mian.

Alla inlägg under augusti 2007

Av Maria - 22 augusti 2007 14:42

Jag skulle göra massor av saker idag men det blev liksom inget av det. haha. istället så har jag slappat framför tvn med min abtronic hela dagen hahaha!! mja. har ju faktiskt bäddat sängen också, så liiite heder till mig :P


vill att philip ska komma hem nu. men det är typ tre timmar kvar tror jag... men ändå. vill kramas lite med honom. eller bara vara hemma md honom. detta skrämmer mig lite. känns läskigt att tycka om någon såhär. man lämnar ut sig så mycket så skulle det skita sig så ja... vad gör man då? ibland känns det som jag skrev i mitt förra inlägg, inte som att vi är på samma plan. då vill jag änu mer ha honom här. för att ha massa tid tillsammans och hamna på samma plan. egentligen är vi nog det. vi vill ju bo tillsammans nu. vad som än har hänt förut så är det här vi är nu. vi bill ju vara här nu. vill ju vara med varandra nu. fattar inte varför jag har så jävla svårt att tro på att det faktiskt är så. har så jävla svårt att tro på att det faktiskt kan vara bra. att det inte ligger nått skit och lurar som kommer förstöra det som jag så gärna vill ha. vill vakna hos honom, alltid. somna hos honom, gråta hos honom och mest av allt bli älskad av honom. om det är för resten av mitt liv har jag ingen aning om men NU är det så.


tror jag lider av mindervärdes komplex. synd bara att jag ska ta ut det över philip. han har ju faktiskt inte gjort något. njuter liksom på nått sätt när han blir nervös över vad jag känner för honom. vill inte att han ska känna sig hundra trygg.

fan är jag sjuk eller? 


kommer ihåg första gången han kysste mig. jag var på rhett med showgruppen och lite andra kompisar. det hade inte varit nått mellan oss. inget alls. så plötsligt var han där. stod bakom mig och sa att jag var den vacraste tjejen på hela stället. sen drog han upp mig på dansgolvet och dansade med mig mitt bland alla. 1. dom spelar aldrig lugn musik på rhett. 2. philip dansar aldrig på sin egen nattklubb. Men där stod vi. vi dansade och han kysste mig. för första gången.

och vad gjorde jag? messade honom dagen efter och sa att det aldrig kunde bli nått mellan han och mig. tror ni han lyssnade? nix. vi fortsatte som två pinsamma tonåringar på cc. haha satt ute och rökte och vågade inte säga ett skit till varandra.


fan detta låter som en taskigt tvillingarna-bok. but it's not. vi är ju här nu haha! ska sluta nojja. en gång sa han till mig att han aldrig känt såhär, att han aldrig varit så bestämd på nått som  har med en tjej att göra. jag måste nog tro honom. varför skulle jag låta bli liksom?


att älska nån såhär kan driva en till vansinne.  

Av Maria - 22 augusti 2007 09:19

Okej.. det är mitt schema denna veckan Efter mitt lilla utbrott igår om mina brillor ska jag nu verkligen ta mig i kragen. Typ.


Idag- ska fan inte göra mycket. Har en gryyyyyym träningsverk sen igår så det blir kanske bara en promenix och kanse lite abtronic.. haha jo, jag har en sån :P Ska do pilla med senza en del. Där är alltid massor att stå i haha :P Och fortsätta planerna för hur vår lägenhet ska se ut i framtiden.. sssspääännande! Igår gjorde vi iaf vår ekonomi deal. Kändes jättebra! Känns som detta börjar blir på riktigt nu. Återkommer till det...


Imorron- torsdag? tvätta.. jippi...:( Men men.. aa girl's got to do what a... u know. Ja sen blir det nog en sväng om gymmet. Kanske svänga förbi stan också. var ett tag sen sist. och skriva till julshowen. as usual.


fredag - på dagen vettefan. Förhoppningsvis svänga förbi min beloved vän helen som snart ger sig ut på stora äventyr. sthlm here she comes! men först måste hon krama sin barndomsvän och lova att aaaaaldrig glömma mig :) ska nog ta en roadtrip med sabina och sanna upp till henne så fort tiden tillåter bara. på kvällen ska jag iaf på wallmans med johanna! vet ente än om jag ska ta med mig philip.. han har inte sagt nått om det. måste ringa och fråga, snart. Blir nog inte så sent iaf så han kan ju alltid jobba.. eller nått haha!


lördag- måste kika förbi annika stoltz bröllop som philip har på restaurangen en sväng ,men sen drar jag upp till hbg för mys hemma hos mamma. kanske passar på att träffa lite hbgare, u never know!


söndag - jobb jobb jobb.. och audition tror jag! kul!


måndag  - kanske passa den underbara systersonen eller bara chilla och träna o sånt. Förbereda mig inför det stundande allvaret i slutet på veckan ;)


tisdag - möte i hbg och sen drar jag nog till sanna i halmstad. Måste checka hennes crib och hennes nya stad. Tror hon komer trivas där! Stannar nog hos henne till onsdag kväll eller torsdag morgon kanske. Det blir najs som attan!


Fredag - skoooola... verkligheten anropar :P


Nä.. nu ska jag återvända till det med att det känns att det är på riktigt bla bla bla... Philip har haft sambo förut. Det har inte jag. Philip har haft 20000 lösa förbindelser med olika tjejer. Det har inte jag (med 20000 olika killar). Jag har haft ett flertal pojkvänner som betytt något för mig. Det har inte Philip, mer än hans gamla sambo. Helt enkelt har vi stått på så olika plan på nåt vis ibland. Inte för att han är djävulen och jag nån slags ängel men ändå. Ibland har jag haft mycket bättre koll på saker än honom och ibland har han haft mycket bättre koll. Igår rensade han ur sin mobil. Tog bort alla gammla nummer till olika tjejer. Kändes skitskönt. Vi har bestämt hur vår ekonomi ska se ut. Även det grymt skönt! Vi har inrett om lite jämfört med hur här såg ut innan. Lovely. Vill bara att det ska kännas som en helt ny start för oss båda. Man kan aldrig glömma sitt förra liv eller radera det, men man kan göra detta till nått helt nytt. Något som är hans o mitt. Inte hans o annas. Inte mitt och dennis. Vårt och bara vårt. Vi bor tillsammans nu. Och det är fan helt underbart att från och med nästa månad ska det stå Hallengren OCH Månsson på vår dörr. Jag hör hemma här. Jag hör hemma med honom. Det är vi nu.


Mius

Av Maria - 21 augusti 2007 17:13

..på att göra det förbjudna - byta till blogg.se! Ohh no... Nä, jag stannar här. Visst, hade vatt gott att lägga upp fler bilder men men.. det är mest för skrivandets skull som jag bloggar ändå.

Nä.. nu ska jag ta mig från datorn. Duscha. Jupp!


Puss mius

Av Maria - 21 augusti 2007 12:12

fan va allt e dyrt! haaaatar verkligen att ha ont om pengar! men så är verkligen fallet just nu.. typ 200 spänn skrammlar i fickan på mig just nu. Väntar dock 2x lön men det är några dagar kvar.....

Jaha.. vad gör man då? Jo! Man får göra en plan! Det ska jag göra nu.. en plan över hur detta ska gå ihop haha:P


Var förresten oh beställde glasögon idag. (jag vet, matten går inte riktigt ihop med inga pengar och ny beställda brillor...) 6300:-!!!! sviiiindyrt.. men men.. det är ju en investering på flera år. får dessutom 3 par för det priset så det var väl ganska överkommligt. men ändå... gaah.. snuskmycke pengar känns det som just nu. aja.. får väl fly hem till mamma då och då för att typ äta och prata i telefon haha!

men seriöst.. va har jag för utgifter?


- hyra á 3000:-

- gymkort á 199:-

- mat á ca 1000:-

- varannan månad håret á typ 700:-

- tandläkarförsäkring á 35:-


vad blir det? jo... varannan månad 4234:- och varanann 4934:-

då har jag alltså aldrig mindre än 2000:- att shoppa o ha roligt för... + att jag alltid jobbar några dagar pluss det jag går i skolan så lite extra inkomster blir det alltid! mamma lovade att jag skulle få lite hjälp med brillorna.. förhoppninngsvis så ska jag kunna spara en del också. Allt hänger på hur många småjobb/vik.dagar jag hinner ha på en månad. Ju fler desto bätre..självklart. Men, det går runt och det är det viktigaste!


nä.. nu ska jag slappa ramför tvn ett tag. hr ju vatt och gymmat också idag så jag är liiiite sliten!

puss alles

Mius

Av Maria - 20 augusti 2007 10:20

Har blivit ganska slö med bloggandet... ajaja så kan det vara i perioder, hoppas inte att ni misstycker!

jaha vad har hänt?


- planerar flytten hit till lund i minsta detalj nu. ska åka upp till mamma och sitta och sortera grejjer en hel dag denna veckan. najs najs bajs. ska blir så jävla skönt att klara av det. komma på plats. bestämma sig, allt det där. Dessutom har jag aldrig varit så säker på att jag vill leva med någon som jag är med Philip. Underbara Philip.


- jobbar för fullt med julshow. I helgen väntar möten och rep och allt vad fasen det är. blir skit bra, I'm sure!


- sanna är i halmstad och helen i sthlm. Och jag i lund. vuxenlivet har börjat på riktigt men det är bara bra. kommer alltid ha dom med mig ändå. mina future brudtärnor. Underbara. Alltid.


- har hunnit med att träffa lite gamla kompisar! Nela var på besök föra veckan och idag ska jag möta nicööölll..:) Love it!


- har gjort klart vårt sovrum. blev snuskigt bra! vita nya gardiner,  itt sängöverkast och mörkbruna kuddar till vår mörkbruna säng. Looooveeelyyyy!! Jag är sjukt nöjd!


- snart börjar skolan igen. 31 aug för att vara exakt. liiite pirrigt men mest kul! ska bli skoj att läsa något nytt och i en ny stad. komma in i studentlivet här känns perfekt! ska bli skoj skojs skoj...:)


- Li har flyttat till lund! UUUUUUUNNDEEERRBBBAARRRT!!! Så äval soj att hänga med henne. hon är fucking great!


- snart kommer sabina hem. saknat. massor. stina kommer också hem snart. även det underbart. jätte!


nä... nu ska jag träna... och kanske sola.. kanske kanske kanske....


älskar er alla.

Pussel!

Mius


Av Maria - 14 augusti 2007 23:18

nu är jag o philip hemma igen :) har haft det så jeeeklans bra men det är skönt att vara hemma igen ändå :D ska börja dagen imorgon med att gå och träna tänkte jag. sen har jag ett helt hem som ser ut som fan att ta itu med och en massa ouppackade kläder... :/ men men, det är skönt när det är klart så jag ska inte klaga :D

ska dra hem om mamma också och hämta min kamera som jag glömde där... humm... tänkte lägga upp lite bilder på www.facebook.com :) Heter ju engetnligen marai månsson så adda mig gärna där om nån känner för det :)


nä.. nanna nu!

underbara liv... :)

Pusss

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards