mian.

Alla inlägg under januari 2008

Av Maria - 10 januari 2008 14:48

jag ska på visning, imorgon smäller det!!!

Man ska inte at ut segern i förskott men FY FAN va bra det hade vatt!!


GLAD!!

Puss

Mius 

Av Maria - 10 januari 2008 00:41

satt o kolla igenom en inredningskatalog inna och bara bestämde mig - NU MÅSTE JAG HITTA EN LÄGENHET!!!!

Men sicket helevet detta projekt är!! Vill ju ha en NU NU NU!!!! Har säkert mejlat på... ja gissningsvis 30 lägenheter för saken är inte att det inte finns lägenehetr, saken är den att man måste ah varit registrerad på FUCKING helsingborgshem i 2000 dagar för att ens ha chans att få en lägenhet därifrån!!!! Faaan man måste ju bo hemma tills amn är 40 verkar det som i detta landet + att man ska ha vatt medlem på helsingbogshem sen man föddes!!! Påminn mig att skriva in mina barn där samtdigt som dom döps!!!!


Åhh jag blir så trött... Saken är just den att nu har jag ju kommit in i att vara här uppe i HBG. Kan faktiskt till o med se charmen i det lite nu... Och jag har ju "ordnat det för mig", kommit in på kursen jag vill, har en del extrajobb planerade, kan nog få lite vik. timmar, har sången, sparat typ 10.000 också.. men var FAN är min lägenhet????????????


Dessutom har jag liksom ställt in mig på allt nu. Jag kommer ha mitt place här i HBG, Philip och jag kommer träffas ibland hos mig ibland hos honom, mitt jobb kommer troligtvis finnas här ett tag till iaf, min familj finns här, en hel del vänner finns här, jag har till o med ställt in mig på att pendla och tycker det känns helt lugnt - hur sjukt är inte det??

Nu fattas bara ett ställe med MITT namn på dörren...


Nä, måste maila pappa nu o be han hjälpa mig. Han kanske kan "pull some strings" hehe. Who knows??


Puss alles

Mius

Av Maria - 8 januari 2008 14:04

alltså ta mig inte fel, jag älskar brudpar, annars hade jag ju inte jobbat med dom. men give me a break!!! VARFÖR måste dom ringa/maila heeela tiden. Minimum innan ett bröllop är typ 5 samtal numera... jag måste nog bli otrevligare. Grejjen är att jag förstår  dom, den dagen är DEN dagen men ändå... jag behöver inte kolla o dubbel kolla o trippel kolla inför en sång på 3 minuter som jag dessutom redan kan.. det är sååå lugnt så!!


nä oj va gnällig jag blev nu... hoppas ingen som inte ska läsa detta läser det men i så fall vill jag understryka att JAG GILLAR ATT SJUNGA PÅ BRÖLLOP, jag är bara grinig....


Puss

Mius

:)

Av Maria - 8 januari 2008 00:05

nu blev jag också lite rörd... :) men det är ganska skönt att få bli det ibland :) man känner liksom att man lever! fick läsa massa fina ord så det kändes bara bra att vbli lite rörd..:D


nu kollas det på en prins i NY! sjukt bra! har haft en riktigt mysig kväll med en nytatuerad philip, thaimat och tv... NAJS!


sov sött alles!

Puss

Mius

Av Maria - 7 januari 2008 16:41

Läste precis igenom min hemtenta.. trodde bara att det var en uppgift i storlek med dom vi haft innan men HELL NO!!!! FY FAAAN är allt jag har att säga!! Inte nog med att det är sjukt svåra frågor - det är dessutom sjukt lite plats att svara på så man måste vara galet smart i sina formuleringar så att man får in allt på det lilla utrymme som ges!!! BAJS!!


Ok.. med andra ord, allt som jag planerade att göra i helgen kan jag FET GLÖMMA!!!!!!!!! Sug.. fan av trisst.. jag som skulle åka upp till Stina o sånt... helvete :(


Puss från en sur mius....

Av Maria - 7 januari 2008 13:34

nu står det lika mellan gynning o björne i min lilla omröstning om vem som borde bli president!!! Kom igen, rösta nu så vi får ett slut på denna kamp!!!!!

Av Maria - 7 januari 2008 13:16

varför är man inte rik?? så jäääävla trist det är att va student egentligen!!! hoppas verkligen dock att jag kan börja vicka lite nu när dramaskolan kommer igång eftersom vi troligtvis bara går i skolan typ 2 dagar i veckan... alltså typ en dag i veckan hade räckt!! då hade jag haft massa tid till musiken + hyffsad ekonomi!!!! why why why ska detta va så svårt??? grejjen är dock den att jag troligtvis har bättre ekonomi än dom flesta studenter men alltså pengar och jag.. det gör mig så jääävla stressad!!! även fast jag nästan aldrig är pank så är jag alltid orolig när det gäller cash... sug sug sug!! Kunde man inte bara födas snuskigt snuskigt rik!!! Fatta så mycket enklare allt hade vatt då!!!


Läste precis en blogg som gjorde mig både glad o lessen. Glad för att tösen som skriver bloggen är en jäääävligt bra tjej som förtjänar all lycka så kan hon nå fram till den så ska hon verkligen göra det!!! Lessen för att hon kommer försvinna ur min familj och jag gillade liksom att ha henne i den. Fan, behöver inte täcka över nått här, det är ju trots allt min blogg så jag kan skriva det "rätt ut". Tycker helt enkelt att det är synd att det inte funkade mellan min bror o Angelica för jag tyckte verkligen om henne. Hon var sånn som man vill att ens brossas tjej är - rolig, trevlig, lagom gammal, festglad och söt. Hoppas att du gör någon annan lillasyster glad nån dag :) Det var roligt så länge det varade som man säger :D


Nä nu ska vi inte bli blödiga... måste verkligen diska. Egentligen måste jag ju inte det eftersom detta ju inte är "min" lägenhet längre. Fan... det är lite sorgligt egentligen. Fast samtidigt är det ju inte det eftersom det ju faktiskt funkar bättre mellan philip o mig nu än vad det har gjort på länge. Helt plötsligt har all stress släppt. Hade jag bara ittat en egen lägenhet nu så hade allt vatt toppen!! Nu sitter man liksom lite mitt emellan....


Ähh... måste göra nått ordentligt nu!

Puss

Mius

Av Maria - 6 januari 2008 22:13

Är inte januari en trist månad?? jag är iaf nere i en svacka då jag tycker att allt suger... vill bara va på fester hela tiden o ha allmänt askul!!!! Känns som att alla runt omkring mig också är helt sura... det suuuuuger!!!!!

Hämtade hem lite bilder från mammas dator idag. Piggade faktiskt upp lite.. alla bilder va ju ifrån fester :) Så jääävla kul att kolla på... alla hamnade på facebook direkt haha!!


Imorgon måste jag plugga... ska nog ta en pause o dra till gymmet också, var ju liksom en stund sen jag va där..:P

Sen finns det några andra saker som jag också vill få tid för den kommande tiden:


- Träffa li!!! Har inte hängt med henne sen innan jul...:( SAKNAR!!!!

- Festa på onsdagar.. va hände med det liksom?? haha!!!

- Bli klar med skolan. Så drygt att terminen inte är slut förrän i slutet på januari... Vill ha drama nu ju!!!!

- Organisera mina kläder. Fan jag måste alltså....

- Äta på Klostergatan ... så jääävla gott!!!

- Träffa alla man har saknat.. dvs MÅNGA!!!

- Kolla klart sex and the city boxen :P

- Gå o kolla på Sebbe när han spelar med tessan o co. Har aldrig vatt på hockey så det hade kanske vatt nyttigt eller nått??

- Börja bygga på bröllopsmässan:)


Mja... det var no alles?? Nä fresten!!!


- Spela in nytt material

- Bygga klart min portfolio

 - HITTA EN EGEN LÄGENHET!!!!!!!!


Fan... hur ska jag hinna allt detta??? Jo.. det måste gå!!!!


Nu blir det iaf lite till facebook o sen somna tror ja... jo, det känns så :P


Puss på alla!!!

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards