mian.

Alla inlägg den 14 maj 2007

Av Maria - 14 maj 2007 20:37

det var typ 2000 år sen jag skrev här! just nu är livet verkligen underbart! idag kom mina änglar hem till sverige! är fantastiskt att ha dom hemma igen, dom är så sjukt efterlängtade! ska ha en riktigt sånn festvecka nu med dom. var så sjukt längesen jag gjorde det!! ska bli gaaaalet kul!!!


måste säga att jag älskar niklas musco. min käre kollega och vän! han är verkligen fantastisk! vi har byggt upp ett så sjukt bra team nu och det känns verkligen som att detta kommer bli sjukt bra! älskar mitt jobb och min klippa niklas. lillebrorn jag aldrig fick.. :)


en annan underbar person i mitt liv är Philip Hallengren. Min min min Philip. Den finaste philipen som finns... Finns inte ord att beskriva hur viktig han är för mig. Kan inte ens försöka beskriva... Var nära på at glömma hur bra han är men nu känns det äntligen som att det är bra igen. Vill stanna här för alltid. Vill vara hos honom för alltid. Leva med honom, vakna hos honom, somna bredvid honom alltid alltid. Älskar dig Philip.


Man ska nog stanna upp och njuta ibland. Tänka efter hur mycket fina saker man har runt sig. Ska verkligen ha riktigt kul denna veckan! Bikinivisningen på tempel på onsdag ska bli riktigt skoj! Kände mig riktigt lyxig när jag provade ut dom fina bikinisarna idag :) Ska bli en riktigt rolig kväll tror jag!


Renée sa till mig att ha tillit. Hon har så jävla rätt! Ska verkligen börja leva efter det mottot. Allt löser sig även om det är sjukt jobbigt ibland. Älskar er alla. Mina änglar, jag är så glad att jag har er!


Puss puss Mius


ps. ut och njut av det fina vädret! ds.


Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards