mian.

Alla inlägg den 24 juni 2010

Av Maria - 24 juni 2010 23:07

Idag har jag tvättat. 5 maskiner svart och en vit blev det. Deprimerande eller hur? 5 maskiner svart!!! Utövar vi landssorg här eller? Nä, det gör vi inte, men svart är... praktiskt? Snyggt? Ja, svart är snyggt!


Jag har nog ingen direkt stil egentligen. Man kan nog inte se på ett plagg att det är ett typiskt Maria-plagg. Tror jag i alla fall.. När jag väljer kläder utgår jag enbart från dagsform och humör. Detta märks väldigt tydligt i min garderob. Innehållet i den kan nog  bäst beskrivas som "en salig blandning". Därför är det skit när mina basplagg ligger i tvätten för då matchar fanimej ingenting med vartannat! Alla plagg kräver nämligen något form av lite mer direkt basplgg för att inte bli "för mycket".


Ibland funderar jag över hur mycket man egentligen gör för att se ut som man gör. Det känns ju inte som så mycket men om man tänker efter så lägger vi nog alla ner en hel del tid på vårt utseende. I mitt fall kan man säga att det krävs en dusch, solpuder-mascara-concealer-ögonbrynspenna-rouge, blekning av utväxt var 6:e vecka, nyttig mat, nagel-fix var 6:e vecka, vaselin för läpparna, fön samt plattång, lite sol samt sömn för att se ut som jag gör till vardags. Pratar vi fest är det en lite annan femma.. Då ska vi lägga till löshår, ögonskugga, en bra BH och välsittande underkläder för att vara ärliga. 


Men för att återgå till kläder så är det ett ganska intressant ämne när det kommer till hur man ändras med åren. I mina tidiga tonår letade jag febrilt efter kläder som fick mig att sticka ut utan att någon direkt märkte det. Intressant ekvation.. Sen började det handla ganska mycket om att visa upp delar av kroppen och titta under lugg. Den delen av mig tar jag fortfarande med mig till jobb ibland för det är ganska uppskattat där. Däremot privat blir min klädstil nog mer och mer avslappnad. avslappnad, inte slapp (även om det också händer ibland..) Idag blev det hippie-breda-jeans, vitt linne och ljusrosa Stenströmsskjorta som jag hittade långt inne i garderoben.. Skjortan lär vara ett lik från någon gammal pretto-period men den var sval vilket passade utmärkt för dagens väder :) 


Vi tar en liten stil-återblick..


 Prydlig med lagom blont hårt, liten jacka, små örhängen och diadem i USA 2007


  Slapp med Hummel-tröja hemma 2008


  

För mycket urringning, för färgglatt läppstift och mina naturliga lockar ute och svirar 2007


  

Mycket bröst, mycket smink, väldigt blont hår och väldigt liten klänning 2008


Sjal och skinnjacka på valborg 2008


  

Picknick outfit 2008


   Stylad för ett jobb 2008


   Pressbild för Opposite Turn 2008. Skinn is tha shit...


   Spexig jobb-Maria 2008


   Blond Barbie-look på jobb 2009


  

Hippie-rockig med fin sambo på bröllop 2009


   Prydlig med en touch av leopard på skivbolagsmöte 2009


  

Trött..slapp..seg.. i Rasmus gamla Batistini-hoodie 2009


  

Sliten i gammal Swea-tröja 2009


  

Superblond, supersminkad i kavaj efter spelning 2009


  

Finurlig i gigantsik döskalle-sjal 2010


Vem fan är jag egentligen ??

Puss

Mius

Av Maria - 24 juni 2010 00:45

Ja, jag gillar verkligen natten. Trots att det blir mörkt blir allting mycket klarare och lättare att se och förstå. Konstigt.


Har precis pratat med syster-yster i någon timme. Bli inte förskräckta - det gör vi nästan varje dag :) Vi har helt enkelt alltid mycket att prata om.. kan nog inte förklara det på något bättre sätt!


Har haft en helt underbar dag kryddad av underbara kvinnor. först en sväng hos malin som gjorde mig såååå fin och som dessutom bjöd på smarrig fika :) Söta du!

Sen gjorde jag och Johanna Rörsjöparken osäker ;) Vände och vred på livet tills Anderz ville ha henne tillbaks ;) Helt ok, vet att han tar väl hand om denna fina flicka! Hur mysig dag som helst!


Imorgon ska jg bara göra "nyttiga saker". Klockan 8 ringer klockan och då är det tvätt-time för mig. Sen blir det att sitta och jobba mked festivalen några timmar och sist men inte minst drar jag till en studio i Lund och jobbar vidare lite. Blir nog bra :) Ska även hinna fixa blommor till min midsommarkrans, handla potatis och gräslök samt kanske en flaska vin :) 


Hur ser er torsdag ut sötnosar?

Puss

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards