mian.

Alla inlägg den 20 januari 2012

Av Maria - 20 januari 2012 13:16

Man kan ju undra ibland, varför hamnar man där man gör? Finns det någon som sitter med en deltajerad resplan för ens tillvaro? Jag har i så fall inte blivit tilldelad denna!


I mitt liv så funkar det oftast som så att så fort jag tror att jag har koll, att jag tagit ett långsiktigt beslut eller över huvudtaget "bestämt mig" så blir det PRECIS tvärtom. Det gäller allt, alla delar av livet. "Det blir inte alltid som man tänkt sig" är en grav underdrift. Kan applicera dett på stort och smått. Dock ka man ju ställa sig frågan, är det livet som ter sig såhär eller är det egentligen jag som är lite halvt disträ hela tiden och inte riktigt uppfattar vad som händer runt omkring mig? Eller ska vi dra in stjärnorna i detta? Jag är ju född i tvillingens tecken och är därav en dubbelnatur av rang, är det kanske därför myntet ständigt har två sidor och oftast landar på den sida jag inte chansat på? 


För ett år sedan har jag inte kunnat förutse en enda av sakerna som händer i mitt liv just nu. Detsamma gäller om vi tittar så kort som en vecka tillbaka i tiden. Hur hamnade jag här? Den frågan ekar mer eller mindre i mitt huvud. Missförstå mig inte nu, jag klagar inte på var jag hamnat, jag bara filosoferar, i vanlig ordning. Livets lotteri? Kanske. Följdfrågan blir ju därav att om jag nu kommit hit, på någon knepig väg, var kommer jag då hamna? Var allt mitt förutspående i onödan? Planerade jag för...inget? Om ett år, var är jag då? Eller ett halvår? Någon med en kvalificerad gissning? Antar att det bara är till att hänga på och hoppas på det bästa...


 

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards