mian.

Alla inlägg den 25 april 2007

Av Maria - 25 april 2007 21:54

haha sanna om du läser detta, du mååååste kolla krille blogg på bilden på dig och mig när du skriker!!! skrattade så jag grät när jag såg den haha!!! krille, I love u för att du tar sjukt roliga bilder på oss hahaha!! usscchh vad roliga saker kan bli ibland trots den i övrigt ganska sega dagen :( saknar mina ladys sjukt mycket nu.. sjuuukt mycket!!


adios, sov sött!

Mius

Av Maria - 25 april 2007 12:05

hej hej

 igår var jag barnvakt till världens finaste barn. lille ebbe som snart är 3 månader gammal.. shit vad jag tycker om den lille killen!! han är verkligen allt man kan önska sig. söt, snäll och rolig att hålla på och leka med :) vackre lille sak...hehe moster är stolt :)

mådde tyvär ganska dåligt igår.. mamma tror att det är någon form av migrän.. jag vet inte men jag är trött på att må så iaf. det är ju vår! jag vill springa genom skogen, skrika vårskrik och må braaaaa!!! jaja det kommer väl..

 pratade med sanna i tele igår. så jäävla skönt, trodde nästan hon var död där ett tag, eller iaf sjukt sur på mig av nån underlig anledning haha! men så var inte fallet och nu vet jag att hon mår bra och dom två andra lökarna också för den delen :)

drömde fresten om helen inatt!! var så sjukt sugen på att bara plocka upp telefonen och ringa och höra hennes glada lilla röst så fort jag vaknade. men det kunde jag ju inte... snyft snyft..

idag har jag suttit och pluggat nu på morgonen. ska nog ta mig en sväng nånstans och titta på massa saker jag inte har råd med just nu tror jag. sen hem till mamma och sen kören. rätt trevlig dag. fint väder iaf :) och i helgen ska jag och philip bort :) ska bli myckt treeeevligt!! rå om varandra lite, inte blivit så mycket tid till det på ett tag..:(

usscchh vill verkligen ha mina csn nu.. suck suck... ska hem till mamma och gråta lite över det känner jag.. hehe

 älskar er alla. ni är saknade en del av er.

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards