mian.

Direktlänk till inlägg 19 december 2007

gravid

Av Maria - 19 december 2007 18:40

jahapp nu ska brittans lillasyrra på smällen. vart är världen på väg? Äh alltså förslåt men va fan... man blir ju mörkrädd!!! Vad sänder det ut för budskap till alla små kids som har henne som idol? "Jamie Lynn Speras ska ta sitt ansvar och behålla barnet"... Eh??? Ansvar?? Ansvar hade väl vatt att antingen skita i att ligga med nån eller att skydda sig?? Är det så jeekla ansvarsfullt att bestämma sig för att bli morsa när man är 16??

Ta mig inte fel nu. Jag känner ett flertal underbara kvinnor som fått barn tidigt och som är fantastiska mödrar, all heder till dom!! Jag menar bara att om man formulerar det så som tidningarna gör så liksom legitimerar det alltihop. För gemene 16 åring är det nog inte så enormt lätt att bli mamma tidigt. Lillasyster spears lär kunna ha X antal barnflickor som tar hand om hennes unge så att hon kan uppfylla alla sina mål som hon har i livet. Det har inte "vanliga" 16 åringar. Dessutom tycker jag det är lite skrämmande hur även barn börjar bli accesoarer för alla de rika och berömda. Faktum är att ett barn förändrar livet helt för en mamma, det är inte beslut som man kan ta i förbifarten bara.


Vi har haft lite sånna här disskutioner i skolan på sistone fast då har det främst rört abortfrågan. Jag personligen fattar och har inget emot att tonåringar har sex, så länge dom vet vad det går ut på. Nu tror jag tyvärr att inet riktigt alla vet det och DET tycker jag är ganska hemskt. Många unga tjejer verkar tycka och tro at dom ska leva "sex and the city"-liv när dom är typ 14 år! TA DET LUGNT!!! Ni hinner... jag lovar!!! Jag gjorde själv en hel del dumma saker när jag var 14 och jag vet att det är lätt att titta tillbaka o vara efterklok men det kanske krävs det för att folk ska fatta. Det är ju bättre det än att misstagen begås två gånger, eller?? Såhär är det - att ah sex med någon innebär mer än vad det gör att hålla nån i handen. Det kan få större konsekvenser, det kan man inte bortse från.


Dock vill jag tillägga att jag tycker det är förjävligt det här med att tjejer inte bör ha lika många sexpartners i sitt liv som killar.Vem fan kom på det?? För det första tycker jag att man ska ha så många sexpartners som man själv tycker känns lagom, så länge som man skyddar sig så att man inte sprider en massa sjukdomar o skit. För det andra så tycker jag att det INTE ska vara nån skillnad på om en tjej har legat med x antal killar och på om en kille har haft x antal tjejer. Det finns inga belägg för att det skulle vara "horigare" för en tjej att ah varait med många killar än för en kille att ha vatt med många tjejer. Man är väl två om att ha sex eller??


Var fasen vill jag komma med detta?? Jo jag vill nog bara säga att tjejer- ta hand om er som fan. Tänk lite längre, utbilda er så att ni har full koll på vad allt handlar om och när ni sen har det skit i vad andra säger om er!! Vill ni ha jättemycket sex - fine, så länge ni vet vad ni sysslar med - och vill ni inte ah sex - låt bli!!


Vill också säga det till alla fina mammor där ute som fick barn tidigt - jag trycker verkligen inte ner er!! Men jag tror att ni precis som jag kan se att synen på sex och barn bland unga tejejr har blivit liiiite för liberal. Men som sagt, min älskade syster, fina x-ets mommy, Fia o alla alla andra som har fått barn tidigt - ni gör ett sjukt bra jobb och ni är verkligen bevis på att det kan gå sjukt bra att få barn tidigt också!!!


Och fresten.. vill absolut inte avskräcka nån från att ha sex, men det tror ajg inet att jag ens hade kunnat lyckats med om jag så försökte, för det är ju ruuuuuskigt trevligt!!


Puss o kärlek

Mius


P.S Världens största guldstjärna till han Alcazar- Andreas som så modigt gått ut med att han är HIV-positiv. Det behövs att en man i hans ställning tar ett steg framåt och berättar och ger sjukdomen ett ansikte. Sjukt strongt!! D.S

 
 
D's mommy

D's mommy

22 december 2007 13:07

Min baby är det allra bästa som finns, det är ju odiskutabelt! ;o) MEN...ja, söta, rara ALLA unga tjejer: VÄNTA med bebbar tills tiden är mogen! Det är ingen höjdare att se kompisarna leva ut sina unga dagar och inte kunna göra det själv utan MÅSTE vara hemma och ta ansvar för sitt älskade barn. Det kommer tillbaka...man frestas att partja loss, man GÖR det...hur mycket man än vill vara mogen och duktig för sitt barn så kommer frestelsen och den är förbannat svår att motstå! Man är ju fortfarande så ung!
Dessutom blir man synad i sömmarna av ALLA, vilket också är otroligt jobbigt. Måste leva upp till den perfekta som offrar sig för sitt barn...och i mitt fall i lilla inskränkta byn där damerna stod i fönstret bak gardinen för att kolla när man gick på byn med vagnen...pisspottor!
Utbildning...poff, borta, väck - istället ett skitt industrijobb för att försörja sig...ville ju meeer!!
Fast, å andra sidan finns det ju inget bättre än att vara 37 år och ha en 20 årig son! En son som det dessutom gått bra för, som har fast jobb, tjänar bra, bor hemifrån (snyft) och mår gott! Men vägen dit har tveklöst varit stentuff in emellan!
Kram på dej stjärnan och en riktigt God Jul!

http://www.lillymarlen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 1 januari 2013 16:45

Och inte vilken dag som helst utan den första av detta helt nya år. Dagen som SKA spenderas med skräpmat, nostalgi, byxor med resår i midjan och en svag huvudvärk. Traditioner är till för att hållas. En annan sak som hör till är den årliga årssammanf...

Av Maria - 28 oktober 2012 21:02

Jag borde börja med en ursäkt egentligen, men det enda jag kan skylla på är tid, och med det menar jag bristen på tid. Därav vänder jag på det och använder just detta som dagens inspiration. Tid. Bristen på den, frustrationen kring den, besluten om d...

Av Maria - 26 augusti 2012 13:29

Jag pratar väldigt sällan om mitt jobb i just detta forum. Egentligen är det högst medvetet då jag mer använt detta som en liten paus från mitt yrke som jag kan ta till när helst jag önskar. Idag tänker jag dock göra ett undantag. Igår blev jag nämli...

Av Maria - 12 augusti 2012 00:21

Denna helgen har det gått upp för mig att sommaren lider mot sitt slut. Vet om att det kanske är det absolut deppigaste jag skulle kunna komma med just nu. Eller? Igår satt jag och mina tjejer och spånade om framtiden. Om hur vi alla befinner oss...

Av Maria - 6 augusti 2012 16:01


Detta är så INTE jag, men ibland gör jag undantag och släpper funderandet för en stund. Typ idag. Idag är en sådan extremt lugn dag som till störst del spenderats i sängen med lugn bakgrundsmusik som ända sällskap. Ja, och datorn, det vill säga. Flic...

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards