mian.

Alla inlägg den 9 juli 2008

Av Maria - 9 juli 2008 23:30

På måndag ska jag ta ledigt. Vet ni hur skönt det ska bli?? Ska spendera eftermiddagen/kvällen med två av dom finaste människorna jag vet.


Den ena är ganska kort, blond, gillar plastdjur och mat som är gjord av ägg, mjöl och mjölk. Mjölk dricker hon för övrigt också som en kalv. Hon pratar en rätt skum dialekt och är inte riktigt så tuff som hon ser ut men en jävel på att fälla sjukt roliga kommentarer och hon kan verkligen konsten att värma ett litet sångerska-hjärta. Söt som socker och världens bästa sällskap när man åker pariserhjul :)


Den andre ser ganska farlig, rätt lång, har oftast alldeles för kort hår, lite klotter på armarna och en helvetes massa smycken. Han är en överjävlig musiker och alla som ser/hör honom spela lämnar stället med stor respekt inför honom. Han har sjukt mysiga armar som är jättehärliga att somna på och ögon som utstrålar den tryggheten som man kan spendera ett helt liv att leta efter. Ingen kan trösta mig så bra som han gör, eller lugna ner mig så fort eller vara så smidig att jobba med som han. Tyvärr har han snöat in på typ 3 olika uttryck men det gör inget, för han är bäst ändå.


Noomi och Rasmus. Finaste fina.


Konstigt egentligen att man kan känna så mycket kärlek och ansvar för Noomi. Hon är ju för fasen inte min! Men ändå saknar jag henne när jag inte har träffat henne på ett tag. och jag kan lova att det finns inget tillfälle då Rasmus är så söt som när hon är med.

Ska bli galet skönt att spendera en ledig måndagkväll med dessa människor.


Kärlek.

Mius

Av Maria - 9 juli 2008 11:33

mmm... blir en pyttesemester verkar det som direkt efter att jag kommer hem från haparanda :) ska bli askul :) jag rasmus o noomi ska nog dra iväg några dagar :) myyysigt.... längtar verkligen efter att vara ledig :)


och sen har ju jag och steffi o helen o sabina o alla andra som vill en deal om att försöka spara lite pengar och dra till nått fett place i höst/jul.. jooooooo vi ska fan göra det! eller hur??


vad hade ni satsat på för resa? NY? Thailand? Andra tips??


I helgen ska jag spela o fira sanna o repa en del... ska bli najs :) rasmus lämnar mig för ronnebybrunn hahaha :) näää jag är sjukt avis att jag inte kan hänga på men men...:( thats life :)


nu ska jag hem till min lägenhet :) Har köpt massa ny fin inredning så jag längtar efter att sätta tänderna i den :)


puss alles

mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards