mian.

Alla inlägg under mars 2007

Av Maria - 25 mars 2007 12:01

Hello :)Denna helgen har gått för fort tyvärr... men men man kan inte få allt!Hade iaf enormt skoj igår på Rhett, synd att kvällen slutade som den gjorde! Men skoj hade vi :D Idag blir det till att slicka såren och sen ta sig ut till pappa och äta lite gott :D Ska bli riktigt mys faktiskt! Så sjuuuuuukt fint väder här i lund idag! Hoppas det är det hos alla andra också! :) Man bli så glaaad :)Tre dagar tills USA nu :) Najjjs!! Ska ha riktigt roligt känner jag på mig haha!! :) Och får komma till mina ladies :) Men kommer såklart sakna min ängel här hemma.. Philip, min prins... :)Nä, nu ska jag och stinus gå och köpa frukost :)Skriver kanske mer sen :)KÄRLEK!

Av Maria - 22 mars 2007 22:02

heeej alles...känns som e haaaalvbra dag idag :( jobbat hela dan så troligvis e ja egentligen bara trött...känns bara lite ensamt just nu... saknar mina girls.. men men.. imorn blir det träning iaf!sen e d bara några dagar tills USA!!! ska bli så najs!!! fick ett ganska bra besked från skolan idag iaf... hoppas det betyder vad jag tror!ååå i helgen e d fett party :D naaajs!!! Stinus o Mius på Rhettus :PStinus e grym. PUNKT.Saknaden e stor. Men i hjärtat ryms dom ändå! Nells, måste ses oftare!!!

Av Maria - 20 mars 2007 16:07

idag skulle jag strukturera mig.. blev det så??? nääääääääää då!!! istället återkom illamåendet... så jag fick spendera dagen böjd över toalettstolen.. jo men va kul!!!seriöst, va fan e d som händer med mig?? Börjar bli vääääldigt orolig... stina har iaf fått jobb i hbg!!!! så jeeeevla underbart!!!! helle... orolig för dig!kärlek.

Av Maria - 20 mars 2007 09:18

Idag ska jag skaffa mig GRYM struktur! Känns som jag har varit lite off den senaste tiden men nu ska det faaaan bli ändring! Scemat för idag:- Träna minst 1½ timme :)- Sola 20 min- Kolla igenom alla papper som ligger slängda här hemma!!- Kolla igenom min repeoar inom karaoke grejjer- Kolla igenom, skissa upp nya scenkläder, kola vad det är vad vi behöver- Börja kolla på musik till nya medleyn, läga fram ett förslag på schema - Kolla igenom lite pr-grejjer- Fundera allvarligare på vår barnteater- Musicera lite hehe- Ringa Stina och checka av allt med henne, min lilla kompanjon haha (internt)- Börja checka igenom vad jag behöver till USA- Sticka ut på CC (om Philip får som han vill hahahaha)- Kanske träffa Micke?- Belöna mig med att hyra en bra film :DLåter det som en bra dag??Önskar verkligen att jag var hos mina vänner nu så att jag kunde hjälpa dom lite.. Eller, bara finnas till hands typ! Jajaja.. om ni läser detta så vet ni iaf at jag tänker på er!! All min kälek till mina USA-angels!LOVE!

Av Maria - 19 mars 2007 21:15

fick precis ett sjukt oroande mail... är mycket konfunderad nu.. saknar mina älsklingar.. önskar jag var där nu...

Av Maria - 18 mars 2007 23:20

idag är det söndag, alltså har jag jobbat hela dagen. Har vatt en underbar och ganska jobbig dag för vi hade så sjukt mycket at ta tag i.. men nu käns det bättre iaf...Tack Nela för ditt mess om min blogg. Känns bra att ha så fantastiska vänner som jag har. Även om en del är långt borta.Snart kommer Philip hem :) UUUUUUNDEEERBART!!! haha :) Saknat mycket...Massa kärlek till alla ni som inte e här. Älskar er alla.

Av Maria - 18 mars 2007 10:41

... typ tjugo i elva och jag ska snart bege mig iväg och jobba... usscchh och fyyyy ad trött man kan ... har sovit på soffan.. somnde där efter mitt bloggande i natt... haha fresten, sanna o helle har blogg.. fick iaf börja dagen med ett skatt tack vare den hahaha! kärlek.

Av Maria - 18 mars 2007 02:25

Mår inte bra alls.. Inte alls.. Känns som att det är så mycket som jag har tryck in i kroppen så länge nu... låter helt fucked.. måste nog punkta upp det om jag ens själv ska förstå..- Det största och absolut viktigaste är hur min vardag ser ut. Fan jag gör inget känns det som! Men det gör jag ju... Jobbar, jobbar, jobbar... Sover.. Träfar nån vän då och då.. Träffar Philip.. Men det är så jävla få timmar på dagen som jag är riktigt glad.- Mina vänner. Känns som att jag är heeeelt ensam i världen. Kan inte öppna mig för någon länge, även om det egentligen finns människor som jag vet hade lyssnat så stänger jag inne precis allt. Pratar ente ens med Philip när det är något, även fast jag vet att han finns här i vått o torrt. Men jag kan inte. Eller jag kanske orkar inte. Sen kommer dom här sena nätterna där jag inte längre kan ygla det och allt bara rinner över kanten och jag bara måste få ur mig allt. Då blir det bloggen. Eller kanske mail. Shit vad jag saknar mina älskade vänner här hos mig. Vi fick aldrig vår sex and the city tid! Ibland längtar jag bara tillbaka till gymnasietiden då allt var så lätt och självklart. Då alla fanns här. - Mitt jobb. Ibland undrar jag varför jag egentligen jobbar. Jo, jag vet nog egentligen det. Det är för att jag mår så satans bra av att stå inför en publik och hjälpa dom att undkomma vardagen en stund och bli glda o tänka på nått annat ett tag. Jag älskar det jag gör egentöligen, men just nu ifrågasätter jag typ alltihopa. Är jag verkligen bra på ad jag gör? Hur ska jag bli bättre? Hur kommer jag jobba i framtiden?? Vad ska detta leda till?- Var jag är. Bor jag i Lund? Svar: Nej. Bor jag hos Mamma i Helsingborg? Svar: Nej. Var fasen hör jag hemma?- Hur kommer resten av min vår/min sommar/min höst se ut? Vad ska hända? Vad ska jag göra med den?Tror att allt bottnar i att jag inte känner att jag har kommanot över mitt liv. Det är på något sätt inte jag som styr längre. Kan inte ända min situation för allt som är jobbigt har att göra med beslut som tas av andra männsikor än jag själv. Hur blev det egentligen såhär?? Måste prata med nån snart. Är på tiden att jag lär mig att prata om vad jag känner. Fan, Sanna jag och Helen har vatt kompisar i Gud vet hur många år och ända känns det jobbigt att ringa dom och bara vara lessen. Varför då? Jag vet att dom hade lyssnat, det rä inte det, men det tar så sjukt mycket emot att lyfta telefonen och bara ringa. Eller prata med Mamma, varför gör jag inte det? Hon kommer ju definitivt att lyssna. Men jag kan bara inte. Känns så jävla jobbigt att ens säga att "hallå, jag mår inte bra.."fan vad jag saknar er alla. det är helt sjukt.ensam.

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards