mian.

Alla inlägg under oktober 2008

Av Maria - 14 oktober 2008 10:19

idag ska jag köra ett ganska hektiskt schema... kanske inte helt hundra med tanke på att jag precs varit sjuk men men...:P nu snart skola heeeela dagen och sen ganska mastigt möte. lär va hemma runt 7.


idag är sista dagen att söka om man ska plugga till våren. vet fan inte hur jag ska göra. tror jag kommer söka men är inte alls sugen på att plugga. vill nog ut i det verkliga livet men har ingen aning om hur det ska gå hehe.... får väl gigga som satan helt enkelt. perfekt hade det ju vatt att jobba som dramalärare på typ halvtid och sen gigga resten. såå najs... men men drömma går ju :P


nå.. dra nu..

pusssss

mius

Av Maria - 13 oktober 2008 21:45

på onsdag ska jag bli blond på riktigt igen.. mitt hår ser verkligen ut som skit just nu.. KATASTROF! men på onsdag får jag det fixat.. tack tack!

gillar gynnings färg här på bilden. jättefint till hennes ögon. men hon är iofs sjukt söt så hon är ju jättefin i allt :)


imorgon är det skola, sen möte och sen hänga lite med mina friends hoppas jag? :) saknaaar....


så skönt det är att jag inte har lika ont längre så att jag kan fungera normalt.. blir galen när jag knappt kan gå. hoppas dom är snälla mot mig på onsdag när jag ska på återbesök på sjukhuset. scaaary...


ikväll har jag suttit och mailat om vår nya hemsida. nu ska jag sitta med en ny låt och förhoppningsvis skriav en helt fantastisk text hehe.. man kan ju alltid hoppas :)


puss alles

mius

Av Maria - 12 oktober 2008 10:46

denna helgen och förra veckan har verkligen varit piss, därav ingen blogguppdatering för det är inte snällt att tvinga er höra på eländet. Hur som helst, kan säga att tack vare en kass ljumske så satt jag på kirurgakuten typ hela dagen igår och knaprar nu piller för fullt. MEN, ska snart jobba ändå.. hahahah freak! eller jobba o jobba... kan ju inte röra mig speciellt mycket så det blir mest att sitta o titta på som gäller. Men men... Sen drar jag tillbaka till Malmö. Skola två dagar o sen upp till hbg för att jobba. Onsdag ska jag tillbaks till sjukhuset.. skooooooojjigt! Nä fy fan.....

Sen lite skola till och sen jobb hela helgen! Men ska fan hinna med att träffa mina töserna nån gång i veckan också.

Den 25:e ska vi fresten försöka dra upp alla till Sanna i Halmstad! Ska bli askul! Dels för att det är en annan stad o hos sanna o sånt såklart men också för att det då precis varit lön och mitt penicillin är slut :) Sjukt najs...


Saknar mina kompisar nu. Blir lite smått tokig av att inte träffa dom typ varje dag (vilket jag ju iofs aldrig hinner....). Var med Helen en sväng igår iaf :) Alltid najs... Ska nog Ringa Steffi sen och snacka skit med henne :)


Men nu snart jobb....

Puss

Mius

Av Maria - 2 oktober 2008 23:30

behöver tips på bra kärleksduetter i balladform NU!! Hjääääälp mig!!

Tack!

Av Maria - 1 oktober 2008 22:47

heldagar i skolan tar kål på mig. när man dessutom vet att det väntar minst 2 timmar plugg samt två timmar sitta och jobba när man kommer hem så blir man ännu röttare men som vanligt så har jag fixat det även idag :) Stolt!

Har bokat in lite möten idag samt gjort klart till min redovisning i skolan imorgon. Ska hålla en redovisning om mig själv. Sjukt. Men alla ska göra det så det är inte bara jag som är sjukt ego. Men men, nu är den nästan klar så jag kan snart natta mig.


Det jobbas fresten på med vår nya hemsida så snart ska den väl släppas är det tänkt. Fram tills dess kan jag tipsa om att ni borde komma till ystad teater den 21 november och kolla på mig när jag gästar med Reckless. Ska bli en sjukt kul spelning att göra.


Men innan dess är det en massa annat som händer. Imorgon hämtar vi Noomi och sen ska jag ha henne ända till lördag. Lilla söööta :) Ska bli riktigt kul. Får se vad vi hittar på för skoj :) Sticker nog hem till mamma och käkar middag iaf för matlagning är ju inte min största hobby .... Men kul ska det bli att se den lilla tösen igen. Har inte träffat henne sen i söndags så abstinensen är svår :P


Nu känner jag för att pussa på min vackra pojkvän som sitter bredvid mig och är minst lika trött som jag... Ska nog göra det.


Puss

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards