mian.

Alla inlägg den 29 augusti 2010

Av Maria - 29 augusti 2010 01:06

Ibland har man det bara så otroligt bra. Man blir man bara helt varm inombords och kan inte sluta le. Som nu. Det är verkligen tur att jag har öron för hade jag inte haft det hade leendet kapat mitt huvud :)


Kan verkligen inte fatta att detta händer. Att det finns folk som kan säga såhär fina saker om mig. Att jag får dessa möjligheterna. Att det finns människor som vill satsa såhär på mig. Lilla jag liksom. 


Jag har drömt om detta sedan jag varit liten. Tagit strid för denna drömmen. Hoppats. Längtat. Och visst, jag har inte nått fram än (hoppas faktiskt att man aldrig riktigt når fram, att man alltid får ha något litet kvar att drömma om) men jag har kommit så mycket längre än jag någonsin vågat hoppas på. 


Vet verkligen inte hur jag ska lyckas visa min tacksamhet för alla dem som tror på mig, som pushar, som jobbar rumpan av sig, som håller tummarna, kommer med tankar och idéer, hjälper till, släpper in mig i sitt arbete, testar mina idéer, hjälper mig att formas och främst - som vill mig så väl! Jag ska verkligen göra allt för att inte göra er besvikna! Mitt allra yttersta, för herregud vad jag har längtat efter detta!


Fick ett otroligt fint mail ikväll. Ska göra en liten mapp i min mailbox där jag kan spara denna sortens mail. Det var det mailet som utlöste denna enorma våg av tacksamhet. Kanske var det de mailet som fick poletten att trilla ner. Hur mycket jag än nyper mig i armen så vaknar jag inte. Denna underbara dröm är verklighet!


Sen toppar vi detta med att min fina familj  och vackra vänner finns vid min sida igenom allt detta. Då kommer glädjetårarna...


Det finns bara ett ord för allt detta och jag riktar det till er alla - T A C K !!!

Puss

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards