mian.

Direktlänk till inlägg 1 maj 2011

The female game.

Av Maria - 1 maj 2011 22:37

Jag kommer nu begå en synd. Glämta på dörren till det allra heligaste. Till det ni av det motsatta könet inte ska veta. Andas in. Nu gör jag det. Here we go!


Som vanligt kommer detta inlägget ur ett samtal med min själfrände och syster - Klara. (Undrar ni någonsin var alla mina konstiga idéer kommer ifrån så har ni svaret nu. Dom uppkommer ur våra dagliga timmeslånga samtal.) Idag disskuterade vi det kvinnliga spelet. Hur vi agerar för att skapa en illusion kring oss själva. Ja, jag vet att inte män är dumma i huvudet, ni kan genomskåda detta, förstår det. Och ja, när man delat vardagen med en person ett tag så är illusionen puts väck, men till en början är det såhär vi tänker (talar för mig själv och min syrra nu):


1. Vi går inte på toaletten. INGEN kan komma och säga att det är något man jättegärna delar med sig av i början av ett förhållande.


2. Vi bär snygga, matchande och relativt utmanande underkläder. Signalerar att vi bryr oss om även dom kläderna som inte syns och att vi generellt är jävligt fräscha. Dessutom känns det mycket bättre att bära snygga underkläder när man vet att någon ska se dom för första gången.. Liten självfötroende-boost liksom ;) 


3. Vi fixar håret som fan, och oftast har vi det utsläppt. Kvinnligare. Punkt. 


4. Vi utger oss för att äta nyttigt. Troligtvis ett försök att signalera att vi lever ett sunt och hälsosamt liv. Detta är ju, som alla vet, sällan hela sanningen. Vi gillar också godis ;)


5. Vi har alltid parfym och luktar generellt gott dygnet runt. Måste säga att detta troligen är den enda biten av illusionen kring mig själv som fortfarande stämmer. Jag bär alltid parfym. Alltid. 


6. Vi visar oss inte utan smink. Inga små skönhetsfläckar ska synas när någon ska skaffa sig en första bild av en. Man eftersträvar alltid fullkomlig perfektion. 


7. Vi ser till att vårt liv verkar ytterst intressant. Drar bara fram fakta om oss själva som gagnar oss och lämnar resten undangömt. Ja, vi vet att det kommer fram senare, men vi sparar det gärna tills vi är lite tryggare och lite säkrare i vår position. 


8. Mens, orakade ben, svettiga händer och omatchande strumpor försvinner spårlöst ur vår tillvaro när vi försöka bygga en illision om oss själva. Syns det inte - finns det inte. 


9. Våra hem blir plötsligt väldigt välstädade. Antar att det ligger kvar en liten tanke om att det är lite fint att ha ett välskött hem som kvinna. Att det är en sån sak man som tjej ska vara bra på. Lite hemmafru-komplex kanske?


10. Vi ser till att ha snygga naglar. Eller överhuvudtaget snygga händer. Vet faktiskt inte varför? Något förslag där?


Det ska tilläggas att vi gör detta relativt omedvetet. Det bara går av sig själv när man har som mission att skapa ett intresse för sin egen person. Det ska också tilläggas att om man träffar någon och man märker att man INTE bryr sig om vilka underkläder man väljer, INTE städar sitt hem till perfektion, mer än GÄRNA äter skräpmat och behåller avskavt nagellack - då kan man snabbt avläsa på sig själv att man inte är särskilt intresserad! Och efter dessa 10 budord gav jag ju även alla pojkar där ute en chans att avläsa hur intresserad deras dejt är. Sorry, det var inte meningen att avslöja den heliga graalen ;) (OBS! Detta gäller ENBART i början av en relation! Sen blir det charmigt med omaka underkläder och osminkade ansikten! Som ett tecken på trygghet typ.. eller? Är jag kanske lite väl slapp?? ;)



                                                      -----------


Nu till något helt annat! Något INGEN får missa!! Det helt underbara bandet FUTUREPROOF, som jag jobbade med för en tid sen, släppte sin första singel idag! Grattis killar!! Den finns att få fatt i på iTunes, ingen dålig investering kan jag LOVA! Kolla även in deras enormt snygga video till detta mästerverk, bara scrolla ner lite och tryck på PLAY så ska ni bli positivt överraskade :) Sverige - missa inte dessa grabbar! För allt i världen!!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 1 januari 2013 16:45

Och inte vilken dag som helst utan den första av detta helt nya år. Dagen som SKA spenderas med skräpmat, nostalgi, byxor med resår i midjan och en svag huvudvärk. Traditioner är till för att hållas. En annan sak som hör till är den årliga årssammanf...

Av Maria - 28 oktober 2012 21:02

Jag borde börja med en ursäkt egentligen, men det enda jag kan skylla på är tid, och med det menar jag bristen på tid. Därav vänder jag på det och använder just detta som dagens inspiration. Tid. Bristen på den, frustrationen kring den, besluten om d...

Av Maria - 26 augusti 2012 13:29

Jag pratar väldigt sällan om mitt jobb i just detta forum. Egentligen är det högst medvetet då jag mer använt detta som en liten paus från mitt yrke som jag kan ta till när helst jag önskar. Idag tänker jag dock göra ett undantag. Igår blev jag nämli...

Av Maria - 12 augusti 2012 00:21

Denna helgen har det gått upp för mig att sommaren lider mot sitt slut. Vet om att det kanske är det absolut deppigaste jag skulle kunna komma med just nu. Eller? Igår satt jag och mina tjejer och spånade om framtiden. Om hur vi alla befinner oss...

Av Maria - 6 augusti 2012 16:01


Detta är så INTE jag, men ibland gör jag undantag och släpper funderandet för en stund. Typ idag. Idag är en sådan extremt lugn dag som till störst del spenderats i sängen med lugn bakgrundsmusik som ända sällskap. Ja, och datorn, det vill säga. Flic...

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards