mian.

Alla inlägg den 26 augusti 2007

Av Maria - 26 augusti 2007 11:42

Denna valpen vill jag verkligen ha. Har funderat på att skaffa hund länge men philip är ganska fett emot det tyvärr. Får väl jobba på övertalningen. Vill vekligen ha vovve! Detta är en kosningen mellan jack russel och tibetansk spaniel. I want!!! Gee mig....

Av Maria - 26 augusti 2007 11:34

är liiite grinig, jag vet. idag är det söndag. skulle vara myssöndag med pojken men tror inte det kommer bli så. han kom hem 4 i natt (från jobb) och talade om att han skulle jobba kl 13.00 idag och sen skulle han kolla F1... spännande. Så den inplanerade myssöndag går nog åt h**vete.


jaha... vad ska jag ha för mig då. ska nog åka med till philips job och låna hans bil medan han är där. kan ju gå en sväng på nova eller nått.


idag ska det bli höstigt? Hummm... vet inte om jag tror på det för just nu skiner solen som bara den... ? igår så metrologerna att gårdagen var den sista sommardagen. Mycket möjligt.. gör mig faktiskt inget. ska ju snart gå i skolan igen och då behöver det verkligen inte vara 200 grader utomhus.


nä... friidrott nu. eller kanske klä på sig lite?

Mius

Av Maria - 26 augusti 2007 01:16

... på mänskligheten! Varför är det så jääävla svårt att bara vara snäll o vänlig?

Så här är det : Läser ofta två unga föräldrars bloggar. Nu känner jag inte dom men dom verkar vertkligen göra ett helt grymt jobb med sin lilla flicka. Men när människor i denna värld är lyckliga så irriterar det andra människor som då känner sig tvugna att klottra ner deras bloggar med skit. Nu går hela kommentarsidan ut på att den unga pappan skrivit att han inte ser några nackdlar med att ha ett barn. Då ska bittra satar klaga på att det finns visst nackdelar och dom har det så jävla svårt och bla bla bla...


Försökte därför tänka mig in i situationen att ha barn (vilket jag ju inte har). Nu är jag 20. Inga barn. Barn innebär för mig världens största glädje. Dom är vår framtid, vårt hopp. MEN jag skulle inte vilja ha barn nu. Ekonomiskt hade jag klarat det. Jag är sambo, har körkort and so on men nä.. inte nu. Och är det inte just det som det hela handlar om? Ett barn som behöver total uppmärksamhet, vakna nätter och blöjbyten passar inte in i min verklighet JUST NU. Men om man har gjort det valet så måste man tycka att just dessa komponenter fixar man nu! Om man sedan sitter och klagar på just alla dessa faktum så kan det ju bara betyda en sak - att man INTE var redo att skaffa barn. För om man ÄR redo så inser man att detta kommer ske och ser det därför inte som något hinder eller nackdel.


Undrar när jag kommer känna mig redo för detta...? Det känns bara så grymt långt bort just nu. Har en del kvar som jag vill hinna göra..:

- Jag vill ha besökt New York, Paris, Rom och Thailand. Kanske Island också.

- Jag vill befästa mitt jobb ännu mer och känna att det är helt tryggt.

- Jag vill bli klar med mina studier och känna att jag har den trygga grunden.

- Jag vill ha en bra ekonomi så att mitt barn alltid kan få det som det behöver utan att min plånbok kollapsar.

- Jag vill nog ha ring på fingret.. iaf förlovningsring. Med andra ord, jag vill vara hundratio på att jag har hittat rätt pappa till mina barn. Någon som ser samma sorts framtid som jag i sina drömmar och som älskar mig, för alltid.


Min mamma och pappa har varit lysande exempel på att om man har skaffat barn tillsammans så kommer man för alltid höra ihop på ett sätt och det är bara till att gilla läget då! Dom skiljdes när jag bara var liten men dom har alltid varit jättebra vänner och det var verkligen det smartaste val dom kunde göra. På samma sätt tänker jag. Jag tror nog inte riktigt på "tills döden skiljer oss åt". Det hade varit trevligt om det blir så men jag vet att saker och ting kan sluta fint ändå. Däremot vill jag känna till 100% att detta är en man jag för alltid kommer kunna se i ögonen och känna viss stolthet för att vi har gemensamma barn, den dagen jag väljer att skaffa barn med någon. Många av mina vänner har växt upp utan pappa och det jagar dom hela livet. Det får inte hända mina blivande ättlingar.


usscchh vad seriöst detta blev men det kändes bara viktigt att skriva om det på något sätt. Nä, nu ska jag somna på soffan... och vänta på att philip ska komma hem och bära in mig i sängen haha.

Älskar honom.


Godnatt!

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards