mian.

Alla inlägg den 7 maj 2007

Av Maria - 7 maj 2007 16:05

hahaha va allvarlig min rubrik är!

nu tänkte jag att jag skulle skriva en massa massa matnyttiga saker men jag kommer säkert inte lyckas, som vanligt!


måste börja att berätta om min sabina-dröm! drömde om den vackra landskrona-bon Sabina Lind för någon natt sen. vi var på retro i helsingör och hade lite roligt :) plötsligt får sabina för sig att hon ska göra masken (ett "danssteg") på den 20 cm breda scenen på retro. det slutar med att sabina maskar sig rätt ner på golvet, ett smärre fall på typ 150cm hihihi :) nu låter detta säkert skittrist men för alla oss som har sett sabina ta ett steg ut för scenen och fulkomligt försvinna i folkmassan nedanför så är denna syn otroligt rolig. Fan, varför sitter det inte nån bredvid mig just nu som förstår hur roligt detta är?? Sabina, du fattar väl?? U have to!


Vad har mer hänt den senaste tiden? Var och såg spiderman 3 igår med phille! Treeevlig film! Jobbade även igår. Ska göra en visning på tempel snart! Ska bli riiiiktigt kul! Känns så sjukt befriande att jobba just nu! Ska passa på att få en massa gjort ikväll tänkte jag eftersom att philip ändå inte är hemma ikväll. ska nog ta och vara lite duktig haha!


bara några dagar kvar nu till sanna o helle kommer hem. ska bli så sjukt najs att se dom! saknar saknar.. och på torsdag är det dags för mamma mia i gbg! och sen ska jag kolla på min ängel niklas på fredag! Ska bli så sjuuukt roligt att se deras slutproduktion! har fan snackat om den nu i ett år typ!


riktigt givande dag i skolan idag också. speciellt snackat efteråt som verkligen var intressant. haha ska in och kolla anders på youtube nu tänkte jag! fan va intressant det är när man får reda på massa roliga saker om sina kursare som man inte hade en aning om! att läsa drma är så sjukt kul på det sättet att man träffar verkligen så galet olika människor som har en massa roliga saker i bagaget! vettig kurs, verkligen! men saknar louise!!!


nä.. nu ska jag ta mig i kragen och göra vettiga saker.. typ kolla blocket och youtube :P mohahaha


saknar massa

Mis 

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards