mian.

Alla inlägg den 30 september 2009

Av Maria - 30 september 2009 11:36

Tänkte visa lite bilder från dom senste månaderna som legat och lurat i rasmus telefon... enjoy!


 

Först bjuder vi på en inblick i vad som kallas semester. Här är jag och Rasmus på resort ute hos min pappa vid havet. Pappa har precis smällt upp två trädäck på tomten så vi inviger ett av dom med rosé här :)


 


Här har vi mina två älskade syskonbarn! I slutet av juli tittade Elin Bengtsson fram. Ebbe blev storebror och jag blev stolt moster för andra gången <3 Mina stjärnor här med deras pappa, Tobbe.


 


Jag och mitt hjärta hade ingen direkt semester i somras men passade iaf på att trampa runt malmö i en tjusig liten gul båt en dag :) Myyyys....


 


Min vackra bästis kom och hälsade på :) Blev en runt på KB och här poserar Helle i rökrutan :D Sabina var också med men hon hade redan åkt hem när denna bilden togs för hon var lite för....trött ;)


 


Lite malmöfestival och stor puss av världens finaste sleazerockare :D Underbara Sleezy och jag utanför Amiralen. Måste ge Sleezy cred för hans sjukt snygga Ray Bans. Sleezy är förresten min enda killkopis som är mer blondin än jag ;)


 


Ett av dom kanske viktigaste ögonblicken i min karriär. Skrev på mitt skivkontrakt i Sthlm i början av september. Kan inte berätta så mycket men det som står på papperna är good stuff ;)


 


Fröken liten började skolan nu i september. Stolt Noomi trippar här över skolgården på sorgenfri. Notera att hennes fläta är så lång att den länger sig runt ryggsäcken. Fiiina barn <3


 


Ännu en skön dag hos Pappa fast något höstigare denna gång. Älskar både mina föräldrars hus. Så gött att bara slappa där ibland. Komma ifrån stadshetsen och bli lite ompysslad :D Love them!


Ja.. det var allt för denna gången...

Har egentligen massor att berätta men sparar det ett tag :)

Puss

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards