mian.

Alla inlägg under maj 2010

Av Maria - 5 maj 2010 21:15

Just nu sitter jag och planerar för en middag vi ska ha imorgon. Imorgon kommer nämligen Maja (Noomis mamma) och Torvald (hennes kille) på middag hem till oss. Detta är en ganska "ny tradition" i våra liv men något som jag är så jeeekla stolt över att vi gör! Tror och hoppas nämligen att detta ger Noomi en ökad trygghet i livet när hon ser att vi två "föräldrapar" kommer så bra överrens att vi till och med äter middag med varandra ganska ofta. Ungefär 1 gång i månaden försöker vi träffas och då avhandlar vi dels en massa trevligheter som man ju gör med vänner, men vi passar även på att gå igenom hur schemat ser ut för vårt lilla gemensamma intresse. Mycket trevligt! Verkligen något att rekommendera alla "moderna familjer" att göra :) 


Och det här med middagen är ganska spännande! Jag är ju ingen fantast av matlagning ska villigt erkännas men ibland kan det vara lite kul! Imorgon är det jag som står för desserten och det kommer bli hur smarrigt som helst kan jag avslöja, MEN ganska fettsnållt! Gillar ju sånt....


Vad gör ni idag mina hjärtan?

Puss

Mius

Av Maria - 4 maj 2010 12:43

ja, idag är jag ganska ful. Ni vet, man kan känna det ibland. Fy attan!, tänker man när man går förbi en spegel. Typisk ful-dag!


Sitter på jobb nu. Har 2½ goa (?) timmar kvar innan jag ska dra iväg och hämta mamma på hennes jobb. Ska ha en skön eftermiddag med henne. Riktigt najs! Sånt behöver man ibland :)


Har förresten ett spännande projekt på G. Kan dock inte säga mer nu men u just wait ;) 


Läste förresten Steffis blogg nyss. Haha! Vi är så lika på vissa saker typ att ständigt hålla på med små projekt i våra hem! <jag gör det verkligen KONSTANT! Alltid är det något som kan ändras eller finslipas.. Kan till och med njuta av att städa ibland för att resultatet blir så bra :) Ja.. konstigt drag, ja vet :P


Nu - lektion om olika stämningar i musik!

Puss

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards