mian.

Alla inlägg under januari 2007

Av Maria - 19 januari 2007 13:09

här är mitt hjärta.. som jag mååååååste ha i min närhet..:)

Av Maria - 19 januari 2007 12:52

15 dagar kvar (enligt kalendern) till mitt efterlängtade syskonbarn ska komma.... *mia är överlycklig*you will be loved.

Av Maria - 19 januari 2007 12:34

Okej.. nu är jag alltså student igen.. det var inget långt hopp mellan mina studieperioder.. men kan det gå på nått annat sätt när man är uppfödd i en familj som utgörs nästan enbart av lärare? nope.hur som helst! Det var aaaaaaaaskul ju!!! Dramapedagogik verkar sjukt spännande! Och sen hjälper ju miljön till en del också.. skolan är verkligen galet fin och allt är så modernt! Känns verkligen som att jag kommer trivas där :) Sitter och funderar på hur jag ska lägga upp min studietid lite hehe.. ska nog läsa fortsättningskurserna på detta så att jag får min examen som dramapedagog.. oj vad vuxet det lät! Men om allt går som tänk så är jag utbildad dramapedagog vid en ålder av 21 år! lagom! shit... 21 år.. blir jag verkligen det nästa sommar?? oo herregud... jag var ju 14 igår?! för att återgå till skolan.. kursplanen verkade jättesmart, lärarna snälla, kursfolket trevligt, lokalerna bra, schemat KANON och ja... allt verkade helt enkelt toppen! hade en del nojjor innan jag gick dit typ:- alla skulle vara ca 45 år gammla och jag skulle framstå som en bebis i deras ögon..- alla skulle vara lysande skådisar, vilket jag icke är..- alla skulle vara flummiga.. men så var det inte heller..- jag skulle gå vilse. men det hände inte.kurskompisarna verkade riktigt snälla också! träffade en tjej som heter louise som direkt tog mig under sina vingar och visade typ hela skolan, hjälpte mig att få inloggning till datorerna och allt annat smått skit som man inte direkt tänker på :) suverän människa! Tror jag kommer umgås en del med henne där :) nu ska jag bara fixa lite annat smått och gott i mitt liv.. - köpa en bärbar data.. dock en billig eftersom jag inte är direkt miljonär för tillfället.. får nog dessutom böna lite hos pappa.. humm.. - kolla resa till USA.. så att jag får komma och hälsa på mina änglar! shit vad jag kommer sakna dom.. sorgligt...- övertala helen att hon visst ska ha 20 års fest nästa helg eller nästa igen..- se över min ekonomi (ggaaahhh!!)- köpa en ny plattång.. antingen är det plattången som är störd eller så har mitt hår fått panikångest.. hur som helst måste det åtgärdas snarast!- ordna klassfest.. ska man inte ha det typ ett år efter att man slutade?? isf får det ta och bli i juni.. marcus får nog styra upp det kom jag på nu vid närmare eftertanke.. hehe...- säga till mamam att uppdatera virusprogrammet på hennes data för det är kass... - köpa lite "utrustning" till min katt så att hon kan bli mobil.. saknar henne sjukt mycke när jag är i lund.. får nog fjeska en del för philip dock om han ska släppa in henne i sitt hem... men men.. får väl komma på nån deal som han kan gå med på... eller det kanske räcker att gråta lite hehe?jaja.. nu ska jag snart dra iväg en sväng med mamma.. sen kommer min bror och hans sambo och efter att jag har ätit med dom ska jag till sabina och mysa där.. kan bli riktigt najs :)(b)kärlek(/b) till alla. men mest till philip. (b)alltid(/b).

Av Maria - 18 januari 2007 17:11

va precis inne på www.veckorevyn.se. alla säger att det är en så bra sida och visst, det kan jag väl hålla med om att det var men va fasiken är allt detta trend snack? visst jag är också till viss del slav under mode-piskan men det har faktsikt sina gräner. jag menar, nu hade dom ett helt inlägg om hur enormt coolt det var men tjocka svarta ögonbryn till superblekt hår.. inse - det ÄR INTE SNYGGT!! hade man traskat fram så på gatorna hade folk pekat och skrattat och det med all rätt! kalla mig trist men hallå! det ärju faktiskt FULT. punkt. sen var det en omröstning om vilken trend man gillade bäst för stunden. alternativen var typ a)klänningen b) knästrumporna c) den höga jeans-midjan d) den lilla röda detaljen eller e) ööööhhh... kommer ente ihåg vad E var..... återigen.. den höga jeans-midjan.. joo det kan va coolt och egentligen är det fan så mycket mer smickrande för kroppen än höftsittande jeans då man inte kan dölja ett enda "kärlekshandtag" i sånna jeans. knästrumpor då? nja.. jag är tveksam. gick en visning i höstas där jag hade röda virkade knästrumpor, svarta klumpiga pumps och kort svart kjol. det VAR INTE snyggt. det kan fan ingen komma o säga att det var. jag såg ut som en fotbollsspelare som skulle på fest men passade på att återvinna strumporna lite. ingen hit. däremot kan jag absolut gå med på knästrumpor under stövlar så att man bara skymtar lite av dom ovanför skaften. helt ok. det blir ju faktiskt liet kyligt ibland i ofodrade läderstövlar... *huttrar*vad hade vi mer? jo klänningen! Den är jag helt på. har alltid varit et klänningsfreak! Klänning är egentligen verkligen INTE smickrande för figuren (om man inte kör tält-varianten då) men så sanlöst skönt att jag inte kan låta bli. love it.sen hade vi den röda detaljen. har det inte alltid varit en klassisk liten trend? eller har jag fattat fel? har jag verkat helt efterbliven som kört med det sen Gud vet när?? vaa?? va?? konfunderad.så ytligt detta inlägg blev. och inte hade det någon direkt poäng heller?? nä. shit va kass jag är. åååhhh... kan inte philip ta o bli klar nu så att jag kan övertala honom att vi ska hyra sju miljonärer och köpa chips.... hehe. obs: Marias beräknade vikt maj 2007 ca 146 kg hahaha.. om jag fortsätter som jag gör nu iaf :P love.

Av Maria - 18 januari 2007 15:44

värt att kolla på www.pascalmayet.com väldigt duktig konstnär samt god vän till min familj :) I like!

Av Maria - 18 januari 2007 15:28

idag är min sista lediga dag.. suck och stön.. näää så ska jag inte säga.. är jätteglad för det jag håller på med men det ska bli lite skummt att sitta i skolbänken igen bara..:/ sen är det snart dags för visningen på cantina :) kan bli skoj.. om kläderna är nått o ha...min kära vän stina opererades igår... mycket sorgligt att hon har ont nu :( men har skickat iväg lite uppmuntring med snigelposten så hon kan blir på lite bättre humör :)imorron är det även dags för lite reunion för os som va i Costa brava tillsammans :) Ska bli hur mysigt som helst o bara träffas och snacka gamla minnen.. haha låter som om man va hundra år när man skriver så ju! annars vad har hänt?ett visst x ringde och redae upp mig som attan.. allmän fråga nu: varför ställer man dumma frågor som man egentligen inte vill veta svaret på?? jag är nog fan tvärtom där.. jag ställer INGA frågor om jag verkligen inte är beredd att höra svaret! så löjligt så... mitt tips är att lägga ner sånt! lönt och ringa bara för att säga massa dumma saker! det mår väl ingen bättre av? nepp.philip har hotat med att gå in och läsa min blogg haha :) kommer bli kul att se hans förvåning när han märker att det bara finns två inlägg o snoka i haha :)min älskling...sen på lördag ä<r det BAAAAAAL!! skojigt ska det bli.. speciellt kul eftersom mina gamla "kollegor" ska sjunga på balen.. har egentligen inte hört så mycket av dom.. annat än det jag hörde när vi jobbade ihop för ett år sen.. ska bli lite spännande :) hoppas även på att man inte ser ut som ett lik för mycket i sin klänning.. detta är ju inte direkt den årstiden då man är som skönast hummm... men emn.. får väl kompensera med nått annat?? men vad.....? kul ska det bli iaf :) gjorde ett smått misslyckat försök att bli lite brunare idag i solariet på drottninggatan i hbg.. mohahaha.. jag ser numera ut som ett rödljus i huvet... men resten av kroppen har samma gråa färg som innan.. :P jaja vill man va fin... osv...nä.. ska inte tråka ut någon mer nu... ska köra hem till phille och slänga mig på soffan... eller ska ja ner i stan? ska hur som helst njuta nu innan verkligheten börjar imorgon.. sen har man inte semester förrän 6 juni verkar det som! thats life being me :)(b)kärlek.(/b)

Av Maria - 17 januari 2007 13:28

Jaha... nu ska alltså blogg-oskulden bort.. nästan lite spännande :)tänkte använda denna bloggen för att alla vänner som inte bor hemma längre ska kunna ha lite koll på en, och ja på dom! känna helt sjukt att saker har förändrats så mycke som dom har! eller har dom egentligen det?? även fast folk befinner sig överallt i världen så känns det ändå som att allt är som förr!! samma vänner, samma känslor och tankar.. eller?såhär ser iaf mitt liv ut just nu:(punktar upp det lite)- bor i helsingborg... eller gör jag det?? är ju aldrig här! är ju i princip alltid i lund hos Phille...- ja just det, Phille ja... Min och bara Min Philip Hallengren :) Känns som att jag har hittat hem hos honom...:) kärlek...<3- jobbar med Senza Showteam, fantasiktsk lärorikt och underbart att få jobba som artis eftersom att det är vad jag vill :)- ska plugga 10p dramapedagogik i malmö oxå nu i vår :)- vickar lite i hbg som lärare oxå.. mest musik då såklart :D- har snart mina två bästisar i USA 3 månader :) Ska dock hälsa på lite tänkte jag :Dså ser livet ut nu... underbart :) så mycket som har ändrats men ändå inte!! sanna och helen är fortfarande mina allt, mina änglar! Och fast att vi är på väldigt olika ställen så splittrar inget oss.. fantastisk! men jag kommer sakna dom som fan när dom inte e hemma :( men 3 månader går fort..hoppas jag!vad ska jag göra idag då?? vaknade halv tolv i lund.. pallrade mig iväg till Philips restaurang och hämtade bilen.. körde hem.. och nu väntar jag på att sanna ska bli klar så att vi kan hitta på något skojjigt.. trots piss-grått väder :( jaja :) bli nog bra!skriver kanske mer sen :)kärlek, till alla!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards