mian.

Alla inlägg under december 2007

Av Maria - 13 december 2007 00:02

vill ha en lite "ordentlig" klocka i julklapp. Gillar denna...

Vad tycker ni?


puss

Av Maria - 12 december 2007 20:48

idag var jag och min gode vän Olle ute o shoppade julklappar!! Naaajs!! Är näääästan klar nu..:) Känns skönt.


Imorron är jag ledig hela förmiddan o eftermiddan o då ska jag STÄDA och göra "julfint". Även om denna lägenheten ska flyttas ifrån så ska här fasen va fin nu till jul! Ska fan aka pepparkakor också... ni vet nu jääklar!!


Sen jobba... hela helgen!


Nä.. bonde söker fru nu!


Puss Mius

Av Maria - 11 december 2007 22:34

Vi ska spela på Wallmans på söndag!!!! Ska bli så jävla fet!!!!!!!!!!!!!

Ville bara säga det :)


Puss heej!

Av Maria - 9 december 2007 13:50

igår spelade vi för ett blandat sällskap nämligen dels ett gäng företag och dels VÅRA NÄRA O KÄRA!!!!!!! Svinrolig spelning blev det verkligen! Stående ovationer på slutet och massa massa massa kul!!


Men sen...


Ett visst sällskap stannade kvar till sist. Dom hade varit gansk stökiga hela kvällen, fått för sig att gå upp på scenen, sprungit efter oss när vi var av scenen osv... Så typ tio i ett (vi stänger ett) så får dom typ damp och bara kastar sig över varandra! Århundradets slagge bryter loss och ingen vill ge sig. Vakter och personal försöker hindra det men det tar ett rätt bra tag innan det är lugnt. När allt är över är där en som fortfarande är sjukt arg och otrevlig mot vakterna så dom får ringa efter polisen. En annan (som vi i showteamet tyvärr känner) är också riktigt otrevlig och typ går på min lille svärfar när han försöker avstyra bråket. Galet. Fattar ente hur folk kan ha mage till sånt!!

Polisen kom i alla fall sen men under tiden vi väntade på dom hade någon hunnit stjäla två jackor varav den ena tillhörde Fredrik (Philips syrras kille). Så jävla synd o typiskt!!!


Fan va arg man kan bli på mänskligheten!!! Hur fan kan man bete sig så? CC är ändå en lite "finare" restaurang! Det är inget jävla hak där man gör upp med knytnävarna!!! Åhh!!! Så taskigt mot Philip och göra så!!


Nä.. förbannad blir man. Blev iofs sur på lite andra saker igår också... Tar det en annan dag.


Puss Bloggen!

Av Maria - 6 december 2007 16:52

läste just nu en annan blogg och insåg att jag har det sjukt lätt.

Mitt liv är helt o hållet mitt liv. Jag är gammal nog att göra vad fasen som helst med det och där finns inget som stoppar mig. Om ett år är jag klar med min utbildning. Då är jag 21 år. Fan jag har ju hela livet framför mig! Jag an resa, plugga mer, jobba eller bara sova bort tiden typ. Poängen är att alla vägar är öppna. Jag har inga barn, inga typ huslån eller nått annat skit inte ens en liten hund! Jag är helt fri.


Nu ska jag hitta en egen lägenhet. Fattar ni hur najs det kommer vara? Dyrt men najs! Och vill Philip vara en del av mitt nya liv så r han helt välkommen men i vilket fall som så kommer jag klara mig. Och det känns så jävla bra.


Till dig vars blogg jag läste så vill jag bara säga det att du kommer också klara dig. Lita på mig.


Av Maria - 6 december 2007 16:23

borde verkligen plugga just nu. but no.orkar inte just nu. jobbade igår kväll o trots att inte det blev så sjukt sent så är jag trött som en bäver idag. seeegt....


såg precis reklamen för MQ. Önskar mig också en sån jul. Sitta o hångla i fin klänning hade ju INTE vatt fel. Över huvudtaget längtar jag till lite ledighet och till att njuta lite. Men det är ett tag kvar....


ikväll ska jag iaf kolla på arne weise oc loket LIVE!! Hahaha där är några foools som har hyrt in dom till CC och då bara mååååste man ju åka dit o kolla eller?? Jo det ska jag...


Tänkte först stika o hyra Harry Potter men det blir inte så ikväll. Ska nog istället snygga till mig lite o dra ut på CC för det känns som att jag har på mig samma skit hela tiden. T-shirt och jeans - Heja det! Men inte ikväll... Måste fixa till mig en del.


Kollar på gamla idol nu. Alltså dom är inte världens bästa entertainers direkt. Visst, bra röster, men dom är ju inte direkt roliga att titta på. I´m I right?


Nä... käka nått nu?

Puss

Mian

Av Maria - 5 december 2007 23:14

med nått ont måste nått gott komma eller hur?


nu är det såhär för dom som inte har fattat det : jag och Philip ska flytta isär. Vi ska fortsätta träffas so mer än vänner men vi ska inte bo tillsammans. Jag ska dock bo kvar här i Lund eftersom det är här som jag har mitt liv nu ju. Älskar faktiskt denna staden. Detta är självklart enormt sorgligt. Kommer sakna att vakna bredvid honom varje dag så in i helvete mycket! Men det är till det bästa. Som det är nu är vi aldrig hemma. Jobbar inte jag så gör han det. Det betyder alltså att vi aldrig gör nått kul tillsammans, bara kommer hem helt utslagna efter allt jobb o skola o börjar tjaffsa om vem som ska diska eller laga mat typ. Det är inte hållbart. Då är det bättre att vi bor var för sig o har vars ett liv men träffas när vi har tid och vill träffas. Kanske kan vi då istället få tid att odla det som gjorde att vi föll för varandra från början nämligen att vi har riktigt kul med varandra när vi hittar på saker, samma humor och samma intressen. Vi får se hur det går helt enkelt.


Jag känner på två sätt just nu. På ett sätt så suger det ju såklart att vi inte klarade av denna krisen. Han är mitt allt. Mitt stöd i mitt arbete, min inspiration i allt jag gör, min kritiker som är grymt viktig för att jag ska bli bättre i allt jag gör, min värme och mitt ljus. Jag kan inte se en morrondag där han inte är på något sätt en del av den. Älskar honom till döden.

Samtidigt är detta lite spännande och som sagt, det är verkligen för det bästa. Det ska bli roligt att ha en helt egen lägenhet. Få välja helt o hållet själv hur man vill ha det och hur man vill leva sitt liv. Kunna hänga mer med sina kompisar, ha folk hemma pesic när det passar mig o ja, allt det där. 


Vi har kommit överrens om att vi som sagt ska fortsätta träffas och sen ska vi bestämma om vi ska va tillsammans eller inte. Tror att det kommer lösa sig till det bästa. En sak är dock jävligt säkert. Om det inte löser sig så ska jag INTE träffa nån ny kille på jävligt länge. Kan till o med tänka mig att i så fall bara leva som singel ett gäng år och sedan se om det kan funka med Philip igen. För han är verkligen en sånn kille jag vill ha barn med och leva hela mitt liv med.


Tiden får utvisa. Som han sa "det kanske är så att vi inte har förstört vårt förhållande nu utan istället räddat det?" Man kan i alla fall alltid hoppas.


Älskar dig

Mian





Av Maria - 3 december 2007 14:41

..sakna dig.

o kommer alltid att älska dig.

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards