför fik tid att bara lyssna på sina egna tankar. Mådde bra av det då. Samma känsla fick jag idag. tack Helen för att du tog med mig dit. Vi bestämde faktiskt att vi ska försöka simma en gång i veckan tillsammans. Ska göra allt jag kan för att hålla det.


Imorgon ska jag jobba.. igen. Jobbar hela dagen imorgon. 07.45 till 18.30 för att vara exakt... :) Ska skratta på lönedagen ;) Eller?


Är bjuden på fest på lördag... Vill skitgärna men vet i ärlighetens namn inte riktigt om jag pallar.. hade uppskattat en kväll med bara Rasmus. Sitta och vara nära utan att någon av oss är på väg någosntans... längtar lite nu känner jag.


Vad händer i era liv?

Puss

Mius

Av Maria - 2 mars 2009 22:52

.. sjukt länge.


ska ärligt talat säga att jag inte vet om jag orkar skriva nu heller. är så jävla trött. hjärtat slår för fort och jag kan inte slappna av. vet inte varför, tycker bara det är mörkt just nu.


dock måste jag berätta att något kul ska hända snart. ska berätta mer när jag själv vet mer.


fan va tråkigt inlägg detta blev. I'm sorry.


Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards