mian.

Alla inlägg den 9 mars 2009

Av Maria - 9 mars 2009 19:51

TACK. Tack till alla er som har skrivit fina kommentarer till mig dom senaste dagarna. Det hjälper faktiskt! Det finns alldeles för mycket i mitt huvud ochjag har fattat en del beslut som jag har bestämt mig för att fullfölja. Kanske tar det ett tag emn det är nog värt det hoppas jag. 2008 var ett väldigt märkligt år för mig och det har satt sina spår, eller kanske snarare väckt en del sovande demoner... Men som sagt TACK!


 Måste även nämna personen som är det finaste i mitt liv. Rasmus. Du anar verkligen inte ens hur underbart det är att få leva med dig. Och jag är så oändligt tacksam för att du finns kvar hos mig. Längtar verkligen efter att få dela mitt liv med dig. Älskar dig.


Idag har jag ägnat hela eftermiddagen åt att må bra. Kanske är det en vettig syssla att planera in då och då? Hämtade upp min syrra och stack och köpte födelsedagspresenter till mitt fiiiina bonusbarn som fyller 6 år om en vecka! Fick även en chans att kika på min syrras underbart fina bebismage! Vecka 19 är hon i nu! Kan knappt bägra mig.. ännu en liten människa att älska!!! 6 augusti är det sagt - på syrrans födelsedag! Ska bli såååå mysigt! Undrar vem som kommer skaffa barn sen... Min storebror tror jag.. Frej ska säkert bli storebror innan man vet ordet av ;) Mysigt hade det varit :)


Har verkligen njutit av att bara vara...


Dock saknar jag min lilla familj som tusan ikväll när jag återigen sitter hemma hos mina föräldrar. Dom bygger om runt min lägenhet och det är ett smärre helvete eftersom dom stängt av alla gatorna kring huset vilket betyder NOLL parkeringsplatser! Najs... NOT! Därav sover jag hos mamma en hel del tills dom blir klara med ombyggnationen... Det känns dock lite skummt eftersom jag är van att vara i Malmö om nätterna... Så nu saknar jag Rasmus som fan :( Men det är för jobbigt att köra 06.45 på morgonen från malmö för att hinna till jobb.. tyvärr :(


Måste utnyttja min blogg lite nu till att skicka ett litet "personligt" meddelande till min vackra vackra vän steffi - ditt silverschampoo finns hemma hos mig! Ska simma med helen imorgon men vi aknske kan ses alla efter det om du inte vill med och simma?? sms me ;)


Återigen tack till alla!

puss

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards