mian.

Alla inlägg den 18 juli 2008

Av Maria - 18 juli 2008 02:07

.. not!! men vissa saker märker man att man är grymt sjäkvständig med en dag som denna när man kommer hem till sina föräldrar. jag är till exempel inte i behov utav att prata speciellt mycket. Låter ju typ som jag är världens tristaste person men jag gillar bara helt enkelt tystnad ibland... vet ej varför egentligen... Så när man kommer hem till mamam efter att inte ha träffat dom på typ en vecka och hon börjar snacka så blir jag bara helt tyst. Har inget att tillägga, nästan apatisk. stackars mamma, va e det för en unge hon har fått??

Som tur är lossnar det efter ett tag och sen maler jag också hahahaha...


Idag började jag dagen med sojalatte på espresso house med helen. myyys. Hälsade på Steffi en sväng också. Sööööte steffi. Miss her! Efter vår lilla fika blev det promenix med helles hundar o sen skjutsade jag helle till jobb.


Har läst ut "Sjöjungfrun" idag. Camilla Läckberg är ett geni. Men den va lite så psykologiskt kuslig. Men... sånt gillar jag haha :P Vad säger det om mig?


Rasmus är ute och spelar. Kommer inte hem förrän på lördag. Saknar honom som fan. Konstigt att nått kan kännas så här bra. Känner bara en sånn enorm trygghet hos honom. Och just att jag delar både mitt privatliv och mitt jobb med honom gör det hela så mycket lättare. På lördag ska vi iaf spela tillsammans och det är alltid sjukt kul. Sen har vi en hel vecka att fördriva tillsammans innan han drar till gbg för att spela. Jag ska iofs också spela den kvällen fast i hbg. Måste säga att jag är så jävla stolt över honom som musiker. Han är fan ett geni. Så sjuuukt musikalisk! Lär mig av att vara i hans närhet hela tiden känns det som... Älskar honom. Ord kan inte beskriva hur rätt detta är.


Imorgon ska mamma o jag börja dagen med att gå i vintage affärer. Love it. Det är sånt man får ta tid till när man är gig-änka haha!! sen spelar jag på kvällen. Kan bli najs, hoppas vi på iaf. Ska hinna kolla in en del texter imorgon också och kanske sätta text till lite grejjer som ligger i min dator. Kreativiteten flödar. Sen är det tokrep på söndag och måndag för min del för ett gig på tisdag. Måste kolla in x-antal texter hehe...


Hoppas allr är bra med er sötisar. Nu ska jag skriva ut lite bilder till rasmus mamma sen är det natti natti som gäller :)


Puss

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards